Zdravím,
mám Multivana T5 3,2 4motion rv 2005 a bohužel mi motor začal žrát poměrně dost oleje - cca 1-1,5 L/1000 km. Odhaduji, že budou zapečené kruhy, resp. že už to bude vydřený - auto má najeto 450 000 km. Kupodivu to vůbec nekouří, zvláštní. A popravdě generalkovat se mi ten motor opravdu moc nechce - nikoho kloudného, kdo by to udělal, nemůžu najít a navíc by to stálo raketu. Chci do toho sehnat jiný motor. A můj dotaz zní - nevíte někdo náhodou, jestli motor z Golfa R32 - kód motoru BDB, BDJ, BUB apod - je totožný s tím BKK, co v tom autě je? Dočetl jsem se, že ty VR6 3,2 v golfu a Audi TT měly větší výkon (jiný kompresní poměr) - cca 250 hp, místo 234 ho co má motor v T5 + samozřejmě má to jiné sání...jde mi hlavně o to, jestli to má stejné díry na úchyty na motor, jestli na to půjde namontovat 6q převodovka z T5 Multivana atd...těch BKK motoru totiž bohužel moc k sehnání není, BDB, BUB, BMJ apod motoru z Golfů, TTcek je k sehnání mnohem víc...proto se ptám...všem díky předem za konstruktivní odpovědi