Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1
  • 2

Téma: Výměna, zaměnitelnost a cena motoru do T5

Výměna, zaměnitelnost a cena motoru do T5 08. zář 2017 12:07 #179668

• mape33
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Dělám co mě baví.
  • Obdržená poděkování 30
Honza 63
A ten motor teda měnili nebo opravili?
Já jsem se bavil s borcem co to má jako služební a ve 350 tisících už má to bitdi podruhé venku.
Jenže tam v tom na nějakou technologickou zástavbu a nechce se jim to přehazovat do jiného auta tak poresil opět "jen" motor.
VW T5 Multivan 2.5 TDI 128 kW prodáno
Citroen jumper 2,2hdi 88kw obytný speciál
Škoda Octavia I 2.0 MPI +LPG
Škoda Superb 2.0 tdi-cr
125kw
Škoda Fabia I 1.4 MPI+LPG(darována)

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Výměna, zaměnitelnost a cena motoru do T5 08. zář 2017 12:54 #179669

• mulťa
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 169
Motory se mění.

Výměna, zaměnitelnost a cena motoru do T5 08. zář 2017 23:28 #179680

• CZECHJIP
  • Avatar uživatele CZECHJIP Autor tématu
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Ja nejprve overim, jestli je ten motor jeste pouzitelny. Pokud ne, tak to nejspis cele prodam. Melo o to zajem dost lidi i bez inzerce mimo firmu. Nicmene bych ho chtel provozovat ja a tak doufam, ze to bude jen opravitelna blbost. Kazdopadne jsem rozhodiĺ site a kolega ma znameho, co by pry sehnal nejaky motor z Polska... Tak uvidime s cim prijde i on.
Muj servisak mel vcera uraz a tak se k oprave dostane nejdriv tak za tri tydny. Ucim se trpelivosti.

Výměna, zaměnitelnost a cena motoru do T5 02. kvě 2018 23:24 #184397

Jak si vede VW MULTIVAN RV 2011 po výměně motoru v 175 000 km ? Najeto nyní 255 000 tis., průměrná spotřeba (zima/léto/čechy/cizina) od počátku věků 8,6 l/100km ( záleží kde tankuješ, já pouze SHELL) , v kabině ticho, bez vibrací...jede furt jak nový. Původní spojka, původní filtr pevných částic, skvělý vůz, není lepší. Honza.

Re:Výměna, zaměnitelnost a cena motoru do T5 03. kvě 2018 19:40 #184439

Služební Multivan. Motor výměna cca 180 tis. na kulanci. Dle informaci servisu se mění i filtr pevných a samozřejmě chladič spalin. Měněna zároveň dvouhmota. Nyní najeto 300, praskla jen hadice od turba. Jinak spotrebak.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Výměna, zaměnitelnost a cena motoru do T5 03. kvě 2018 21:00 #184441

• mape33
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Dělám co mě baví.
  • Obdržená poděkování 30
Tak oba máte na další výměnu motoru ještě čas kdyz vám to kleklo cca ve 180 tisících. Tak další až skoro ve 400 tisících. :cheer: :cheer: :cheer:
VW T5 Multivan 2.5 TDI 128 kW prodáno
Citroen jumper 2,2hdi 88kw obytný speciál
Škoda Octavia I 2.0 MPI +LPG
Škoda Superb 2.0 tdi-cr
125kw
Škoda Fabia I 1.4 MPI+LPG(darována)

Re:Výměna, zaměnitelnost a cena motoru do T5 29. čen 2018 11:14 #185887

Honza63 napsal: Jak si vede VW MULTIVAN RV 2011 po výměně motoru v 175 000 km ? Najeto nyní 255 000 tis., průměrná spotřeba (zima/léto/čechy/cizina) od počátku věků 8,6 l/100km ( záleží kde tankuješ, já pouze SHELL) , v kabině ticho, bez vibrací...jede furt jak nový. Původní spojka, původní filtr pevných částic, skvělý vůz, není lepší. Honza.

Ahoj Honzo - tak me ceka to same. Mam model 2011, vyroba 12/2010. Vahova zkouska potvrdila nadmernou spotrebu, bohuzel podle auo jarov nesplnuju podminky zaruky a nemam narok na kulanci. Najeto 102,000... mel bys prosim nejake podrobnosti ohledne komunikace s vw a jak se ti podarilo udelat vymenu pres vw kulanci? Psal jis ze jsi menil 2016, pokud jsem spravne cetl, a ze se kroutili - ale nakonec se podarilo. U mne teda zatim ne a strasej ze to budu platit cely ja... diky moc za jakekoli info, Jirka

Výměna, zaměnitelnost a cena motoru do T5 29. čen 2018 13:21 #185892

• mulťa
  • člen clubu
  • člen clubu
Doyouspeaksport - upřesnil bych že podminky nesplňuješ ne podle rozhodnutí Auto Jarov, ale na základě stanovoska VW užitkové vozy(importu).

Re:Výměna, zaměnitelnost a cena motoru do T5 10. čec 2018 16:26 #186060

mulťa napsal: Doyouspeaksport - upřesnil bych že podminky nesplňuješ ne podle rozhodnutí Auto Jarov, ale na základě stanovoska VW užitkové vozy(importu).

Ano to chapu, chapu ze na to maji takto dana pravidla. Nejsem nastvanej na auto jarov, ale na vw... to bych tam jinak nenechal vymenit ten motor :-) uz se na tom pracuj - podle slov mistra na servisu se na to mechanik uz vcera tesil :-))))

Výměna, zaměnitelnost a cena motoru do T5 10. čec 2018 22:48 #186075

• mulťa
  • člen clubu
  • člen clubu
taky se mi ten přístup nelíbí. dle meho by měly první motor měnit bez mrknutí oka s min spoluúčasti majitele.

Výměna, zaměnitelnost a cena motoru do T5 24. srp 2018 20:02 #186830

Ahoj kluci su zde novej a nam dotaz.Mam t5,96kw,04.Pri poslední jízdě se mě ztatila voda po chvilce dym evidentně je v motoru voda,ale otazka je jestli je to pumpa nebo tesneni?Pan mě tvrdil ze tesneni aj pumpa sou vyměněna ale asi nebyla.V součastnosti se motor už ani neotoci,tak se chci zeptat jestli to ma vůbec cenu zpravovat a nemám hledat jiny motor?

• Strana:
  • 1
  • 2
Vygenerováno za 0.112 sekund

Login