Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: T5GP 3.0 TDI

T5GP 3.0 TDI 07. úno 2011 22:17 #63871

• Mates
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 2
Info je od pana Fejtka, s kterým jsme to řešili na testování T5 v HK. Audi si prý v koncernu hraje na něco víc a o montáži jejich motoru do dodáky nechtěj prý ani slyšet.
TRANSPORTER T5 96 Kw Long 4 Motion + TDIchip
CAN-AM SPYDER 990

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

T5GP 3.0 TDI 07. úno 2011 22:24 #63873

• tdiracing
  • Uživatel je blokován
  • Uživatel je blokován
  • Obdržená poděkování 3
Hm info nějakého prodejce,berte to s rezervou.

Jen pro info,Audi si nehraje na něco víc,je to dáno tak že audi bude patřit mezi luxusní vozy,Seat bude pro sportově založené,VW pro širokou veřejnost(kult VW to jasně dokazuje) a Škoda je jen levnější variantou VW

Naposledy změněno: od tdiracing.

T5GP 3.0 TDI 07. úno 2011 22:25 #63874

• Mates
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 2
Patrik Fejtek je vedoucí divize užitkových vozů VW pro českou republiku a né prodejce #-o .
CAN-AM SPYDER 990

T5GP 3.0 TDI 07. úno 2011 22:35 #63879

• tdiracing
  • Uživatel je blokován
  • Uživatel je blokován
  • Obdržená poděkování 3
vždyť to píšu prodejce

Dotyčný totiž vystudoval obchod a podnikání na České zemědělské univerzitě,a navíc je v této funkci jeden rok

T5GP 3.0 TDI 08. úno 2011 08:19 #63883

V tomhle případě má Mates pravdu.Audi řeklo ne.Ten motor vivinulo AUDI a opravdu rozhoduje o svých motorech komu je dá.Pánové když by jste viděli jaký tam panujou souboje v koncernu mezi značkama #-o Kolikrát teda koukám jak je to vůbec možný.Pana Fejtka neznám osobně ale na Importu jsem docela často a nějaké informace mám a vím,že to tak je.Prostě tenhle 3.0 od Audi v téčku nebude.VW si musí ve vývoji upéct něco svojeho,je ale otázkou jestli ještě vůbec chce takovej obsah když vidím co kam cpou.Teď máme na salónu Jettu,která je mimochodem skoro stejně velká jako Passat a je v ní 1.2 TSI 77kw.Ano motor,obsahově do Fabie je v tak velikém autě.Ty obsahy jdou prostě dolů celkově v koncernu.Superb v 1.4 TSI,pak 1,6 TDI skoro ve všem atd...Bohužel ale je to prostě tak a otočení o 180° v koncernu nevěřím :(
Hlavně klid a pohodu pánové.
VW Multivan Generation 2,5 TDI 111kW MTM
VW Transporter 2,5 TDI 75kW prodanej
Audi Wheel Man 8-)

T5GP 3.0 TDI 08. úno 2011 10:00 #63888

• Mates
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 2
Jen ti děkuji za potvrzení mé informace Petře. Ono to fakt nemá cenu psát někomu něco v dobré snaze odpovědět, když ze své pravdy nesleví. Byla to moje chyba, že jsem po dlouhé době reagoval, neboť jsem doufal, že se něco třeba změnilo, ale bohužel jsem neměl pravdu a je to škoda. Slibuju, že už to fakt neudělám.
CAN-AM SPYDER 990

T5GP 3.0 TDI 08. úno 2011 11:27 #63890

Tak já pana Fejtka znám osobně a mohu říci,že co řekne tak sedí.Takže pokud poskytl informaci o tom ,že audi motor nedá tak to tak je.Myslím,že je uplně nepodstatné jakou školu ma.....Marťas to chce klidek... OK!
VW T5 GP 132kw , Polaris XP 850 ,Yamaha MT-01 SP

T5GP 3.0 TDI 08. úno 2011 13:23 #63893

• tdiracing
  • Uživatel je blokován
  • Uživatel je blokován
  • Obdržená poděkování 3
No co já vím tak info kdo o čem a jak rozhoduje je VW jw to info víc jak rok staré,asi se to změnilo,
nic méně 3,0TDI je motor který se stejně do téčka nevejde.

Tímto se Matesovi a kterech se to dotklo OMLOUVÁM

T5GP 3.0 TDI 23. úno 2011 23:25 #66413

Zdravim pánové. Mám T5 Multivana Highline 128kW TDI v kůži a prakticky full výbavou a automatem. Kupoval jsem to v 11/2008 funglovku a teď mám najeto cca 70tis. Byl to jeden z posledních modelů před FL a tenkrát jsem si říkal že jsem udělal chybu. Dneska vidim že jsem si koupil jedno z nejlepších aut co jsem kdy měl. Do dneška jsem krom drobností nic neřešil, jezdil pravidelně na servis a auto stále v poho. Vozim v tom lidi a myslim že je to dost využívaný. 2x ročně Itálie na hory, nějaká Franci, Chorvatsko a všude OK. za 1,5 roku mě skončí leas a tak se začínám poohlážet po dalším nástupci. Měl jsem pujčenýho novýho Mulťáka a musím řící že si ho nikdy nekoupim. takový zklamání jsem myślel že mě nikdy nepotká. Půjčili mi toho nejnadupanějšího diesela a musím říci že ve srovnání s mým je to líný a aby to jelo jak se to musí furt vytáčet. Tím pádem jsem měl spotřebu kolem 14l. Převodovka se sedmi stupni poměrně slušně odstupňovaná a celkově bych řekl vzhledem k tomu že motor se musí víc točit ještě nějaký kvalt bych uvítal. Interiér se mi líbí můj starej a celkově to v interiéru dost vrže. Závěrem chci říci že z té kombinace motoru a aut. převodovky jsem byl tak strašně zklamanej že jsem jim ho místo po týdnu vrátil po 3 dnech. S mým Mulťákem mám spotřebu 9,8 a jsem fakt nadšenej jako kdybych si ho včera přivedl. Jinak při vrácení se mi ptal prodejce na poznatky a když jsem mu to svý sděloval tak byl uplně bledej. Říkal že 99% lidí by kupovalo novýho a srovnává to se starym má stejnej názor a poznatek který většina prodejců referuje do hanoveru. Zákazníci by si přáli Multivan 128 - 150kw , 3,0l motor s šestiválcem a 8st automatickou převodovku. Pokud k tomu přidají 4x4 a vnitřní vybavení Highline tak jakmile přijde na pult hned si ho objednám. To by byla paráda. A na druhou stranu by to zas tolik nestálo, vždyť do Tuarega dělají stejný motor i převodovku a tak nevím proč by to nešlo........... Co vy na to??? Názory???

Naposledy změněno: od karlosVW. Důvod: přesunuto do diskuse o 3,0TDI motoru z nevyhovující sekce

T5GP 3.0 TDI 23. úno 2011 23:35 #66414

• Mates
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 2
Ahoj, už jsem to tu někde psal, že Audi nechce dát svůj motor do dodávky. Dnes jsem mluvil s kamarádem, který pracuje u Audi a budou teď na salonu prodávat i užitkáče VW a všechny auta musí mít venku pod přístřeškem a do Shouroomu nesmí ani Multivan, aby nekazil jméno Audi. Je to nemilé, ale je to tak a asi s tím nic neuděláme a musíme počkat na rok 2013 s čím nás překvapí.
CAN-AM SPYDER 990

T5GP 3.0 TDI 23. úno 2011 23:40 #66415

Já myslel že do Tuarega se dává VW motor. CO s tím má společnýho audi?

T5GP 3.0 TDI 23. úno 2011 23:52 #66416

• Mates
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 2
3l je od Audi.
CAN-AM SPYDER 990

T5GP 3.0 TDI 24. úno 2011 08:41 #66425

• Tifone
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 3
No měli by si soudruzi v tom koncernu udělat pořádek D:_)7
VW T5 Transporter 2,5TDI 96kW +20%chip
Škoda Roomster 1,9TDI 77kW - 6ti rychlostní +22%TDIchip

T5GP 3.0 TDI 24. úno 2011 14:34 #66446

Tak co se Touaregu týká, společné má nejen s Audi ale i s Porsche, bratři Slováci matlají Q7, Cayenne a Touareg v jednom z nejmodernějších závodů VW na jedněch linkách nedaleko Blavy.
A co se týká prodeje Mutlivanu, tak bohužel, už je to taky "jen" užitkový vůz i když do loňského léto to byla sekce osobních vozů, takže se prodeje přesouvají do divize užitkových vozů.

T5GP 3.0 TDI 01. bře 2011 20:54 #66947

• katma
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 1
Nevím zda to s tím souvisí co myslíte ?
http://www.auto.cz/prisnejsi-limity-spo ... avky-54564

Vygenerováno za 0.132 sekund

Login