Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1

Téma: sociální podniky v ČR - výzkum, údržba vozů, která pomáhá

sociální podniky v ČR - výzkum, údržba vozů, která pomáhá 29. srp 2016 20:52 #169961

Ahoj holky, kluci, muži i ženy,
Pomozte mi podpořit sociání podniky v ČR, které cíleně zaměstnávají hendikepované, psychicky nemocné nebo jinak znevýhodněné občany ČR, a pomáhají jím tak se začlenit do normální společnosti. Firmy působí obvykle ve službách jako jsou úklid, údržba vozů, zahrad a bytů nebo cestovní ruch.

Vyplněním krátkého dotazníku na goo.gl/forms/R8msSnEVGOIDeu3n1 můžete tyto podniky podpořit.

Předem Vám moc děkuji za pomoc a omlouvám se za případné vyrušení a offtopic téma

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

sociální podniky v ČR - výzkum, údržba vozů, která pomáhá 29. srp 2016 20:53 #169962

Ahoj děvčata, kluci, muži i ženy,
Pomozte mi podpořit sociání podniky v ČR, které cíleně zaměstnávají hendikepované, psychicky nemocné nebo jinak znevýhodněné občany ČR, a pomáhají jím tak se začlenit do normální společnosti. Firmy působí obvykle ve službách jako jsou úklid, údržba vozů, zahrad a bytů nebo cestovní ruch.

Vyplněním krátkého dotazníku na goo.gl/forms/R8msSnEVGOIDeu3n1 můžete tyto podniky podpořit.

Předem Vám moc děkuji za pomoc a omlouvám se za případné vyrušení a offtopic téma

sociální podniky v ČR - výzkum, údržba vozů, která pomáhá 29. srp 2016 21:01 #169965

• lada t5
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 292
Petrusko, nic proti Tobě a nic proti dobrým věcem, které něčemu smysluplně pomůžou.
Ale - ruku na srdce a upřímně - zaregistrovala jsi se tady jen za účelem této ankety, abys nasbírala bodíky, že?
Jsem líný pátrat, ale řekl bych, že podobně jsi navštívila i jiná fora, je to tak?

A ještě dáš to samé do dvou různých vláken, sloučil jsem ti to sem, do jednoho, aby to nebylo rozlezlé všude možně.
Mně osobně se ale tvoje poněkud neomalené jednání nezamlouvá.
VW T5 Multivan 128 KW + Bürstner Belcanto 560 Tk
Hyundai Getz
VW Golf V. 2.0 TDI 103 KW - Dýmovnička

TCCT[/color] - Transporterclub Caravan Team

Fotky s T tématikou: http://ladat5.rajce.idnes.cz/

Naposledy změněno: od lada t5.

sociální podniky v ČR - výzkum, údržba vozů, která pomáhá 30. srp 2016 07:39 #169976

• rstd
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 52
Jak se to projevuje neomalene jednání

• Strana:
  • 1
Vygenerováno za 0.158 sekund

Login