Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Can shack MFA modul pro GP

Can shack MFA modul pro GP 15. kvě 2012 09:22 #97448

  • Kamca
  • Avatar uživatele Kamca
  • OFFLINE
  • Uživatel
  • Příspěvky: 522
  • Obdržená poděkování 1
  • Karma: 0
Užitečná pomůcka pro motory s DPF modul vás upozorní na případnou regeneraci filtru pevných částic a to jak zvukově ,tak i opticky na středovém displeji.Mimo to disponuje cca 40 různymi hláškami (napětí,několik teplot,tlak turba,tlak klimy,tak i výpisem případných závad v diagnostice,atd...)Vše se bude zobrazovat v češtině,tak jak jiné údaje.
Tady je odkaz:
http://www.canshack.de/german/volkswage ... fa-cs.html
132kW BiTDI 4 motion,DYNAUDIO,W ebasto,
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Can shack MFA modul pro GP 15. kvě 2012 19:33 #97482

  • eviz
  • Avatar uživatele eviz
  • OFFLINE
  • člen clubu
  • Příspěvky: 588
  • Obdržená poděkování 40
  • Karma: 4
Já to chci,ale nemám GP /bude to fungovat/?
Pavel
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Can shack MFA modul pro GP 15. kvě 2012 21:28 #97494

  • Kamca
  • Avatar uživatele Kamca
  • OFFLINE
  • Uživatel
  • Příspěvky: 522
  • Obdržená poděkování 1
  • Karma: 0
Myslím si,že ne je tam podpora jen Can 2.0 :(
132kW BiTDI 4 motion,DYNAUDIO,W ebasto,
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Can shack MFA modul pro GP 16. kvě 2012 10:21 #97536

  • ritchie
  • Avatar uživatele ritchie
  • OFFLINE
  • Uživatel
  • Příspěvky: 26
  • Obdržená poděkování 1
  • Karma: 0
No vyzera to super. Aj ja to chcem, len ako to je zo zarukou ked tam vlozim toto? Niekde sa tu rozoberalo, ze ECU si pamata pripojenie diagnostiky, bude si pamatat aj toto, ked to ma citat zavady?

Kamca, ak som to spravne pochopil na nemeckych forach, ty si do toho robil cesky preklad. Ty ho uz mas? Hlavne ma zaujima aky komplikovany je postup pripojenia, kedze sa tam nieco pripaja aj priamo na CAN a ja som tomu nemeckemu popisu nerozumel. Chcelo by to fotky ...

Dik.
R.
VW T5 GP 2011
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Can shack MFA modul pro GP 16. kvě 2012 10:40 #97538

  • Kamca
  • Avatar uživatele Kamca
  • OFFLINE
  • Uživatel
  • Příspěvky: 522
  • Obdržená poděkování 1
  • Karma: 0
Ano udělal jsem český překlad a zatím se na této verzi pracuje.Měla by být hotová v průběhu června.Zatím to nemám a co se týká zapojení tak pokud jsem to taky správně pochopil mělo by to být Plug & Play. Chci to montovat dám pak info.
132kW BiTDI 4 motion,DYNAUDIO,W ebasto,
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Can shack MFA modul pro GP 10. říj 2012 08:32 #104804

  • ritchie
  • Avatar uživatele ritchie
  • OFFLINE
  • Uživatel
  • Příspěvky: 26
  • Obdržená poděkování 1
  • Karma: 0
Ahojte,

Tam ma to uz niekto namontovane? Ak ano, bolo to zlozite? Ako to funguje?

R.
VW T5 GP 2011
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Can shack MFA modul pro GP 10. říj 2012 09:49 #104813

  • Kamca
  • Avatar uživatele Kamca
  • OFFLINE
  • Uživatel
  • Příspěvky: 522
  • Obdržená poděkování 1
  • Karma: 0
zatím jsem se do toho nepustil,takže žádné info navíc.
132kW BiTDI 4 motion,DYNAUDIO,W ebasto,
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Can shack MFA modul pro GP 31. říj 2012 10:07 #106292

  • klubo
  • Avatar uživatele klubo
  • OFFLINE
  • Uživatel
  • Příspěvky: 328
  • Obdržená poděkování 8
  • Karma: 1
na tom obyčejny palubnim počítači to asi nepujde co?
T6 Kombi TDI - koupeno 2016
T5 GP Kombi TDI - koupeno 2011, prodáno 2014
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Can shack MFA modul pro GP 18. čen 2013 14:46 #123275

  • ritchie
  • Avatar uživatele ritchie
  • OFFLINE
  • Uživatel
  • Příspěvky: 26
  • Obdržená poděkování 1
  • Karma: 0
Takze modul namontovany a funguje to presne ako je popisane a ukazane na videu na stranke.

Montaz relativne rychla. Vybrat radio (co u GP ide lahko pomocou 4 nadstavcov), vybrat palubnu dosku (budiky) - 2 torx 20 sroby pod volantom a na konektor od palubky pripojit modul.

Zatial spokojnost, Tak snad to bude fungovat ok.

R.
VW T5 GP 2011
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Can shack MFA modul pro GP 18. čen 2013 17:56 #123283

  • Kamca
  • Avatar uživatele Kamca
  • OFFLINE
  • Uživatel
  • Příspěvky: 522
  • Obdržená poděkování 1
  • Karma: 0
tak to je dobrá zpráva někdy se taky do toho pustím.

Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 2
132kW BiTDI 4 motion,DYNAUDIO,W ebasto,
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Re:Can shack MFA modul pro GP 28. lis 2014 10:15 #147300

  • hamlet
  • Avatar uživatele hamlet
  • OFFLINE
  • člen clubu
  • Příspěvky: 707
  • Obdržená poděkování 14
  • Karma: 0
Neni neco i na aute ne GP
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Vygenerováno za 0.299 sekund

Login