Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1

Téma: T5 - automat neřadí

T5 - automat neřadí 11. kvě 2020 10:16 #197565

• Rubia
  • Avatar uživatele Rubia Autor tématu
  • Uživatel
  • Uživatel
  • T5 Caravelle long 2,5 TDI, automat, 2007 128kW
  • Obdržená poděkování 0
Dobrý den, včera jsme měli cestu hrůzy z Moravy … je v okolí Ústí nad Labem nějaký machr na automatickou převodovku? Děkuji moc za pomoc

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

T5 - automat neřadí 11. kvě 2020 16:05 #197571

ahoj taky sháním od Chomutova, našel jsem v Buštěhrau u Kladna dle recenzí a potom ještě někde v Mostě by ml někdo být ale nemám kontakt, co se stalo?
Poděkovali: Rubia

T5 - automat neřadí 12. kvě 2020 07:36 #197587

• Rubia
  • Avatar uživatele Rubia Autor tématu
  • Uživatel
  • Uživatel
  • T5 Caravelle long 2,5 TDI, automat, 2007 128kW
  • Obdržená poděkování 0
Už cestou po dálnici na cestě směr Olomouc jsem vždycky cítila při zastavení divný zápach jako z umělotiny a plynu...spálená spojka a brzdy to už poznám :-D ...ale tohle bylo jiné a vždy, když jsme jeli rychleji. Zpátky jsme najeli na hradeckou a po pár km, když jsme chtěli sjet na benzínku najednou nic...při sešlápnutí plynu jen otáčky a neřadilo to. Tak jsme samospádem zajeli naštěstí k benzínce (to bylo štěstí, že tam byla) a dojeli na parkoviště. Tam nešla ani zpátečka.
Rodina i pes v autě, a co teď...při kontaktování asistenční služby nám bylo sděleno, že nám za 12 tisíc pomůžou (odtah) … takže jsme zalapali po dechu a zkoušeli obvolat koho šlo, kdo by poradil.
Po vypnutí motoru, odpojení baterky a asi půlhodinové přestávce, kdy jsem nakoupila jídlo, pití a přikoupila vesty - kdyby náhodou - jsme sedli do auta a modlili se.
Mohli jsme jet max 90 jinak to zase spadlo...asi 4x se to stalo. Přes Velemín jsme už byli úplně na pokraji s nervama.
Po Ústí už to jenom hopsalo, řadilo jak chtělo a při příjezdu před vchod jsem děkovala snad všem svatým a taky manželovi. (Byla jsem klidná celou cestu, abych mu nepřidávala, to je jasné)
Sehnala jsem nakonec kontakt na někoho v Teplicích u Olympie, tak tam dnes zkusí Karamelu dovézt...tedy snad dojede.
Potom se uvidí, jestli ta drahá milenka opět "sežere" další desítky tisíc, nebo to bude únosné. Taky jsem se tady dočetla něco o brzdovém snímači … oleji v převodovce, který nám prodávající "prý" měnil - začínám o tom silně pochybovat.

Tak uvidíme..

• Strana:
  • 1
Vygenerováno za 0.171 sekund

Login