Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1
  • 2

Téma: problik při uzamčení - neblikne 8-0

problik při uzamčení - neblikne 8-0 10. lis 2011 11:17 #83071

• kureci
  • Avatar uživatele kureci Autor tématu
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
zdravim panove,
prosim o radu, pri uzamceni auta dalkou mi nekdy neprobliknou blinkry, ani se nerozblika dioda co je u toho zajizdeciho "pindourka" na ridicovych dverich (jako by se neco nezamklo, ale pritom vsechny dvere jsou uzamceny). Zvlastni ze jenom nekdy, rekl bych tak 70krat neblikne a 30 jo. Pri otevreni dvojblik pokazde...

kdyz pri uzamceni zmacknu podruhe, jeste neco jakoby cvakne, jen trochu jinak nez prvne, a kdyz zmcknu potreti dalku pak teprve problikne, tak jak to nekdy dela napoprve a dle me by tak melo byt (jako opticka zpetna vazba)
nemate prosim nekdo zkusenost? :help predem diky za odpoved :)
T5 2007 128 ComfortVan

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

problik při uzamčení - neblikne 8-0 10. lis 2011 13:06 #83077

taky s tim trochu bojuji, ale vim ze me zlobi soupaci dvere, nekdy za jizdy me zacne problikavat vnitri osvetleni, takze spinac v zamku KO. Pokud zamknu jednou, dioda neblika, kdyz zamknu podruhe, ve dverich lupne dioda blika, po odemceni se me neotevrou ty soupaci dvere "pokud jsem to prelupnul"

problik při uzamčení - neblikne 8-0 11. lis 2011 08:51 #83148

• kureci
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
mrknu na ty soupacky, zvlastni ze jsou ale vsechny dvere zamceny, za jizdy mi osvetleni neproblikava..
T5 2007 128 ComfortVan

problik při uzamčení - neblikne 8-0 11. lis 2011 10:59 #83154

stahni si okenko u ridice nebo u spolujezdce, zamkni a pak zkus okenkem otevrit dvere zevnitr, u me to jde, normalne otevru dvere, jakmile ale zamknu 2x (tedy zamknu a pak jeste jednou, ve dverich pak lupne) tak to nejde zevnitr otevrit, ta klika od otevirani se ti bude jako by vracet zpet a neotevres dvere (netahej za ten cudlik, ale otvirej dvere normalne klikou zevnitr)

je to nejake dvojite zamykani aby to neslo "vyhackovat" ale kdy a jak se to presne zamkne jeste taky nevim

problik při uzamčení - neblikne 8-0 11. lis 2011 11:03 #83155

• Auto1
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 22
Tohle dvojité uzamykání je v pořádku,takhle to má fungovat.
Ale pozor,jakmile dvakrát uzamkneš,tak tím deaktivuješ otřesové čidlo a originál alarm se vypne. Je to pro případ,že je ve voze někdo nebo pes aby to nehoukalo...
To,o čem se zde debatuje je jiná oblast,to s tím nesouvisí.
On řeší,že mu zlobí kontakt dveří,tedy zavře ale bliká vnitřek,takže kontakt dveří si myslí,že je otevřeno.
A k tomu navazují ty blikače.Ony vlastně hlásí,že jsi auto korektně uzamkl,když však některé dveře nezamknou,pak nebliknou.
Měl by to být špatný kontakt na některých z dveří...
Das Auto.Der Multivan T5 Spitzendiesel R5 TDI 128kW/174PS/400nM 6g Schaltgetriebe,Keskin ET20/7,5J Bi-Xenon Project Zwo RNS 510

problik při uzamčení - neblikne 8-0 11. lis 2011 12:52 #83163

• kureci
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
pockej tomu nerozumim, rekneme ze ted neresime to uzamceni na druhe zmacknuti ale klasika, odejdu od auta, zamknu a auto neblikne. tedy hlasi ze se neco neuzamklo? ale kdyz zkontroluji vsechny dvere jsou zamceny...
T5 2007 128 ComfortVan

problik při uzamčení - neblikne 8-0 11. lis 2011 15:10 #83166

mohlo by to tim byt, funguji ti vsechny spinacky ve dverich? (v zamku) Pri otevreni dveri se ti rozsviti svetlo v interieru?

problik při uzamčení - neblikne 8-0 11. lis 2011 20:36 #83183

• Mates
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 2
Já to mám tak, že když zamknu po druhé, tak se mi odemknout zadní vrata, nacož jsem přišel asi po 3 letech, kdy jsem před barákem občas pro jistotu zamknul po druhé. Naštěstí to nikdy žádný lapka nezkoušel otevřít, když šel okolo. Celé noci bylo auto vzadu odemčené. D:_)10
TRANSPORTER T5 96 Kw Long 4 Motion + TDIchip
CAN-AM SPYDER 990

problik při uzamčení - neblikne 8-0 14. lis 2011 17:47 #83321

• kureci
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0

warninger napsal: taky s tim trochu bojuji, ale vim ze me zlobi soupaci dvere, nekdy za jizdy me zacne problikavat vnitri osvetleni, takze spinac v zamku KO. Pokud zamknu jednou, dioda neblika, kdyz zamknu podruhe, ve dverich lupne dioda blika, po odemceni se me neotevrou ty soupaci dvere "pokud jsem to prelupnul"

zvlastni, me naporve zamnkne cele auto- blinkry a dioda nic, napodruhe lupne, blinkry bliknou ale dioda furt nic, auto porad zamceny, po odemknuti jdou soupacky otevrit oboje..
T5 2007 128 ComfortVan

problik při uzamčení - neblikne 8-0 14. lis 2011 17:49 #83322

• kureci
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0

Mates napsal: Já to mám tak, že když zamknu po druhé, tak se mi odemknout zadní vrata, nacož jsem přišel asi po 3 letech, kdy jsem před barákem občas pro jistotu zamknul po druhé. Naštěstí to nikdy žádný lapka nezkoušel otevřít, když šel okolo. Celé noci bylo auto vzadu odemčené. D:_)10

na druhe uzamceni (lupnuti) pata vrata stale uzavreny..
T5 2007 128 ComfortVan

problik při uzamčení - neblikne 8-0 14. lis 2011 17:52 #83323

• kureci
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0

Auto1 napsal: Tohle dvojité uzamykání je v pořádku,takhle to má fungovat.
Ale pozor,jakmile dvakrát uzamkneš,tak tím deaktivuješ otřesové čidlo a originál alarm se vypne. Je to pro případ,že je ve voze někdo nebo pes aby to nehoukalo...
To,o čem se zde debatuje je jiná oblast,to s tím nesouvisí.
On řeší,že mu zlobí kontakt dveří,tedy zavře ale bliká vnitřek,takže kontakt dveří si myslí,že je otevřeno.
A k tomu navazují ty blikače.Ony vlastně hlásí,že jsi auto korektně uzamkl,když však některé dveře nezamknou,pak nebliknou.
Měl by to být špatný kontakt na některých z dveří...

spatny kontakt dveri? jestli jsme to pochopil jsou to takovy ty tri medeny samci co sou do ty samice na B sloupku? na pohled vypadaji OK, zkousel sem je i ocistit a prostriknout kontaktolem... bez vysledku :(
T5 2007 128 ComfortVan

problik při uzamčení - neblikne 8-0 14. lis 2011 18:01 #83325

• kureci
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
panove omlouvam se za nereagovani, byl sem pres vikend malinko vytizen :drunken:

ale dnes sem to resil a mam nove poznatky, zkousel sem vsechny mozne i nemozne rezimy, nakonec kdyz sem sedel uvnitr vsiml sem si malickosti:

zamnknu:
poprve- , osvetleni interieru zhasne, blinkry nebliknou, dioda nic, vsechny dvere zaklapnou
podruhe-osvetleni zustane zhasle, blinkdy BLIKNOU, dioda nic a ve vsech dverich loupne KROME levych soupacek!!!

ze by odtud vitr val? ze by ten kontakt jak psal auto1?? nebo co je "spinacky ve dverich" jak pise warninger??

prijde mi ze si to auto nekdy zije svym zivotem... #-o
T5 2007 128 ComfortVan

problik při uzamčení - neblikne 8-0 14. lis 2011 19:05 #83327

• kureci
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
ted sem prijel domu a mam pocit ze auto je ted chvili ve fungujicim rezimu :-)

tzn:

zamnknu jednou: osvetleni zhasne, dvere loupnou, dioda BLIKA, blinkry BLIKNOU
zamknu podruhy: osvetleni zhasnle, dvere nic, dioda blika dal, blinkry bliknou
pozor zmacknu potreti: osveteleni zhasle, dvere loupnout, dioda zhasne, blinkry nic

a ted babo rad :?
T5 2007 128 ComfortVan

problik při uzamčení - neblikne 8-0 14. lis 2011 20:04 #83334

v zamku v soupackach je kontakt, ktery rika auto jestli je zavreno ci neni. K tomu se dostanes az po rozebrani dveri. Jinak to co jsi cistil a prostrikal jsou kontakty pres ktere je napajen motorek zamykani + informace od toho kontaktu. Zkus si jeste rozdil mezi tim kdyz zamknes 1x nebo 2x tak to zkus otevrit zevnitr :-) jednou to jde a jednou nejde

problik při uzamčení - neblikne 8-0 15. lis 2011 09:28 #83356

• kureci
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
budu muset rozhodit ty soupacky a mrknu nato... dam vedet co sem nasel ;)
T5 2007 128 ComfortVan

• Strana:
  • 1
  • 2
Vygenerováno za 0.268 sekund

Login