Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1

Téma: Zdravím. Potreboval by som pomôcť s úpravou T3 1,6d . Výmena prevodovky, motora, bŕzd atd. Niekoho spoľahlivého, skúseného, kto by mi to urobil. Ďakujem

Zdravím. Potreboval by som pomôcť s úpravou T3 1,6d . Výmena prevodovky, motora, bŕzd atd. Niekoho spoľahlivého, skúseného, kto by mi to urobil. Ďakujem 04. srp 2017 19:45 #178827

• roboh55
  • Avatar uživatele roboh55 Autor tématu
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Zdravím. Potreboval by som pomôcť s úpravou T3 1,6d . Výmena prevodovky, motora, bŕzd atd. Niekoho spoľahlivého, skúseného, kto by mi to urobil. Ďakujem
Přílohy:

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Naposledy změněno: od roboh55.

Zdravím. Potreboval by som pomôcť s úpravou T3 1,6d . Výmena prevodovky, motora, bŕzd atd. Niekoho spoľahlivého, skúseného, kto by mi to urobil. Ďakujem 07. srp 2017 19:07 #178893

• johny99
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 20
Neviem odkial si ale skusený mechanik ti to vymení , odkial si ?

Zdravím. Potreboval by som pomôcť s úpravou T3 1,6d . Výmena prevodovky, motora, bŕzd atd. Niekoho spoľahlivého, skúseného, kto by mi to urobil. Ďakujem 07. srp 2017 19:48 #178897

• roboh55
  • Avatar uživatele roboh55 Autor tématu
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Som z BA, ale auto by som priniesol hocikam.

Zdravím. Potreboval by som pomôcť s úpravou T3 1,6d . Výmena prevodovky, motora, bŕzd atd. Niekoho spoľahlivého, skúseného, kto by mi to urobil. Ďakujem 07. srp 2017 22:24 #178906

• johny99
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 20
No neviem ako je na tom s časom kamoš ale aj on má T3 a vedel by to spraviť , ale neviem ako je na tom s časom , inak v Ba je kopec ludí čo vedia spraviť staršie auto , ja som zo Senice ale byval som kedysi v BA

• Strana:
  • 1
Vygenerováno za 0.172 sekund

Login