Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Multivan T5 3.2

T5 a motor 3,2 má ho tady někdo? 20. led 2017 15:43 #173189

[quote="Tlama" [/quote]

samosebou atmosféra, ale existujou kity s turbem, s jedním to má myslím 340 kobyl a se dvouma přes 500 :D :D
VW T6 Multivan / 4motion s uzávěrou / manuál
VW T5 GP, Long 2,0i 103kW/ 4motion s uzávěrou / manuál
VW T5 Long 3,2i / V6 / manuál / 4motion / 173kW

Ducati 999R
Ducati 900SS
Moto Morini 500S
Benelli Tornado 650 SP
Yamaha XS500

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

T5 a motor 3,2 má ho tady někdo? 20. led 2017 21:01 #173192

• Tlama
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 1
jo tak to je super....v T4 mám benzína a jsem s tím opravdu spokojen ale T5 bych chtěl taky benzínovou...tohle bude ta správná volba...díky za odpověd
VW T4 syncro allsperre 2,5i 85kw LPG

T5 a motor 3,2 má ho tady někdo? 23. led 2017 15:38 #173251

kdyby si chtěl koncem února bude sanitka, dlouhá, vysoká 3,2 V6 syncro za směšný peníze ;)

Ducati 999R
Ducati 900SS
Moto Morini 500S
Benelli Tornado 650 SP
Yamaha XS500

T5 a motor 3,2 má ho tady někdo? 07. úno 2017 20:46 #173746

• brdek
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 0
Pánové, poprosím o moudra...
Zvažuji zda koupit T5 s naftou 2.5 nebo s benzinem 3.2 a samozřejmě jít do LPG.
Pročetl jsem toho spoustu, ale stále nejsem rozhodnutej. Navíc většinu života jezdím na naftu.
Zkušenost mám s T4, ale u T5 mi přijde, že tak u 5 - 10% naftáků pojde motor mezi 100 a 150 tis., což je strašný.
(Automat u benzínu mi vyhovuje kvůli mojí L noze.)
T5 Caravelle V6 ...
Oktáva 1.6 TDi 7speed
ex. T4 1.9TDi

T5 a motor 3,2 má ho tady někdo? 07. úno 2017 22:41 #173749

• Avanta4
  • Avatar uživatele Avanta4 Autor tématu
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 4
Já taky nedal na naftu dopustit, až jsem se projel VR6 v t4, a R32 v t5. Jsem z auta nadšený, z automatu taky, třeba na narozdíl od dsg ti necouvne při rozjezdu.

Vždyť R32 je stejný systém motoru jako v Bugatti Veyron jen bez přeplňování co chceš víc??? A jezdím pod 2 kč za 1 km a to to fakt nešetřím.

Rrrrrrrrr32 a TenDýmIgnoruj ;)
Multivan T5 R32 173 KW

T5 a motor 3,2 má ho tady někdo? 07. úno 2017 23:09 #173751

• brdek
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 0
Dík, můžu mít ještě jednu drzou prosbu - odkud jste, šlo by se s tím kousek projet? Ani to nemusím řídit, jen v tom jet. Díky.
T5 Caravelle V6 ...
Oktáva 1.6 TDi 7speed
ex. T4 1.9TDi

T5 a motor 3,2 má ho tady někdo? 08. úno 2017 08:18 #173757

nesedej do toho, páč pak už nebudeš chtít nic jinýho ;) já měl celý život naftu a potom co mám tenhle motor už NIKDY NAFTU ;) :) mě to připadá jako když přesedneš z Avie do Transportera, asi takovej je rozdíl mezi naftou a tímhle motorem, nejen ve zrychlení, ale hlavně i v tichu, pohodě a absolutně bez vibrací :ohmy: :)

Ducati 999R
Ducati 900SS
Moto Morini 500S
Benelli Tornado 650 SP
Yamaha XS500

T5 a motor 3,2 má ho tady někdo? 08. úno 2017 13:57 #173771

• Avanta4
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 4
Jo svatá pravda, teď jsem se projek v superbu rok 2008 2,0 tdi a fakt jsem měl pocit že řídím zbíječku....

Klidně tě svezu, jsem z Prahy. Ale neprodám ani za cenu nového!!!
Multivan T5 R32 173 KW

T5 a motor 3,2 má ho tady někdo? 08. úno 2017 18:36 #173780

• brdek
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 0
Dík, cílem je to zažít, ne někoho obrat o jeho miláčka :-)
Já jsem od Brna, ale do Prahy poměrně jezdím. Případně pokud někdo z kolegů by byl blíže a rovněž ochoten... budu velmi rád.
Díky.
T5 Caravelle V6 ...
Oktáva 1.6 TDi 7speed
ex. T4 1.9TDi

T5 a motor 3,2 má ho tady někdo? 09. úno 2017 17:36 #173809

• brdek
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 0
Ještě mám jeden dotaz - jak velkou nádrž na LPG tam kdo máte? Našel jsem na prodej T5 už na LPG, ale jen s 60l. To je dojezd jen 400km na LPG. Jezdím dost dlouhý štreky i po Evropě, tak by mi bodla větší.
T5 Caravelle V6 ...
Oktáva 1.6 TDi 7speed
ex. T4 1.9TDi

T5 a motor 3,2 má ho tady někdo? 07. pro 2017 18:22 #181189

Zdar braši,
tohle auto me taky strasne zajima a je o nem hrozne malo informaci dohromady. Cekame treti dite a do Superba combika se nevejdem, tri detske sedacky total nemyslitelne a moznosti, kam se clovek vejde, je velmi, velmi malo. A tak resim taky multivana a nevim co. Tenhle motor super, ale jezdim jen automaty a tady pisete, ze nejsou dobre. Nenasel jsem dodnes ani jaka tam je prevodovka. Vite to nekdo? Jeji oznaceni? A dal vylozene nejake problemy? Koukam i na ty 2.0 tdi nekde r.v. 2013 a mladsi a tam je to biturbo total scheise, zere olej vic jak naftu a vsechno se tam sere. Ta klasika 2.0 tdi s dsg 7° mi prijde zase slaba. Ma to 140 koniku a to mam ted v suberbu a je to tak tak. Takze jedine chip a to taky jestli by to pak stacilo??? Porad mi lezi v hlave tohle auto s tim 6ti hrncem. Do kdy se vyrabely chlapi a jaka je tam ta prevodovka prosim? 4x4 ok nebo ne? Bydlim v Reichu a je jich tu par na prodej uz i v plynu, ale strasne drahy. R.v. napr. 2005, nalitany uz 2 kila a chteji za to 25 koliku nemeckejch.sice nalozeny, ale kdo tam potrebuje televize a takovy srandicky.... To mi prijde strasne moc. Za ty penize jdou uz ty 2.0 tdi ale r.v. 2013 i min a najeto do 100 k. Poradte prosim. Diky
VW Multivan 2013 DSG 2.0tdi 103kw zatim

T5 a motor 3,2 má ho tady někdo? 08. pro 2017 09:47 #181197

• Avanta4
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 4
Ahoj, v tuhle chvíli nemáš co řešit. Přemýšlím skoro pořád čím nahradím svoji T5 R32 a jednoduše na trhu není nic spolehlivějšího a pohodlnějšího. T4 byly moc dobré, tu jsem měl taky ve VR6, ale už to parádu fakt nenadělá.
Moje rada zní T5 R32 buď v automatu nebo 4x4. Čtyřkolky v automatu nevyráběly bohůžel.

A tady máš odůvodnění.
Jede to 230 km/h, uveze všechno - vezl jsem i šestimetrové íčko 20 cm široké, kočárky neskládám. Mám 3x isofix na lavici takže bezpečnost pro děti na max. úrovni. Když budeš chtít tak budeš jezdit levněji než v superbu - když to bude v lpg. A servis - takřka není - jen údržba - olej a filtry. Mám šestistupňový automat, je úplně v poho - lepší než dsg, protože dsg ti třeba cukne dozadu než se v kopci rozjedeš. Výměna oleje v převodovce není předepsaná, takže ho vyměním až budu mít 200 tis. km. Byly tam z výroby vadné zapalovací cívky - ty mi vyměnili zdarma ve VW a od té doby nic - prostě nic ...

A co se ti určitě neposere je turbo a filtr pevných částic protože to nemá.

Jediný problémeček že výfuk se mi nedaří sehnat v druhovýrobě, tak až to bude potřeba nechám udělat z nerezu.
Multivan T5 R32 173 KW

T5 a motor 3,2 má ho tady někdo? 08. pro 2017 11:58 #181200

Cau, diky za odpoved. Ja chci jedine automat. Radit me uz nebavi davno takze uz mam 4. auto s automatem. Ale u te T5 prave nevim. Ja mam v Superbu( a mel v Octavce 2) to dsg a zadny problem, v kopci necouvne, jelikoz to ma ten hill assist, takze to drzi abs zastavene nez se rozjedes, max asi 5 sekund a pak pusti. Pak couvas, ale to je extrem, to se v provozu nestava. To je ale fuk. Podstatne je, ze porad nevim, jaky je tam ten automat. Vyrobce. Model. Bylo jich vic napr. Podle r.v.? V Bawku jsem mel ja napr. GM automat (taky bez potizi) a po faceliftu uz tam byla mnohem lepsi a kvalitnejsi ZF...Takove info me prave zajima a podle toho rozhodnu. Taky mi lezi v hlave, ze ty 3.2 jsou uz pomerne stare nebo? Do kdy se vyrabely? A dalsi vec je rez. Vyfuk neresim, tak holt das za zivot auta raketu za vyfuk a pak mas ale klid uz naporad. Kdezto sezrane dvere okolo klik a prahy atd, to mi prijde jako nemyslitelne a presto to vidam na tech starych t5 dost casto. A taky ta cena. Dat 25 k eur za 2005 v benzinu nebo teda lpg řekněme a nebo 25 k za 2013/14 2.0 tdi 103kw a dsg 7° je pro me teda zasadni. Me se ten benzin proste libi, o tom zadna, ale je drahej a starej. Bych rekl ja. A to tdi bych nechal v powertecu ofiko preladit i se zapisem do TP a mel by myslim okolo 130kw. Ten motor mam v supu a mam ted 300k km a nic. Filtr ok, turbo ok, tlaky vstriky vsechno v cajku. Na stk bez jedine pripominky, emise taky. Ve 270k dvouhmota menena, ale beru to stejne jako brzdy nebo prave vyfuk. Picovinka co se opetrobuje a musi se vymenit. To zname vsichni. Od technicke k technicke za ty 2 roky poslwdni 75k km a zadny problem. Nic proste. Proto porad resim... A ted babo rad :)

T5 a motor 3,2 má ho tady někdo? 08. pro 2017 12:21 #181201

Jo a jinak k tomu oleji v prevodovkach. V prekladu dozivotni napln znamena podle nemeckeho zakaznika, takze pri naznaku problemu jde auto z domu( rozumej na prodej do ČR napr :)) ale ve skutecnosti se ta doba samozrejme udava +- 60k km. Ja menim od zacatku po 70k km, tz. ze uz mam 4x meneny prevodovy olej. Dsg radi jako nove v jakemkoliv modu a nepoznas opravdu ze radi. Luxus. Ale kazdy ty svoje servisy resime taky po svem a nikomu to nenutim. Mam 2 dobre kamarady co delaj ofiko auto Sael Skoda, takze mam da se rict plny skoda servis od nich a to auto se mi odmenuje do dnes, ze opravdu jen jezdim. Udrzba je jasna. Opravy 0. A to je dalsi vec. Muze byt prevodovka v aute 300k jako nova a taky po 70k na vyhozeni. Kazdopadne bych olej max do 80k km nechal udelat. A vse co s tim souvisi. Jo a je pravda to s tema rozvodama, ze musi motor ven? Nekdo psal ze jo a nekdo zase ze ne. Ze je to jtejne jako v Tuaregu a ze jsou rozvody zepredu. A tady jsem nasel, ze vzadu mezi motorem a prevodovkou, teda zezadu motoru, vsak vite co myslim chlapi. Diky za dalsi reakce. Je super, ze se najde nekdo, kdo chce diskutovat a poradit v dnesni unety dobe. Takze diky vsem co prispivaji a i adminum samozrejme za takovehle stranky. Pecka.

T5 a motor 3,2 má ho tady někdo? 08. pro 2017 15:00 #181203

• Grby
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 2
Přemýšlel jsem podobně, kamarád má taky 3,2 a jede to krásně. Měl teda nějaké problémy i s tímto motorem, ale nevím přesně co. Každopádně tyhle peníze za 12 let staré auto? Není to přece jenom o motoru....ale podvozek, koroze, elektrika apod....šel bych do 103kW a budeš mít 4 roky staré auto.
ex T5 Multivan Highline 2,5 TDI 128kW r.v.2004
T5 GP Caravelle Long 2,0 TDI 103kW r.v.2014

Vygenerováno za 0.242 sekund

Login