Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1
  • 2

Téma: Po dlhej jazde a stati zle startuje

Po dlhej jazde a stati zle startuje 12. čec 2017 21:59 #178280

Stěmi studenými starty?Vyměnil jsem kvalitní palivák a také to stačilo.Ten maník mi řek,že studené ovlivnit nějak nejdou.To je už mechanická závada.Věřte mi,že dávám jen origo díly.Ale kolikrát to stojí za prd. :blush: Když koukám jaký je rozdíl ve dvou uplně stejných oil fitrů,tak tomu nemohu uvěřit.A už mě to nebaví hledat náhrady.Ale někdy to spracování je kvalitnější než origo.Jako příklad jsem koupil palivák origo vw a Bosch.A ten origo méně těsnil nasával falešný vzduch.Tak jsem si myslel,že mám vháji ty rychlo spojky,tak jsem koupil nové.Ale světe div se bylo to palivákem.Prostě špatný lis,který to blbě zmáčknul a někdo kdo to kontroluje to schválil.A mi co koukáme na kvalitu,tak jdeme ihned do servisu a cálujeme a cálujeme papírovky.Vše si dělám sám,tak když se něco pose...,tak mohu jen nadávat sobě.Dříve jsem jezdil do servisu,ale měl jsem neustále problémy.Něco nedotáhnuté do konce. :sick:

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Po dlhej jazde a stati zle startuje 13. čec 2017 14:00 #178291

• Prkprofi
  • Avatar uživatele Prkprofi Autor tématu
  • Uživatel
  • Uživatel
  • www.prkprofi.sk
  • Obdržená poděkování 0
A Matesi, vedel by si mi poslat kontakt na toho typka, mne hapruju len tie studene starty, ale clovek nikdy nevie, ja ked som vymenil palivak, tak sa to razantne zlepsilo, ale aky tam mam to fakt neviem, teraz ked som vymenil olej a filter tiez mam pocit, ze je to lepsie, ale vsetko asi iba docasne.
Dakujem
Peter
VW TRANSPORTER 5, 1,9 TDI, 77 KW, 2006

Po dlhej jazde a stati zle startuje 13. čec 2017 20:04 #178302

Zdravím Profiho.Kontakt ti posílám.Ale je pravda,že to umí spousta firem.Jen sondovat hledat toho správného.kontakt:Autocentrum DAP-Veselé 232,Děčín 40502,tel:412585423,734231999,777572231,777806820 to je vše.Pokud mohu říct za mně,tak seriozní jednání.

• Strana:
  • 1
  • 2
Vygenerováno za 0.091 sekund

Login