Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Tempomat T5 Transporter

Tempomat T5 Transporter 01. led 2010 19:27 #32152

  • Crabyin
  • Avatar uživatele Crabyin
  • OFFLINE
  • Uživatel
  • Příspěvky: 9
  • Karma: 0
Ahoj. Mám problém s koupeným originálním tempomatem na T5 bez palubniho pocitace. Namontovala ho odborná forma, ale nefunguje. Mé auto je T5 Transporter Shutle- sklenik. Někdo mi tvrdil, že to může být tím, že tempomat nepodporuje řídící jednotka komfortního sestému (kterou má každá T5). Že by moje jednotka nepodporovala vůbec tempomat, co myslíte??? Nasypal jsem do toho uz dost penez a výsledek zádný :x !! Díky moc
VW T5 2.5 96kW 4Motion
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Tempomat T5 Transporter 03. led 2010 20:35 #32386

  • PITRYS
  • Avatar uživatele PITRYS
  • OFFLINE
  • Uživatel
  • Příspěvky: 13
  • Karma: 0
Čau, mám taky T5 r.03 bez palubního počítače a stačilo mi pouze dokoupit páčky s ovládáním tempomatu a zbytek byl otázkou nastavení řídící jednotky.
VW T5 2,5 TDI Shuttle
VW T4 1,9 TD
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Tempomat T5 Transporter 03. led 2010 21:44 #32391

  • Crabyin
  • Avatar uživatele Crabyin
  • OFFLINE
  • Uživatel
  • Příspěvky: 9
  • Karma: 0
To mi dava naději ;) A maš T5 Transporter nebo něco vyšší třídy? Nevzpoměl by sis na číslo výrobku tempomatu má to formát např.: 7H1 998 527? Díky moc
VW T5 2.5 96kW 4Motion
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Tempomat T5 Transporter 04. led 2010 00:27 #32423

  • PITRYS
  • Avatar uživatele PITRYS
  • OFFLINE
  • Uživatel
  • Příspěvky: 13
  • Karma: 0
Na číslo dílu se mrknu (pokud najdu v garáži krabici). Jinak je to Transporter 2,5 96kW Shuttle. Výbava standard - mech.klima, el.okna a zrcátka, centrál na dálku, atd.
VW T5 2,5 TDI Shuttle
VW T4 1,9 TD
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Tempomat T5 Transporter 04. led 2010 08:46 #32427

  • Crabyin
  • Avatar uživatele Crabyin
  • OFFLINE
  • Uživatel
  • Příspěvky: 9
  • Karma: 0
Jj tak to mam přesně toho samyho Transpika jako Ty. Jen je to 4Motion. Díky, to cislo by se hodilo.. :)
VW T5 2.5 96kW 4Motion
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Tempomat T5 Transporter 04. led 2010 17:53 #32481

  • JaM
  • Avatar uživatele JaM
  • OFFLINE
  • Uživatel
  • Příspěvky: 1706
  • Obdržená poděkování 48
  • Karma: 4
Taky by se hodilo :-k že ho tam taky dám. A co cena?
Syncrolong poloplech+ tažná tyč
Bílá welryba T4 highlong na práci
T5 2,5TDI 96kW prodáno
Syncrovella prodáno
Smažkobus 2,4D kastle po smrti, motor jede dál...
tel:777171480
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Tempomat T5 Transporter 04. led 2010 18:37 #32489

  • Tifone
  • Avatar uživatele Tifone
  • OFFLINE
  • Uživatel
  • Příspěvky: 855
  • Obdržená poděkování 1
  • Karma: 1
mám tranďáka r.v.04 dodělával jsem tempomat a jediné co je potřeba zjistit jestli má "komfortní jednotka"to je ta pod volantem u hřídele řízení,vývody pro tempomat,pak je to už vcelku jednoduchá záležitost.
VW T5 Transporter 2,5TDI 96kW +20%chip
Škoda Roomster 1,9TDI 77kW - 6ti rychlostní +22%TDIchip
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Následující uživatel poděkoval: nikdo

Tempomat T5 Transporter 05. led 2010 09:54 #32566

  • Crabyin
  • Avatar uživatele Crabyin
  • OFFLINE
  • Uživatel
  • Příspěvky: 9
  • Karma: 0
Tak známy zapracoval a zjistil přes Brněnské VW ze potřebuji díl 7H0 953513 B 9B9 mluvil o ceně 2408 Kč. Vzpoměl jsem si, že při montáži a následném povolování na daignostice to vyhodilo chybu 18045 coz nevim co znamena :D zkusim to jeste zjistit...Někde jsem četl, že jednotku komfortu maji všechny T5, tak nevim?
VW T5 2.5 96kW 4Motion
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Tempomat T5 Transporter 05. led 2010 13:27 #32590

  • Tifone
  • Avatar uživatele Tifone
  • OFFLINE
  • Uživatel
  • Příspěvky: 855
  • Obdržená poděkování 1
  • Karma: 1
Jo jednotku komfortu opravdu mají všechny T5,ale ne každá jednotka má zapinovaný výstup na tempomat.Už jsem se s tím setkal
VW T5 Transporter 2,5TDI 96kW +20%chip
Škoda Roomster 1,9TDI 77kW - 6ti rychlostní +22%TDIchip
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Tempomat T5 Transporter 05. led 2010 21:02 #32622

  • PITRYS
  • Avatar uživatele PITRYS
  • OFFLINE
  • Uživatel
  • Příspěvky: 13
  • Karma: 0
Tak jsem našel krabici od tempomatu a to číslo je 7H1 998 527. Mám ho namontovaný skoro 2 roky a bez problémů. Ta sada obsahovala páčky k volantu a ještě nějakou doplňující kabeláž. Cena byla asi do 2500 Kč.
VW T5 2,5 TDI Shuttle
VW T4 1,9 TD
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Tempomat T5 Transporter 11. led 2010 22:28 #33296

  • Crabyin
  • Avatar uživatele Crabyin
  • OFFLINE
  • Uživatel
  • Příspěvky: 9
  • Karma: 0
No snad kdyby byla ta moje jednotka zapinovaná, tak by si toho ten technik všiml, že to nemá kam zapojit, že? :) Už vím co znamená ta chyba 18045 "Data Bus Powertrain missing message f.central electr.control" ...nevíte co by to mohlo způsobovat? Při zapojení tempomatu, který nefunguje...?
VW T5 2.5 96kW 4Motion
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Tempomat T5 Transporter 11. led 2010 22:46 #33304

  • lada t5
  • Avatar uživatele lada t5
  • OFFLINE
  • člen clubu
  • Příspěvky: 8807
  • Obdržená poděkování 287
  • Karma: 29
Nemáš třeba čirou náhodou rozbitý brzdový spínač?
VW T5 Multivan 128 KW + Bürstner Belcanto 560 Tk
Hyundai Getz
VW Golf V. 2.0 TDI 103 KW - Dýmovnička


TCCT - Transporterclub Caravan Team

Fotky s T tématikou: http://ladat5.rajce.idnes.cz/
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Tempomat T5 Transporter 11. led 2010 23:12 #33308

  • tdiracing
  • Avatar uživatele tdiracing
  • OFFLINE
  • Uživatel
  • Příspěvky: 491
  • Obdržená poděkování 2
  • Karma: -1
máš někde kopanec v elektrice chce fakt někoho kdo tomu rozumí
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Tempomat T5 Transporter 11. led 2010 23:15 #33310

  • Crabyin
  • Avatar uživatele Crabyin
  • OFFLINE
  • Uživatel
  • Příspěvky: 9
  • Karma: 0
No, nic kromě diagnostiky by ten brzdovej spinač zatim neodhalilo. Auto brzdí a svítí brzdový světla úplně normálně. Ráno radši ještě kouknu...Jak jinak myslíš, že by se to mohlo porojevit? :?:
VW T5 2.5 96kW 4Motion
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Tempomat T5 Transporter 11. led 2010 23:31 #33312

  • lada t5
  • Avatar uživatele lada t5
  • OFFLINE
  • člen clubu
  • Příspěvky: 8807
  • Obdržená poděkování 287
  • Karma: 29
Mně se stalo že se bloknul brzdový spínač v pozici "brzdíme", a tím pádem mi ani nešel tempomat, protože si jednotka myslela že brzdím.
A zkus si vyplnit v profilu bydliště - třeba zjistíš, že někdo s VAGem bydlí nedaleko od tebe a pomůže ti...... :idea: :idea: :idea:
VW T5 Multivan 128 KW + Bürstner Belcanto 560 Tk
Hyundai Getz
VW Golf V. 2.0 TDI 103 KW - Dýmovnička


TCCT - Transporterclub Caravan Team

Fotky s T tématikou: http://ladat5.rajce.idnes.cz/
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Vygenerováno za 0.201 sekund

Login