Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1

Téma: Nováček - Pořízení T3 - Typy & Triky

Nováček - Pořízení T3 - Typy & Triky 17. led 2023 20:28 #208216

• Sosolo
  • Avatar uživatele Sosolo Autor tématu
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Ahoj,
s přítelkyní jsme se rozhodli splnit si malej/velkej sen a pořídit si auto/stroj na dobrodružství.
Při procházení vhodných aut nám padnula do oka právě T3, něco málo jsme si už stihli zjistit a myslím, že je rozhodnuto.

Nemáme však absolutně žádný zkušenosti s daným autem a proto bych Vás chtěl požádat o praktický rady především ke koupě auta:
-Na co si dát pozor, vhodná motorizace / převodovka + jakou cenovku očekávat na základe požadavek, které uvádím níže atd.
-Taky by mě zajímalo jestli je možný nástavbu pro spaní časem přidat i na karoserii(nemusí být originál, ale jestli má někdo zkušenosti a dělal si ňákou samodomo verzi), která k tomu původně nebyla určená

Poznámky:
-S autem by jsme cestovali primárně ve dvou
-V plánu jsou i delší trasy (Itálie, Rumunsko, Norsko)
-Zájem by jsme měli pravděpodobně o verzi bez obytný vestavby (Westfalia) a vnitřek auta si udělali k obrazu svému - auto by sloužilo primárně ke spaní (a samozřejmě cestování)
-Čas ve zvoleném cílu by jsme rádi totiž trávili mimo auta - Tzn. Markíza... To už jsou ale plány, které by se realizovali po koupě.

Děkuji pěkně za všechny typy a rady předem, pokud jsem napsal něco úplně scestného tak se předem omlouvám, ale jak jsem říkal - téměř bez jakýkoliv zkušeností.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Nováček - Pořízení T3 - Typy & Triky 18. led 2023 14:17 #208221

Nevím jak se pohybujou ceny v ČR ,ale tady jsem kupoval jednou auto má tu T3 za cca 73 neviděl jsem ji tak nemůžu říct jak vypadá kastle . Ale základ dobrej na stavbu a není daleko
home.mobile.de/home/index.html?customerId=476862#des_351103335
Vw Caravelle 1.9 TDi BRS

Nováček - Pořízení T3 - Typy & Triky 18. led 2023 23:23 #208225

Jestli je kastle ok , tak ji ber ! Ale i tak to auto v reálu bude stát minimálně tak 2-3x tolik . Pokud chceš tak daleko cestovat , tak musíš mít jistotu spolehlivosti , takže motor a převodka ven na generálku atd atd . Hlavně je to auto na "kochání" , maximálka 120 ! Cestovní rychlost reálně do 100.
Vw t4 Multivan 1.9td +pár koníků navíc + dlouhá převodovka +upgrade na m-tdi....Final edition - 1.9tdi 90kw :-) .... 105kw

• Strana:
  • 1
Vygenerováno za 0.171 sekund

Login