Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Co se dnes událo

Co se dnes událo 19. dub 2011 17:13 #71554

• Roman VW
  • Avatar uživatele Roman VW Autor tématu
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 8
V této nové sekci Vás budu informovat o aktuální činnosti v clubu. Co jsme pro Vás udělali, nachystali nebo zjistili.
Asistent clubové kanceláře
Tel.: 775 369 389
E-mail: club@transporterclub.cz

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Co se dnes událo 19. dub 2011 17:17 #71555

• Roman VW
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 8
Už včera jsem přidal návody na práci s online katalogy všech tří dodavatelů náhradních dílů (AutoKelly, Elit i Trost). Je tam uvedeno jak díly vyhledávat i jak zjistit výslednou cenu po slevě. Všechny pdf soubory obsahující podrobné návody najdete v sekci "Slevy a výhody pro členy clubu". Do této sekce však mají přístup pouze Členové clubu.
Věřím, že návody jsou dostačující a srozumitelné
Poděkovali: WIK, Iron, VenciS

Co se dnes událo 19. dub 2011 17:48 #71556

• Roman VW
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 8
Dnes jsem Vám chystal nálepky na boční skla a řeknu Vám že ty autíčka v logu clubu jsou neskutečně pracné. Chce to opravdu hodně trpělivosti, ale co bych pro club neudělal :lol:

Také se na nás přišel podívat Schimanski, aby udělal vítr v peněžence a nakoupil několik předmětů z našeho eshopu jako jsou trička, samolepky a pochopitelně také zapalovač s logem Transporterclubu.

Další návštěvou byl Kunec, který si přišel vyzvednout clubovou kartu. Sice se dlouho nezdržel, ale stihl poreferovat, že si nechal namontovat tažné zařízení Hook a že vše proběhlo hladce jak má a také že to dostal za zvýhodněnou cenu, kterou jsme pro Vás dojednali.

Co se dnes událo 21. dub 2011 22:52 #71683

• Roman VW
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 8
Včera se za námi stavil Pepe, nakoupil nějaká trička a drobnosti a přislíbil účast na sraze v brně i na středočeském, tedy pokud to vyjde. Doufám, že se Vás sjede hodně, protože to bude stát za to. Připravil jsem Vám další samolepky a některé samolepky chystáme v nových velikostech.
Dnes jsem pracoval na lehké obměně fóra. Bude trošku atraktivnější a přibudou nám obrázky :-)

Co se dnes událo 22. dub 2011 16:41 #71698

• Roman VW
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 8
Dnes se za námi stavil Chorche, se mnou se bohužel minul - pozdravili jsme se až když odjížděl.
Připravoval jsem pro Vás dnes další samolepky a piloval spolupráci s pojišťovnou ČPP. Mnozí už si o pojištění požádali a už se jim vyřizuje. Další zájemci jsou samozřejě vítáni.
Samolepky v menších rozměrech už jsou připraveny pro ty co mají radši menší a decentnější označení či mají své Téčko polepeno reklamou.
Příští týden je dám do eshopu ;)

Tady máte první fotky:
Přílohy:

Co se dnes událo 22. dub 2011 16:43 #71699

• Roman VW
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 8
Všem za club přeju krásné Velikonoce, hezky si je užijte a patřičně oslavte :drunken:

Co se dnes událo 26. dub 2011 17:28 #71942

• Roman VW
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 8
Dnes nás do kanceláře přijel zkontrolovat yetti. Lehce jsme si popovídali i o sraze, který pilně připravujeme. Ve Srazech a akcích jsem vytvořil nové téma s informacemi o pragramu a organizaci srazu. Máte tam zatím info k ubytování v bungalovech. Zbytek budu postupně doplňovat.
Také jsme nechali vyfotit kancelář a fotku necháme vydat ve VW Magazínu ať rozšíříme povědomí o naši činnosti i dále.

A zítra se můžete těšit na nový článek. Bude opšt o novnce z autosalonu v Šanghaji. Že se legendární Brouk vrací jsem již informoval. Další článek bude o absolutní novince.

Co se dnes událo 29. dub 2011 09:48 #72101

• Roman VW
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 8
Na webu jsem zveřejnil nový článek, dle mého se jedná o zajímavou raritu mezi produkty Volkswagenu. Escooter - malá motorka poháněná elektromotorem. Více si o ni můžete přečíst zde: http://transporterclub.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=37:vw-e-scooter&catid=8:clanky&Itemid=120

Už máme registrováno přibližně 80 vozů na letošní sraz a naše přípravy nabírají na obrátkách. Rozhodně se už teď máte na co těšit. Už nyní si můžete registrovat bungalovy. Více informací najdete zde: http://www.transporterclub.cz/forum/viewtopic.php?f=11&t=2806

Co se dnes událo 29. dub 2011 18:07 #72116

• Roman VW
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 8
Dnes nás ráno navštívil somath ohledně pojištění. Připravoval jsem samolepky a začátkem příštího týdne najdete v eshopu nové rozměry a typy samolepek.
Odpoledne se zastavili Petr VW, Sali a Seikel a pózovali nám při fotografování kanceláře a v příštím vydání VW magazínu najdete krásnou fotku kanceláře.
No a samozřejmou činností je příparava srazu. Zařizovali jsme srazová trička a brzy mi budete moct napsat o jaké rozměry budete mít předběžně zájem.

Co se dnes událo 02. kvě 2011 17:36 #72318

• Roman VW
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 8
Takže dnes jsem pro Vás chystal článek o další novince Volkswagenu - Golf Cabriolet. Zítra to ještě po sobě zkontroluju, nahraju fotky, upravím a zveřejním pro čtení.

Taky se v kanclu zastavil Kubis. Pokecali jsme, ujistil jsem se, že na sraz přijede a možná se taky zaství v Táboře, když to vyjde.

Taky řešíme objednávky srazových a clubových triček. Vybíráme barvu pro letošní rok. Zítra začnu téma, kam mi můžete psát předběžné objednávky velikostí srzových triček

Co se dnes událo 03. kvě 2011 18:58 #72387

• Roman VW
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 8
Dnes jsem zveřejnil článek o novém Golfu Cabriolet. Přečíst si ho můžete na webu www.transporterclub.cz .
Další novinkou přímo tady na fóru je sekce anket a hlasování. Pro začátek jsem začal s hlasováním o vašem aktuálním D:_)1 Téčku. Zítra přidám další anketu ;-)
Také jsme dnes ladili poslední detaily ohledně pojistek u ČPP, které jsou už teď jedny z nejlevnějších na trhu, ne-li přímo ty nejlevnější. Podařilo se nám dojednat také připojištění čelních skel za skvělé ceny.

Co se dnes událo 04. kvě 2011 18:32 #72453

• Roman VW
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 8
Ráno se u nás zastavil Radek, kterému jsem lepil samolepky na boční skla. Samolepky byly speciálně udělány v červené barvě, aby ladily s barvou laku. Fotky ještě přidám.
Dále se zastavil Micrak, zkontrolovat, jestli jde všechno jak má. Probrali jsme pár detailů, které postupně upravíme a zprovozníme.
A ještě se zastavil Petr, aby si vyzvedl organizátorské samolepky na auto, které jsem pro něj připravoval.

Mimo neustálou přípravu srazu, jsem novým členům rozeslal karty a dalším členům také holografické známky. K holografickým známkám na karty připravujeme bližší informace, které dostanete všichni již brzy na mail a samozřejmě budou k přečtení i zde na fóru.

Co se dnes událo 07. kvě 2011 21:57 #72624

• Roman VW
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 8
Včera jsme sjednali první pojistku povinného ručení s pořadovým číslem 001.
Řada zájemců, kteří mě již žádali o zřízení pojistky za skvělou cenu jak je uvedeno v sekci Slevy a výhody (viditelné pouze pro členy), tak má zelenou a v průběhu příštího týdne budeme sjednávat další pojistky. Také se můžete těšit na upřesnění podmínek, za jakých povinné ručení u nás můžete pořídit. Dokonce se nám povedlo dojednat pro Vás za podobně výhodných podmínek také připojištění čelního skla.

Také jsme sjednocovali informace o clubových kartách a holografických známkách. V průběhu příštího týdne se můžete těšit na zajímavé novinky z této oblasti.

Dále jsem řezal a připravoval boční samolepky na auto, které si už před časem někteří objednávali.

Co se dnes událo 09. kvě 2011 18:13 #72751

• Roman VW
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 8
Dnes se jsme měli jako návštěvu Radka, který si sjednával pojistku na svoje červené Téčko. Pro zájemce, kteří ještě čekali se sjednáním nebo kteří už měli slíbeno přechod na novou levnější pojistku přes nás, mám dobrou zprávu. Dopilovali jsme detaily a začínáme se sepisováním pojistek. Na webu už máte v článku "povinné ručení" upřesnění cen za čelní sklo, limity a podobně.
Ještě dnes budete mít také na fóru tyto údaje doplněné o smluvní podmínky spojené s pojistkou vydané pojišťovnou. Najít si je budete moct v členské sekci Slevy a výhody pro členy.
Aby byl proces sjednávání pojistek co nejpohodlnější vytvoříme pro Vás online formulář pro sjednání pojistky.

Dále jsem pro Vás připravil článek o novém motoru BlueMotion v paletě motorizací pro Multivan. Multivan v tomto provedení dosahuje opravdu úžasné spotřeby paliva.
Přečíst si o něm můžete více na www.transporterclub.cz

Co se dnes událo 10. kvě 2011 17:30 #72819

• Roman VW
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 8
Ahoj, dneska jsme pracovali na nových clubových kartách a holografických známkách. Všichni jste o plánovaných novinkách byli informování emailem.
Také objednáváme trička, mikiny, srazová trička, hrníčky a podobně.
Začínáme dávat do kupy tombolu a zítra to zveřejníme na fóru.
Zveřejnil jsem anketu na cenu Vašeho povinné ručení a strhl se zájem o sjednání pojistek, takže jsem také vyřizoval první pojistky.

Vygenerováno za 0.171 sekund

Login