Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1
  • 2

Téma: Výmena motora v T3

Výmena motora v T3 03. led 2021 17:20 #200566

Zezi: Z tohodle mnozstvi cisel ten kluk umre. :-)
Martin: Co mam kamarady z SK, tak vymena motoru za novej typ je pri tech kontrolach originality a podobny blbostech takova pakarna, ze auta radsi davaji do srotu, tak nevim jak s tou vymenou, ja se z bezpecnostnich duvodu se radsi drzim puvodniho motoru.
1988 Caravelle Syncro GL 1.6TD
Youtube: VW playlist

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Výmena motora v T3 03. led 2021 17:40 #200570

No tých prevodoviek je teda nespočet :) silný výber. Keď vemenis motor na uz prihlásenom aute tak to nikto nezistí teda keď sa jedná o auto čo nemá katalyzátor. Emisie su skoro nemeratelne. Či tam je 1.6 alebo 1.9 nik nezistí nemá šancu. Okrem toho mám v papieroch napísané 5 kvalt a na aute je 4 kvalt m takže už sa diali vecí :) vymeniť tu prevodovku je v poho motor tiež prejde :)

Výmena motora v T3 26. úno 2021 11:49 #201301

• Rocho
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 1
Ahoj, presne takyto problem budem riesit aj ja. Vymena 1.6D za nieco silnejsie. Otazocka: nasiel si uz niekoho na takuto prerabku? Ď.

Výmena motora v T3 04. bře 2021 06:38 #201372

Taky jsem si tím prošel. Výměna 1.6D za 1.9D a ted si pomalu stavím 1.9TD. Na TK se vždycky technik rozvášní jak super by to bylo jet s takovým autem na dovolenou,nebo festák a zatím nikoho nenapadlo zkoumat motor :) takže zatím vše v pohodě.

Výmena motora v T3 04. bře 2021 06:41 #201373

• Rocho
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 1
A aky motor 1,9 D si tam daval? :) z akeho auta?

Naposledy změněno: od Rocho.

Výmena motora v T3 05. bře 2021 06:11 #201387

Po pročetí tady fóra a hromadě odkazů se dle všech jeví jako nejlepší varianta 1Y ( golf III, seat inca, vw caddy, vento,...)
Je to jednoduchá přestavba i já to zvládnul napoprvý :D
Poděkovali: Rocho

Výmena motora v T3 10. čen 2021 21:45 #202478

No, takze. Rozhodl jsem se puvodni motor konecne (pokud to pujde) poradne opravit a se zapalem mne vlastnim jsem si jako zdroj nahradnich dilu ... nebo nahradni motor.... sehnal motor z dvojkovyho Golfa, nejspis JR. Tak nejak tusim co vsechno je potreba udelat, aby to slo namontovat nejak funkcne do T3, ale mam trochu dilema se spojkou: Shodou okolnosti se mi tu objevil setrvacnik se spojkou z Passata B3 1.8 benzin, tzn. taky 215mm, na klikovku pasuje, ozubeni na starter vypada taky ze pasuje, lamela z T3 tam dat jde, ale pritlacaky maji jiny stredici trny, takze ty zamenny nejsou.

Nevite nekdo cirou nahodou, jestli bych tenhle setrvak mohl pouzit do T3 na tom motoru z Golfa? Na puvodnim motoru JX ma setrvacnik prasklinky na stycny plose, moc se mi nechce ho davat na dalsi motor.

Naposledy změněno: od Viky_CZ.

Výmena motora v T3 12. čen 2021 22:48 #202515

Aha, takze to je tak strasna kravina, ze na to ani nikdo nereaguje. :-D Chapu.

Výmena motora v T3 20. čen 2021 22:31 #202581

Nasel jsem setrvacnik, ktery se tvari ze pasuje na 90% motoru ve vesmiru. Nemate nekdo poneti co je to zac a jestli by mi pasoval do T3?

Je to tenhe: www.automobilovedily24.cz/vika/13153895

Výmena motora v T3 01. čen 2022 13:08 #206547

Chcem sa spýtať,mám vo svojej T3 motor 1,6 CT je už po smrti a chcel by som sa dozvedieť aký motor by bol vhodný na prestavbu, prípadne kde zohnať origo motor, ďakujem.

• Strana:
  • 1
  • 2
Vygenerováno za 0.164 sekund

Login