Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1

Téma: T5 - bluetooth hledá ihned telefon po nastartování

T5 - bluetooth hledá ihned telefon po nastartování 22. říj 2017 12:24 #180569

• 0ndr4
  • Avatar uživatele 0ndr4 Autor tématu
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Ahoj všem! B)
Rád bych se vás na něco zeptal, hledám, jak můžu, ale nikde rady nenacházím - když nastartuju (VW T5 2013 1.9 TDI, kastle), okamžitě mi začne vestavěné bluetooth auta hledat telefon - buď ho nalezne, spáruje se a vidím tam název a stav sítě - OK; nebo ho nenalezne a naskočí hláška, že žádné zařízení nebylo spárováno. (Tyto hlášky jsou na displeji mezi budíkama)

Potud ještě dobrý.

Jenže - jak se toho na onom displeji zbavit v případě, že spárováno nebylo? Pokud telefon nebyl nalezen (respektive ho úmyslně nespáruju), vidím pořád hlášku, že nebyl nalezen, a nemůžu se z toho dostat - "zrušit to" -, abych viděl například v době jízdy průměrnou spotřebu apod., jak nabízí standardně displej mezi budíkama. Na páčce u volantu žádné tlačítko (z boku nahoru/dolů a vespod OK/restart) nepomáhá a v palubním počítači RSN 315 nemůžu nikde najít pole, kde bych mohl zadat, aby se telefon nehledal automaticky hned po startu a vyčkal až na moje spárování ..

Neměl byste někdo tip, jak to deaktivovat? Nebo co s tím?

Díky moc za všechny podnětné komentáře!
Ondra

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

T5 - bluetooth hledá ihned telefon po nastartování 22. říj 2017 23:20 #180593

Jestli dotaz dobře chápu, je treba vyskočit z menu telefonu o úroveň výš. Dlouze podržet tlačítko dolu, na boku packy u volantu. A pak zvolit menu palubniho počítače, kde jsou údaje o jízdě.
Transporter 2012 BMT 84kW long

T5 - bluetooth hledá ihned telefon po nastartování 23. říj 2017 21:36 #180607

• 0ndr4
  • Avatar uživatele 0ndr4 Autor tématu
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Odhalil jsi mi nový vesmír :woohoo: a vyřešil problém. Asi jsem to tlačítko měl zmáčknutý moc krátkou dobu a menu ne a ne naskočit. Teď už vyřešeno. Díky moc!

• Strana:
  • 1
Vygenerováno za 0.185 sekund

Login