Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1

Téma: Zvuky od spojky ??prevodovky??

Zvuky od spojky ??prevodovky?? 16. čen 2024 22:42 #211336

• Kuba_Kuba
  • Avatar uživatele Kuba_Kuba Autor tématu
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 0
Ahoj,jdu jen hodit takovy dotaz,vsiml jsem si toho az dnes,kdyz jsem zaparkoval blizko jineho auta a mel jsem otevrene okenko,takze se zvuk odrazel.
Ve videu nize jde slyset,jak kdyz vyslapnu spojku,zvuk utichne a pri zdechnuti motoru je zvuk slyset nejvic. Tusim ze se asi jedna o lozisko,dvouhmotu ? Pravdepodobne jedno z toho nebo komplet cela spojka netusim.Pred rokem a pul se delala komplet prevodovka tudiz se menila i kompletne cela spojka,setrvak,vsecko.Ceka me za tyden cca 10 000km a chtel bych znat nazor vice lidi,nez dvou mechaniku,kterych jsem se ptal:D. Myslite ze to v pohode zvladne ? Je to vesteni z koule,vim,jde mi jen o nazor.Zkousel jsem i z kopce pustit na neutral a chcipnout,jeslti nahodou nevychazi nejake zvuky z prevodovky,ale je krasne ticho Auto slape za jizdy je klid,prakticky ten zvuk clovek nepostrehne,kdyz se nezaposloucha,obcas pri rozjezdech skube(to je dalsi znamka ze dvouhmota ze jo ),vibrace,proste nic auto jede v pohode,jen ten zvuk. Vim ze me oprava ceka,jen bych rad az po navratu,protoze to casove ted uz nemam sanci zvladnout. Jeste dodam,ze jsem byl 7 mesicu. mimo EU a nemel jsem auto vubec,takze jej jen tata vzal kazdy tyden na cca 20-30km vyjizdku,aby auto jen nestalo.Moc dekuju za nejaky nazory,pripadne zkusenosti a omlouvam se za krkolomny text :)
Vw T5 2.0 2012

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Naposledy změněno: od Kuba_Kuba.

Zvuky od spojky ??prevodovky?? 16. čen 2024 22:46 #211337

• Kuba_Kuba
  • Avatar uživatele Kuba_Kuba Autor tématu
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 0
Vw T5 2.0 2012

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Naposledy změněno: od Kuba_Kuba.
  • Strana:
  • 1
Vygenerováno za 0.074 sekund

Login