Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: T5 - posuv 3 lavice v Multivanu bez sklápění opěradla

T5 - posuv 3 lavice v Multivanu bez sklápění opěradla 09. dub 2022 09:10 #205814

• ooloo
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 1
Tak i já přispěji svoji úpravou. Není to můj nápad, našel jsem to YT. Demontoval jsem ten zajišťovací hák a udělal v něm dirku navíc. Do dirky jsem dal malou karabinku a na ní textilní pásek.
Když chci lavici posunout, zatáhnu za pásek, odjistím hák a současně posunu lavici.
Přílohy:
Poděkovali: DasVW

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Naposledy změněno: od Vendys.

T5 - posuv 3 lavice v Multivanu bez sklápění opěradla 26. lis 2022 18:47 #207831

Ahoj,tak jsem ve stavu, že s lavicí lze popojet,ale nejde mi zvednout opěradlo. Zvednu ho tak 20 cm a pak tvrdě narazí. Nemáte někdo nějakou radu nejlíp foto, kde se to kouslo Moc děkuji

Naposledy změněno: od Spankyman.

T5 - posuv 3 lavice v Multivanu bez sklápění opěradla 26. lis 2022 20:19 #207833

Tak si hned odpovím,kdyby se někomu hodilo. Když nadzvednu opěradlo,tak jak je prostřední sedák a opěradlo,je tam vidět lanko. Za to jsem zatáhl a opěradlo šlo vrátit do základní polohy. Pomohl odkaz tady
www.vwt4forum.co.uk/threads/caravelle-seat-sliding-mod.207271/

Naposledy změněno: od Spankyman.

T5 - posuv 3 lavice v Multivanu bez sklápění opěradla 26. lis 2022 21:12 #207835

• covex
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 215
Uz to tu psalo vicero lidi, ze pokud se udela jen jednoducha uprava prehozeim pruziny, tak pak oeradlo zustava zablokovane dole. Musi se udelat jeste krok dve te upravy. Odblokovat operadlo jde proste tim, ze se zezadu clovek podiva na mechanismus a prenastavi paku, ktera nedovoli ho zvednout. Moznosti jak dostahnout kyzeneho stavu je pak vic, zalezi na vkusu daneho soudruha.
VW T5 2.5TDI 128kW BPC 7HM 2008 4motion Multivan Seikel

T5 - posuv 3 lavice v Multivanu bez sklápění opěradla 10. čen 2023 18:43 #209475

• DasVW
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Díky ooloo. Super tip! Ja ani nevrtal dalsi díru a pouzil tu, ktera je tam pro pruzinu. Provlekl jsem ji provaz a funguje to nadherne. Na konci mam stylove táhlo “Remove before flight”. Mockrat diky za tvuj postup.
Po 3leté zkušenosti s Peugeot Boxer a vestavbou Pössl jsme se rozrostli na celkem 5člennou rodinu. Paradoxně nás větší auto nedokázalo vozit (jenom 4 sedadla na jízdu) a tak jsme začali hledat. Vybrali jsme menší, ale snad pro nás lepší auto na dovolenou, které bude sloužit i jako pracovní. Zkrátka multifunkční VW T5 Mutlivan...

Naposledy změněno: od DasVW. Důvod: Odkaz na člena
Vygenerováno za 0.240 sekund

Login