Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: T5 - Bouchání od přední nápravy Multivan

T5 - Bouchání od přední nápravy Multivan 24. říj 2023 18:37 #210310

Zdravím, nechci zakládat nové téma.
Mám po Go přední nápravy vše nové včetně poloos , tisicihranu na převodovce a silentbloku motoru (ta čtyřnožka) přední brzdiče kotouče desky.
Mám problém s boucháním při přejezdech nerovností od pravé strany. Většinou při nízké rychlosti kde je hodně výmolů. Všechno jsem kontroloval . Dotahoval - i horní uložení co tu bylo doporučeno. Vypadá to jakoby na stabilizátor. Ale tyčky a uložení je nové. Dokonce jsem sundal pro jistotu tyčku jednu a stejnak to dělá........

Co jsem teď zjistil tak pri brzdění to nedělá.... což je divné..... Jedině mě ještě napadá přední silentblok motoru který se jediný nedělal, že se motor při brzdění zapře . A co ještě tak, jsem dával plné silentbloky a nijak neřešil orientaci, což mi přijde u plných jedno ?

Fakt nevím, všechno jsem procházel. Jsem z toho na palici . Díky za radu

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

T5 - Bouchání od přední nápravy Multivan 24. říj 2023 18:38 #210311

Zdravím, nechci zakládat nové téma.
Mám po Go přední nápravy vše nové včetně poloos , tisicihranu na převodovce a silentbloku motoru (ta čtyřnožka) přední brzdiče kotouče desky.
Mám problém s boucháním při přejezdech nerovností od pravé strany. Většinou při nízké rychlosti kde je hodně výmolů. Všechno jsem kontroloval . Dotahoval - i horní uložení co tu bylo doporučeno. Vypadá to jakoby na stabilizátor. Ale tyčky a uložení je nové. Dokonce jsem sundal pro jistotu tyčku jednu a stejnak to dělá........

Co jsem teď zjistil tak pri brzdění to nedělá.... což je divné..... Jedině mě ještě napadá přední silentblok motoru který se jediný nedělal, že se motor při brzdění zapře . A co ještě tak, jsem dával plné silentbloky a nijak neřešil orientaci, což mi přijde u plných jedno ?

Fakt nevím, všechno jsem procházel. Jsem z toho na palici . Díky za radu

T5 - Bouchání od přední nápravy Multivan 25. říj 2023 21:28 #210314

Taky mně tam něco klepe a nic moc jsem nezjistil, vše se tváří dobře. Pak mě napadl kardan. Tak jestli máš 4x4 mrkni i na něj.

Vygenerováno za 0.084 sekund

Login