Ahoj,
s přítelkyní jsme se rozhodli splnit si malej/velkej sen a pořídit si auto/stroj na dobrodružství.
Při procházení vhodných aut nám padnula do oka právě T3, něco málo jsme si už stihli zjistit a myslím, že je rozhodnuto.
Nemáme však absolutně žádný zkušenosti s daným autem a proto bych Vás chtěl požádat o praktický rady především ke koupě auta:
-Na co si dát pozor, vhodná motorizace / převodovka + jakou cenovku očekávat na základe požadavek, které uvádím níže atd.
-Taky by mě zajímalo jestli je možný nástavbu pro spaní časem přidat i na karoserii(nemusí být originál, ale jestli má někdo zkušenosti a dělal si ňákou samodomo verzi), která k tomu původně nebyla určená
Poznámky:
-S autem by jsme cestovali primárně ve dvou
-V plánu jsou i delší trasy (Itálie, Rumunsko, Norsko)
-Zájem by jsme měli pravděpodobně o verzi bez obytný vestavby (Westfalia) a vnitřek auta si udělali k obrazu svému - auto by sloužilo primárně ke spaní (a samozřejmě cestování)
-Čas ve zvoleném cílu by jsme rádi totiž trávili mimo auta - Tzn. Markíza... To už jsou ale plány, které by se realizovali po koupě.
Děkuji pěkně za všechny typy a rady předem, pokud jsem napsal něco úplně scestného tak se předem omlouvám, ale jak jsem říkal - téměř bez jakýkoliv zkušeností.