Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1

Téma: výměna čidla dveřního

výměna čidla dveřního 18. říj 2009 23:49 #25466

• vasek.1
  • Avatar uživatele vasek.1 Autor tématu
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 0
zdravím, tak už jsem z toho blázen, myslím, že jsem odšrouboval všechny šrouby a tapecírung předních dveří ne a ne sundat. chtěl bych se zeptat, dělá se to násilím? nejde mi čidlo.T5 Caravelle. díky za radu

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

výměna čidla dveřního 19. říj 2009 07:12 #25467

• Anonymous
  • Návštěvník
  • Návštěvník
Ano, tapec od dveří je potřeba potáhnou směrem k sobě.

výměna čidla dveřního 19. říj 2009 09:01 #25468

• vasek.1
  • Avatar uživatele vasek.1 Autor tématu
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 0
no jde to dost těžko, nebude to tím, že je venku celkem zima? ty špuntíky na kterých to drží to mají přežít, nebo se musí koupit vždy nový? potřeboval bych sundat i zadní tapecírung kvůli dodělání pásů. nemáte někdo něco podle čeho bych to provedl a moc nezničil? nejsou tam žádný šrouby, tak jsem z toho jelen. díky

výměna čidla dveřního 19. říj 2009 10:46 #25470

• karlosVW
  • Člen clubu 2016
  • Člen clubu 2016
  • Obdržená poděkování 39
šrouby bývají v horní části...potom někdy v odkládací kapse a take zespodu tapecu.Potom ten tapec musíš docela násilím vyškubnout z plastových příchytek.Počítej,že v tomhle počasí ti nějaké prasknou (u VW stojí cca 20Kč/ks).
Pod tapecem je ještě ALU plech,který zakrývá prostor ve dveřích,ten je šroubovaný.Aby jsi ho vyndal,musíš nejprv určenými otvory odšroubovat držák okna (to okno zajistit proti pádu dolů..po odšroubování a odpojit táhlo venkovní kliky...až potom odšroubuješ ten ALU plech..

Takhle nějak to je...dlouho jsem to nedělal,tak jsem možná ještě na něco zapoměl :roll:

VW T1/09.1962/22kW
šnečí budka s motorem/109kW/Black Edition

info@ahcl.cz

výměna čidla dveřního 19. úno 2014 07:26 #135650

• mekie
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 12
Ahoj, nemáte někde fotku kde mám hledat ten mikrospínač dveří? Nerozsvěcuje se mi světlo při otevření dveří.Vím, že je někde v zámku, ale nevím, jak se k tomu propracovat. Dá se to nějak opravit, nebo se musí vyměnit? Dveře vždycky jen probliknou a pak už nic. Když jsem to zkoušel, tak v první fázi, kdy jsou dveře jen minimálně pootevřené (1-5mm), tak spínač funguje, ale jak se otevřou víc, tak se to už chová, jako by dveře byly zavřené a světlo zase zhasne. Dělají mi to dveře u řidiče a zadní levé křídlové dveře.

výměna čidla dveřního 19. úno 2014 07:54 #135653

• HANZTD
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 12
Vim jen o tomhle ;) <!-- l --><a class="postlink-local" href=" www.transporterclub.cz/forum/viewtopic.php?p=77019#p77019 ">viewtopic.php?p=77019#p77019<!-- l -->
OI 66 AGR rv 97 SEDAN 4x4 NESERIE 290HP 510NM ! POWERED BY HAnz + TDIfun + TDIgarage !
T5 77 AXB rv 04 LO0NG 2x4 NESERIE 172HP 387NM ! POWERED BY HAnz + TDIfun + TDIgarage !
T5 77 AXB rv 04 SHORT 2x4 ---SERIE 105HP 250NM . TAHOUN KONÍ
PC NEANDRTÁLEC 774634483 hanzoctavia@seznam.cz

• Strana:
  • 1
Vygenerováno za 0.127 sekund

Login