Témata v kategorii fóra: Transporter T3 - Fórum Transporterclub.cz - Transporterclub | Club vozů Volkswagen Transporter - Transporterclub | Club vozů Volkswagen Transporter https://www.transporterclub.cz Thu, 28 Mar 2024 14:41:21 +0100 /media/kunena/images/icons/rss.png Témata v kategorii fóra: Transporter T3 - Fórum Transporterclub.cz - Transporterclub | Club vozů Volkswagen Transporter cs-cz Pravidla fóra - od: Sindeon VW https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/116407-pravidla-fora#116407 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/116407-pravidla-fora#116407 OBECNÁ PRAVIDLA

Tato pravidla upravují základní podmínky fungování Transporterclubu, diskuzního fóra, poskytování výhod členům clubu, a pořádání srazů Transporterclubu. Svou registrací na diskuzním fóru transporterclub.cz, vstupem do clubu (plnohodnotné členství v clubu), popř. účastí na srazu pořádaném clubem, vyjadřujete souhlas s obsahem těchto pravidel, a zavazujete se tato pravidla dodržovat. Svým výše specifikovaným jednáním dále vyjadřujete souhlas se skutečností, že provozovatel Tansporterclubu (webových stránek a diskuzního fóra) resp. pověřený zástupce provozovatele, je oprávněn vůči Vám v případě porušování těchto pravidel, dobrých mravů, zákonů ČR či předpisů mezinárodního práva využít všech níže specifikovaných prostředků nápravy, zejména mazat či upravovat příspěvky na fóru, omezovat či zamezovat přístup na fórum, trvale znemožnit přístup na fórum, omezit či zrušit členství v clubu, popř. vykázat z účasti na srazu pořádaném Tansporterclubem. Provozovatel si vyhrazuje právo jednostranné změny těchto pravidel, přičemž o takové změně budou uživatelé přiměřeným způsobem vyrozuměni (zejména zveřejněním na fóru).


Respektujte prosím ostatní
Respektujte ostatní účastníky diskuze včetně nováčků. Nekritizujte zbytečně všechno kolem. Názory na úpravy aut či tuning jsou individuální a každý má svou vlastní představu.


Snažte se chovat slušně
Vyjadřujte se tak, aby vaše příspěvky, názory a komentáře neurazily nikoho z diskutujících. Nebudou zde akceptovány žádné vulgarismy, urážky, výhrůžky, jakékoliv jiné hrubé chování, ani jejich náznaky. Souhlasem s těmito pravidly se zavazujete nepřispívat na fórum pohoršujícím, hanlivým, nevhodným, vulgárním nebo jiným materiálem, který by mohl porušovat platné zákony ČR či mezinárodního práva.

Mluvte prosím k věci
Reagujte pouze ve chvíli, kdy jste přesvědčeni, že váš příspěvek bude pro diskusi přínosný. Pokud něco víte a chcete to sdělit ostatním, tak to udělejte a nemluvte pouze o tom, že to víte.


Dodržujte prosím členění

Příspěvky sdružujte do sekcí k tomu určených a označujte témata stručným popisem jejich zamýšleného obsahu. Vyhýbejte se nic neříkajícím názvům (Pomoc, Čtěte, ???, atd.), nezvýrazňujte své příspěvky shluky vykřičníků, velkými písmeny a podobně. Takové příspěvky budou mazány.

Snažte se psát spisovně
Mějte na paměti, že vše, co tu napíšete, o vás hodně vypovídá. Raději si příspěvek po sobě několikrát přečtěte a případně opravte.

Snažte se nejdříve hledat
Před zakládáním nového tématu si prohlédněte fórum, zda se o stejném tématu nedebatovalo již dříve. Duplicitní témata budou smazána nebo uzamčena.

Uvádějte prosím podrobnosti

Nestačí jen napsat, že něco nefunguje, ale problém rozveďte, uveďte všechny údaje, které mohou s vaším problémem souviset (model, rok výroby, typ motoru apod.).

Snažte se věcně argumentovat

Neútočte na ostatní za jejich názor, vyvraťte jim dané tvrzení věcnými argumenty a své tvrzení podpořte důkazy, vysvětlením principu funkce nebo vhodně zdokumentovaným měřením.

Snažte se zamýšlet
Svá tvrzení vkládejte s vědomím, že je může číst jak návštěvník, který ví o podstatě problému mnohem více než vy, tak i začátečník, jehož může ne zcela správná informace uvést v omyl. Proto jednejte tak, aby i pro nezúčastněného čtenáře byly vaše příspěvky jasné a věcné.

Zveřejněné informace a data

Veškeré informace a data na tomto webu zveřejněné jsou plně v dispozici provozovatele Transporter clubu. Provozovatel je dále oprávněn naložit s veškerým obsahem, vloženým na fórum nebo internetové stránky transporterclub.cz dle svého uvážení – zejména s příspěvky, informacemi, návody, postupy, fotografiemi, apod. Uživatel přispíváním na diskuzní fórum vyjadřuje souhlas s libovolným užitím (jakékoliv použití, shromažďování, změna, kopírování, rozmnožování, šíření, či jiné použití) takto specifikovaného obsahu jím vloženého ve prospěch provozovatele. V případě, že by se jednalo o autorské dílo ve smyslu zákona č. 121/2000 Sb., autorský zákon, ve znění pozdějších předpisů, pak uživatel vložením obsahu uděluje provozovateli oprávnění k výkonu práva užít uvedený obsah všemi způsoby užití, včetně sdělování veřejnosti, a to místně a časově neomezeně, a bezúplatně.

Odpovědnost Provozovatele

Provozovatel neodpovídá za škody vzniklé špatným pochopením či použitím informací na tomto webu zveřejněných. Zároveň neodpovídá za stoprocentní správnost všech postupů a vyhrazuje si právo na úpravu nebo odstranění příspěvků či jejich částí (fotografie, přílohy, atd.) bez předchozího upozornění. Provozovatel dále nenese žádnou odpovědnost za případné komplikace a škody (tzn. za veškerou majetkovou i nemajetkovou újmu), které vznikly dalším (souvisejícím) použitím informací z tohoto webu a diskuzního fóra. Užití rad a návodů uveřejněných na diskuzním fóru je věcí úvahy a odpovědnosti uživatele. Příspěvky, které porušují nebo by mohly porušovat zákony České republiky, budou moderátory fóra (po upozornění uživatelů nebo při kontrole fóra moderátory) odstraněny. Mezi tyto příspěvky se řadí i zřejmé urážky a napadení jednotlivých uživatelů a třetích osob (např. známých osobností).

Odkazy mimo doménu transporterclub.cz
Provozovatel Tansporterclubu není majitelem a věcně ani právně neodpovídá za obsah stránek mimo doménu transporterclub.cz, na které je odkázáno z jakéhokoliv odkazu (URL) uveřejněného na jakékoliv stránce v doméně transporterclub.cz.

Propagace či prezentace
Propagace či prezentace jakoukoliv formou jakéhokoliv sdružení, clubu či diskuzního fóra zaměřeného na obdobnou cílovou skupinu osob jako je Transporterclub.cz je na akcích a diskusích pořádaných nebo spolupořádaných Transporterclubem bez souhlasu vlastníka (provozovatele) Transporterclubu přísně zakázána. Stejně tak je přísně zakázáno využívat akce pořádané Transporterclubem a diskuzní fórum ke komerčním účelům, reklamě, či osobnímu finančnímu prospěchu, a to s výjimkou dále specifikované inzerce Transporterclubu a jeho partnerů. V případě porušení uvedeného zákazu je provozovatel oprávněn uživatele vyloučit (vykázat) z takové akce, diskusního fóra, případně i clubu bez jakéhokoli předchozího upozornění, a to bez nároku na vrácení vstupného nebo členských příspěvků, ani jejich alikvotních částí. Posouzení a rozhodnutí o tomto má v plné kompetenci pověřený zástupce Transporterclubu.cz.

Srazy Transporterclubu
Srazy, které jsou prezentovány na stránkách Transporterclubu by měly být předem probrány s clubovou kanceláří nebo s moderátory fóra, abychom mohli srazům dát nějaký řád a rozložit je na celý rok. Transporterclub si také vyhrazuje právo nezveřejňovat na svých stránkách srazy, který nebude splňovat požadavky pro oficiální sraz Transporterclubu.
Pro srazy (resp. veškeré akce pořádané provozovatelem) pak platí tato pravidla v plném rozsahu, zejména pak co do zásad chování a vystupování členů clubu a uživatelů diskuzního fóra, zákazu reklamy a propagace, a případných sankčních důsledků porušení těchto pravidel (včetně vyloučení z clubu). Pro uvedené akce pak dále platí, že provozovatel není odpovědný za jakoukoliv újmu (majetkovou i nemajetkovou) která vznikne účastníkům akce či třetím osobám v rámci průběhu akce – každý účastník (člen klubu i třetí osoba) se účastní akce na vlastní odpovědnost a při plném vědomí možných následků. Nad rámec dalších oprávnění dle těchto pravidel je provozovatel oprávněn účastníka akce vykázat z místa konání akce, v případě, že tento porušuje tato pravidla, pokyny provozovatele či pověřených zástupců provozovatele (pořadatelů), zásady slušného chování, či platné právní předpisy ČR. Po dobu konání akce jsou její účastníci povinni řídit se pokyny provozovatele či pověřených zástupců provozovatele (pořadatelů). Po dobu trvání akce jsou její účastníci povinni dodržovat zásady obecné bezpečnosti, a chovat se tak, aby nedocházelo k ohrožení majetku či zdraví a života třetích osob.

REGISTRACE

Závazek
Zaregistrováním se na fóru transporterclub.cz jste se zavázali dodržovat zde uvedená pravidla a také pravidla slušného chování. V případě aktualizace pravidel, bude jejich změna oznámena ve vyvěšeném příspěvku, se kterým je každý povinen se seznámit.

Podmínky
Podmínkou registrace je uvedení platného emailu. Při registraci je třeba zadat mimo jiné uživatelské jméno, které není možno po celou dobu užívání měnit. Ve výjimečných případech to možné je na žádost administrátorovi, který ji uzná nebo zamítne. Uživatelské jméno nesmí obsahovat slova či výrazy, které by mohly být považovány za reklamní sdělení, jako jsou například adresy webových stránek.

Zasílání zpráv
Registrací na fóru transporterclub.cz dále souhlasíte se zasíláním zpráv o novinkách v clubu (newsletter) na Vámi uvedené kontaktní údaje.

Duplicita
Registrace jednoho uživatele pod více jmény bez povolení provozovatele či jeho zástupců je zakázána. V takovém případě budou smazány všechny uživatelské účty tohoto uživatele. Uživatel je oprávněn zřídit si pouze jeden uživatelský účet. Po jeho případném zrušení je uživatel povinen požádat o jeho obnovení namísto zakládání nového účtu.

Registrovaný uživatel fóra
Registrace do fóra je bezplatná a jeho užívání také. Doporučujeme však stát se plnohodnotným členem clubu, abyste mohli využívat všech výhod a možností, které club nabízí. Každý uživatel je v profilu zřetelně označen nápisem „registrovaný uživatel“.

Členství v clubu
Členem clubu se stanete po splnění následujících podmínek: Úspěšně se zaregistrujete do fóra a jste tedy jeho uživatelem a poté zaplatíte členský příspěvek. Získáte tak plnohodnotné členství v clubu a s tím samozřejmě také spoustu dalších výhod a slev u partnerů clubu. Po zaplacení členského poplatku obdržíte členskou kartu, která vás identifikuje u všech našich partnerů, pro uplatnění nabízených slev a výhod.
Provozovatel však neodpovídá za škody vzniklé členu neohlášenými změnami nabídky ze strany obchodních partnerů provozovatele, které mají za následek nemožnost využít příslušnou výhodu. Provozovatel dále neodpovídá za případné škody vzniklé členu na zdraví a majetku v souvislosti s uplatněním výhody u obchodních partnerů provozovatele.

Členská karta je majetkem provozovatele, a člen klubu je povinen po ukončení jeho členství z jakéhokoliv důvodu (vypršení platnosti členství, vyloučení z clubu, apod.) členskou kartu vrátit provozovateli (na kontaktní adresu uvedenou na internetových stránkách clubu). Ukončením členství zároveň zaniká právo člena clubu na využívání slev a výhod u obchodních partnerů provozovatele.
Provozovatel neodpovídá za zneužití členské karty třetí osobou. Člen clubu je plně odpovědný za všechny škody, transakce a náklady, které vzniknou v souvislosti se zapůjčením členské karty jiné osobě.

Člen clubu
Člen clubu je povinen šířit dobré jméno clubu a přispívat k jeho utužování. Člen clubu je také povinen hájit zájmy clubu nad svými. Jakákoli soukromá činnost člena nesmí být v rozporu s činností clubu, s morálními a etickými pravidly a se zákony ČR. Každý člen clubu je v profilu zřetelně označen nápisem „člen clubu“.
Provozovatel si vyhrazuje právo jednostranně ukončit členství členu klubu, který porušil tato pravidla, či jiným způsobem poškodil či ohrozil dobré jméno clubu.

Členské poplatk y
Stávající člen clubu je povinen jednou ročně uhradit poplatek ve výši 490 Kč ročně. Poplatky je možné hradit kdykoliv v průběhu roku, členství v clubu je platné na 12 měsíců ode dne přijetí platby na clubový účet/v hotovosti nebo dle dohody. Poslední měsíc platnosti členství je uveden na přelepce, bez níž je clubová karta neplatná. Členství v clubu je možné uhradit hotově v naši kanceláři v Brně, anebo převodem na účet číslo: 2800119543/2010 nebo přímou online platbou (PayU) přes clubový eshop. U bankovního převodu uvádějte, prosím, variabilní symbol, který byl zaslán emailem po registraci (v případě, že jste již držiteli clubové karty, číslo je uvedeno na ní ve formátu: No. 123456). Případně doplňujte platbu o poznámku s vašim jménem či přezdívkou zvolenou při registraci.
Noví členové obdrží po zaplacení členského příspěvku také clubovou kartu.

Členský příspěvek se nevrací, s výjimkou okolností hodných zvláštního zřetele, jejichž posouzení spočívá v plné dispozici provozovatele.
Více informací o členských výhodách a poplatcích zjistíte také na:
Výhody členství

PŘÍSPĚVKY


Čtení
Čtení příspěvků je zpřístupněno všem návštěvníkům bez omezení.

Přispívání
Přispívat může jen registrovaný uživatel (člen clubu). Příspěvky se musí řídit zde uvedenými pravidly.

Provozovatel

Toto fórum je soukromé a od toho se odvíjejí pravidla chování na tomto diskusním fóru. Provozovatel či jím pověřené osoby mohou bez udání důvodu zasahovat do dění na fóru všemi dostupnými prostředky.

Oprávnění
Provozovatel fóra nebo jím určený zástupce je oprávněn smazat příspěvek, omezit či zrušit uživatelský účet v případě porušení pravidel, dobrých mravů, dlouhodobé nečinnosti či poškozování dobrého jména tohoto diskusního fóra.

Zástupci provozovatele (administrátoři a moderátoři) jsou oprávněni zejména:
a) mazat příspěvky obsahující neslušné výrazy a pornografii, která je na tomto diskusním fóru zakázána, popřípadě příspěvky SPAMového charakteru, či jinak porušující tato pravidla
b) upravovat, odstraňovat, přesunovat a uzamykat příspěvky či celá témata dle zveřejněných pravidel
c) mazat zdvojené příspěvky
d) přesouvat příspěvky podle jejich obsahu mezi jednotlivými sekcemi diskusního fóra
e) uzamykat příspěvky, které je vhodné nemazat, ale zabránit směrování diskuse jiným směrem, než požadoval zakladatel příspěvku
f) omezovat přístupnost či funkce uživatelského účtu v případě porušení pravidel uživatelem či v případě nevhodného chování

Nahlášení
Pokud najdete diskuzi, která podle vašeho názoru odporuje pravidlům a ještě si jí nestačil všimnout žádný moderátor, můžete na ni upozornit. Pro tyto účely je umístěno pod každým příspěvkem v pravém dolním rohu tlačítko "nahlásit".

Clubové varování – zákaz přístupu (ban)

Provozovatel fóra je oprávněn prostřednictvím svých moderátorů udělovat clubové varování či zákaz přístupu na fórum (ban), těm uživatelům, kteří se neřídí obsahem těchto clubových pravidel, nectí etiku slušného chování či jeho morální podporu. Těmto nepřizpůsobivým členům budou udělena 2 clubová varování označená černou tečkou v uživatelském profilu u nicku jeho nositele a po třetím porušení bude navždy tomuto uživateli zakázán přístup (ban).

ADMINISTRÁTOŘI A MODERÁTOŘI

Kdo jsou?
Administrátoři a moderátoři jsou zástupci provozovatele na fóru, kteří mají oprávnění v rámci fóra činit zde popsaná opatření za účelem správy fóra a jeho hladkého chodu.

Respektujte je prosím

Respektujte jejich rozhodnutí, nekomentujte a nepřekrucujte jejich výroky a podobně.

Snažte se neničit jejich práci

Snažte se využívat funkcionalitu fóra tak, jak je navržená. Řiďte se zdravým rozumem, neporušujte pravidla a nehledejte v nich mezery.

Nenapadejte je prosím

Nenapadejte moderátory ani administrátory. Spravují toto fórum dobrovolně, s těmi nejlepšími úmysly a ve svém volném čase.

INZERCE

Komerční příspěvky
V diskuzním fóru je zakázáno vkládat příspěvky komerčního charakteru. Komerční příspěvky a inzerci zboží či služeb jakýchkoli subjektů smí vkládat pouze partneři provozovatele fóra Transporterclubu.

Placený partner fóra

Placený partner je subjekt, který po dohodě s provozovatelem a souhlasu s platným ceníkem publikuje svou reklamu či jiná komerční sdělení. Reklama smí být zobrazena pouze v dohodnutém rozsahu. Reklama bude vyvěšena bannerovou formou, podpisem nebo internetovou adresou a to pouze v místech pro tento účel určených. Placený partner také získá unikátní označení Partner clubu.

Placeným partnerem se může stát jakýkoli subjekt, který je členem clubu. Nabídka nesmí být obsahově závadná, zavádějící či z morálních důvodů nevhodná. Délka vystavení a rozsah komerčního sdělení či reklamy závisí pouze na dohodě s provozovatelem. Reklama bude odstraněna po uplynutí dohodnuté lhůty zveřejnění. Provozovatel si dále vyhrazuje právo tuto reklamu či komerční sdělení odstranit dříve než bylo předem dohodnuto za předpokladu, že placený partner nedodrží jakýkoliv bod z jejich vzájemné dohody, změní bez předchozího svolení propagované zboží či služby nebo nedodrží smluvený rozsah.

Ceník inzerce
Reklama v podpisu nebo odkaz na stránky firmy je zpoplatněna částkou 100,- Kč měsíčně.

Připravujeme možnost vyvěšení reklamního banneru na webu clubu. Výše poplatku bude upřesněna.
Zájemci o dlouhodobou inzerci mají možnost kontaktovat clubovou kancelář. Bude řešeno individuálně.

Soukromá inzerce
Pro soukromou inzerci automobilů, náhradních dílu či jiných souvisejících věcí slouží speciální sekce „Inzerce“ na webu transporterclub.cz.

Ankety
Je zakázáno fórum zneužívat k získávání podpory v různých internetových anketách a hlasováních.

Reklama
Zviditelňování a reklama jakýchkoli výrobků či služeb za účelem zvýšení prodeje je omezeno. Fórum slouží primárně ke komunikaci mezi členy, jejich radám a vzájemné pomoci. Z toho důvodu je zakázáno zneužívat databázi klientů k zviditelňování či reklamě jakékoli výdělečné činnosti.

Podpis
Podpisy zobrazované pod čarou za každým vašim příspěvkem je zakázáno používat k reklamě. Podpis je určen ke specifikaci vašeho vozového parku. Doporučujeme si nastavit podpis v této podobě: VW T4 long 2.5 TDI 75 kw r.v.2000 (model, typ karoserie, motorizace, výkon, rok výroby).
Je zakázáno uvádět v podpisu jakékoli odkazy na cizí webové stránky či názvy jakýchkoli soukromých společností za účelem reklamy s výjimkou pro placené partnery fóra.

Avatar
Avatar (obrázek) v profilu zobrazovaný u vlastních příspěvků nesmí obsahovat názvy firem či webové adresy a sloužit tak ke skryté propagaci. Dále nesmí avatar obsahovat žádné morálně závadné obrázky či znaky, zejména pornografické snímky, vulgární symboly a další obsah neslučující se se zaměřením clubu.
Výjimku v komerčních sděleních v avataru mají pouze placení Partneři fóra Transporterclubu.

Soukromé zprávy
Soukromé zprávy jsou určeny pro komunikaci mezi jednotlivými členy týkající se jejich vozů či clubu. Soukromé zprávy nesmí být zneužívány k nabízení služeb či zboží za účelem výdělečné činnosti. Počet soukromých zpráv může být omezen.

Profil
Uživatelé smí upravovat svůj profil pomocí formuláře k tomu určenému. Ve formuláři jsou uživatelé povinni zveřejňovat pouze informace, ke kterým jsou daná políčka určena.

Ochrana osobních údajů
Pokud uživatel jakoukoliv cestou získá údaje o jiných uživatelích fóra, není oprávněn tyto shromažďovat, zpracovávat, ani tyto předat jakýmkoliv způsobem třetím stranám bez explicitního souhlasu těchto uživatelů.

Uživatel bere na vědomí a souhlasí s tím, že veškeré údaje, které o sobě uvedl, jsou uloženy v databázi fóra. Osobní informace i obsah jsou chráněny standardními prostředky informační bezpečnosti.

SOUHLAS SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ



Uživatel souhlasí se shromažďováním, uchováním a zpracováním osobních údajů získaných při používání diskuzního fóra (zejména registrací či přispíváním do fóra), či aktivitou uživatele v rámci clubu, a to správcem – provozovatelem (Transporterclub s.r.o., IČ: 29267722, se sídlem Brno - Zábrdovice, Příční 130/24, PSČ: 602 00) a jeho obchodními partnery, pro účel stanovený níže.

Tento souhlas uživatel uděluje pro všechny údaje získané provozovatelem, a to po celou dobu 10 (deseti) let ode dne udělení souhlasu (za okamžik udělení souhlasu se považuje registrace uživatele). Provozovatel výslovně upozorňuje uživatele na jeho práva podle § 12 a 21 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.

Uživatel prohlašuje, že se seznámil s celým obsahem těchto pravidel, včetně účelu a způsobu zpracování osobních údajů, a že při registraci dobrovolně uvedl přesné, úplné a pravdivé údaje.

Účel zpracování osobních údajů
V souladu s § 5 zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů, jsou všechny údaje shromažďovány a zpracovávány výhradně pro účely zasílání obchodních sdělení subjektu údajů prostřednictvím elektronických prostředků podle zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti, ve znění pozdějších předpisů, a to do doby, kdy subjekt údajů přímo a účinně zašle správci informaci o tom, že si nepřeje, aby mu byly obchodní informace správcem nadále zasílány, maximálně však na dobu 10 (deseti) let. Sumarizované údaje z tohoto formuláře mohou být použity správcem pro statistické a marketingové účely, a to pro vnitřní potřebu správce a jeho obchodních partnerů.

ODPOVĚDNOST

Vymezení
Provozovatel fóra nebo jím určený zástupce nenese žádnou morální a finanční odpovědnost za příspěvky a jejich obsah. Autor příspěvku je plně odpovědný za veškerý obsah, který publikuje. Odesláním příspěvku do diskusního fóra přebírá jeho autor odpovědnost za obsah a za případné následky, které by z něj mohly vzniknout. Uživatel bere na vědomí a souhlasí s tím, že IP adresy, z kterých byly vloženy všechny příspěvky, jsou ukládány pro případné uplatnění následků těchto skutečností.

Jestliže uživatel poruší některé ze zásadních pravidel (porušení platných zákonů ČR), je provozovatel oprávněn jeho osobní údaje předat v případě potřeby Policii ČR, či jiným oprávněným státním orgánům.

Inzerce
Provozovatel fóra nenese žádnou odpovědnost za inzerci zboží, které uživatelé nabízejí. Club nemůže garantovat správnost zadaných dat, kvalitu ani původ inzerovaných věcí.

Distribuce softwaru
Na diskusním fóru není povolena žádná forma distribuce obsahu, softwaru, apod. (audio, video, foto, crack, warez, scan článků) podléhajícímu autorskému právu podle zákona č. 121/2000 Sb. autorský zákon, ve znění pozdějších předpisů, a to včetně vkládání odkazů směřujících k takovému obsahu, či připojením přílohy uvedeného charakteru. Výjimku tvoří soukromé inzeráty prodávající tento software v souladu s autorským zákonem. Zástupci provozovatele jsou oprávněni rozhodnout, zda příspěvek ponechají či smažou. V případě porušení uvedeného zákazu je provozovatel oprávněn uživatele vyloučit (vykázat) z diskusního fóra, případně i clubu bez jakéhokoli předchozího upozornění, a to bez nároku na vrácení vstupného nebo členských příspěvků, ani jejich alikvotních částí. Posouzení a rozhodnutí o tomto má v plné kompetenci pověřený zástupce Transporterclubu.cz.

Tato pravidla nabývají účinnosti dne 1.1.2015
Váš Transporterclub

© Transporterclub s.r.o., ve spolupráci s advokátní kanceláří Joukl a partneři, advokátní kancelář, s.r.o.]]>
Transporter T3 Wed, 20 Mar 2013 14:16:32 +0100
schema elektriky - stavba T3 - od: miysho https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/146657-schema-elektriky-stavba-t3#210667 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/146657-schema-elektriky-stavba-t3#210667
prerabam uplne od zakladu T3
davam tam iny motor plus prevodovka passat a potrebujem to pozapajat na povodnu elektriku.
vie mi niekto prosim pomoct so schemou? dakujem

]]>
Transporter T3 Sat, 20 Jan 2024 19:02:23 +0100
Motorizace 1.6 D (37kW) - od: Mr.herdek00 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/140924-motorizace-1-6-d-37kw?start=60#210640 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/140924-motorizace-1-6-d-37kw?start=60#210640 Transporter T3 Wed, 10 Jan 2024 14:10:48 +0100 T3-volant - od: Mr.herdek00 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/146174-t3-volant#210348 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/146174-t3-volant#210348 Transporter T3 Fri, 03 Nov 2023 09:04:55 +0100 Ovládanie ventilácie / kúrenia - blokovanie vzduchu - od: flyingislife https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/146581-ovladanie-ventilacie-kurenia-blokovanie-vzduchu#210229 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/146581-ovladanie-ventilacie-kurenia-blokovanie-vzduchu#210229 Chcem sa spýtať, či vie niekto vysvetliť ako nastavím na T3, aby počas jazdy (napr už od 70kmh) nefúkal vzduch do kabíny - ani na čelné sklo, ani na nohy.
Skúšal som rôzne kombinácie, skúšal som aj zaslepiť ten náduch náporového vzduchu pod prednou maskou (našiel som aj kit, ktorý to otvára / zatvára mechanickým tiahlom)
ale aj keď množstvo vzduchu ubudlo, stále to fučí buď na nohy alebo na čelné sklo, alebo v tejto kombinácií.
Chcem aby počas jazdy nefúkal zo žiadneho otvoru ventilácie vzduch, kým nezapnem ventilátor.
Je možné, že mám zlé tiahlo a nedoviera sa mi nejaká klapka?
vďaka,]]>
Transporter T3 Wed, 11 Oct 2023 16:45:49 +0200
VW T3 - Aký zvoliť motor? - od: Mickey1.9td https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/146543-vw-t3-aky-zvolit-motor#210223 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/146543-vw-t3-aky-zvolit-motor#210223 Transporter T3 Tue, 10 Oct 2023 18:01:10 +0200 Tlak oleje VW T3 1,6td 51kW - od: Zezi https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/146476-tlak-oleje-vw-t3-1-6td-51kw#209751 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/146476-tlak-oleje-vw-t3-1-6td-51kw#209751 ]]> Transporter T3 Mon, 24 Jul 2023 10:05:17 +0200 Olej ve výfuku a v sání - 1.9TD - od: Budik https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/146380-olej-ve-vyfuku-a-v-sani-1-9td#209590 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/146380-olej-ve-vyfuku-a-v-sani-1-9td#209590 VYŘEŠENO!]]> Transporter T3 Wed, 28 Jun 2023 21:56:14 +0200 Otáčkoměr - od: David1999 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/146422-otackomer#209533 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/146422-otackomer#209533 Transporter T3 Mon, 19 Jun 2023 18:42:21 +0200 Elektrika na baterce - od: kmotaK https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/146311-elektrika-na-baterce#209023 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/146311-elektrika-na-baterce#209023 Transporter T3 Mon, 24 Apr 2023 22:38:51 +0200 Nováček - Pořízení T3 - Typy & Triky - od: Mickey1.9td https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/146167-novacek-porizeni-t3-typy-triky#208225 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/146167-novacek-porizeni-t3-typy-triky#208225 Transporter T3 Wed, 18 Jan 2023 23:23:20 +0100 Topeni D2L eberspacher - od: Pich https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/146061-topeni-d2l-eberspacher#207329 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/146061-topeni-d2l-eberspacher#207329 Transporter T3 Fri, 16 Sep 2022 18:24:22 +0200 Spotřeba - od: Menda https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/145984-spotreba#206659 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/145984-spotreba#206659 Dávám dohromady T3. 2.1i 68kw LPG
Nemáte někdo prosím zkušenost kolik je normální spotřeba ? Jezdím za 15litru plynu. Jezdím mezi vesnicemi cca do třech tisíc otáček..
Děkuju za každou informaci.]]>
Transporter T3 Fri, 10 Jun 2022 21:32:43 +0200
Výmena motora v T3 - od: pampuch131 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/145136-vymena-motora-v-t3?start=15#206547 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/145136-vymena-motora-v-t3?start=15#206547 Transporter T3 Wed, 01 Jun 2022 13:08:02 +0200 nástavba vw t3 doka - od: kampa2609 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/139274-nastavba-vw-t3-doka?start=45#205415 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/139274-nastavba-vw-t3-doka?start=45#205415 Transporter T3 Thu, 24 Feb 2022 19:15:55 +0100 T3 Doka syncro stavba cestovatelského speciálu - od: Zezi https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/140951-t3-doka-syncro-stavba-cestovatelskeho-specialu?start=75#205388 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/140951-t3-doka-syncro-stavba-cestovatelskeho-specialu?start=75#205388 Transporter T3 Mon, 21 Feb 2022 22:59:19 +0100 Klape mi v motoru : ( - od: Bo+Da https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/145053-klape-mi-v-motoru#205247 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/145053-klape-mi-v-motoru#205247


]]>
Transporter T3 Sun, 06 Feb 2022 08:53:49 +0100
Druhý startér K.O. - od: vojacek.jakub https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/145675-druhy-starter-k-o#204549 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/145675-druhy-starter-k-o#204549
prosím o radu. Nedávno mi shořel na T3 (1.9 GW) startér, tak jsem ho měnil za nový. Ze začátku jsem nezaznamenal žádné zvláštní zvuky až po čtvrtém nastartování asi po minutě zarachotil, zakouřil a umřel. Můžu poprosit o tip na co se zaměřit, případně, jak zkontrolovat proč/jestli mě zůstává vysunutý?

Při připojení jsem si úplně nepamatoval zapojení ale podle toho co jsem našel, tak jsem to zapojil všechny tři dohromady viz. zde: www.thesamba.com/vw/forum/viewtopic.php?t=59640
(Přijde mi zvláštní dávat černé a červené kabely dohromady)

Zkusím ještě vyměnit spínač spínací skříňky (je na cestě) ale radši než odpálím další startér bych se rád poradil, co ještě zkontrolovat. Četl jsem, že může zůstávat seknutá i vložka zámků ale pokud se mi kliček vrací tak by to mělo být v pořádku ne?

Díky moc :-)]]>
Transporter T3 Thu, 16 Dec 2021 13:49:33 +0100
Eberspächer B2L - pouze studený vzduch - od: vojacek.jakub https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/145606-ebersp-cher-b2l-pouze-studeny-vzduch#204229 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/145606-ebersp-cher-b2l-pouze-studeny-vzduch#204229 chtěl jsem se zeptat, jestli nemá někdo zkušenost z topením Eberspächer B2L? Mám T3 Westfalii 1.9 66kw. Momentálně me pouze fouká studený vzduch a netopí. Svíčka i čerpadlo jsem testoval a mělo by být bez problému. Nějaké tipy na co se zaměřit?

Díky :-)]]>
Transporter T3 Thu, 18 Nov 2021 17:24:23 +0100
Benzín v oleji - od: mil52 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/145577-benzin-v-oleji#204103 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/145577-benzin-v-oleji#204103 Transporter T3 Fri, 05 Nov 2021 06:49:42 +0100 Přední topení T3 JX - od: Zbysa https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/145543-predni-topeni-t3-jx#203756 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/145543-predni-topeni-t3-jx#203756 Transporter T3 Sun, 26 Sep 2021 10:13:32 +0200 výmena motorta VWT3 za 1,9 TD - od: Springer https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/145532-vymena-motorta-vwt3-za-1-9-td#203609 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/145532-vymena-motorta-vwt3-za-1-9-td#203609 Transporter T3 Mon, 20 Sep 2021 09:26:39 +0200 Prosím pomoc nemůžu najit- jak vyměním řemen k alternátoru? - od: AnoNeAno https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/145490-prosim-pomoc-nemuzu-najit-jak-vymenim-remen-k-alternatoru#203007 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/145490-prosim-pomoc-nemuzu-najit-jak-vymenim-remen-k-alternatoru#203007 16288340305338332758800796333210.jpg ]]> Transporter T3 Fri, 13 Aug 2021 07:55:03 +0200 Obal spojky na VW T3 - od: A8L0F https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/145376-obal-spojky-na-vw-t3#202387 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/145376-obal-spojky-na-vw-t3#202387 Transporter T3 Sun, 30 May 2021 14:17:12 +0200 výměna motoru a převodovky - od: A8L0F https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/145368-vymena-motoru-a-prevodovky#202304 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/145368-vymena-motoru-a-prevodovky#202304 Já ho již koupil s motorem z Audi 80 s dírou v bloku motoru. Poškozená je i vana a převodovka. Karoserie je v celkem slušném stavu. Z tohoto důvodu
sháním motor nový. Mám možnost koupit 1.9 td z golfa III. Měl bych i mechanika co by se do toho dal, jen potřebuje vědět na co všechno se má připravit.
Mohli by jste mi prosím poradit, případně nabídnout k prodeji uvedené poškozené součástky. Moc Vám děkuji]]>
Transporter T3 Sun, 23 May 2021 20:34:12 +0200
Sada ložisk klikovka WBX 2,1DJ - od: JAZA3 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/145305-sada-lozisk-klikovka-wbx-2-1dj#201872 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/145305-sada-lozisk-klikovka-wbx-2-1dj#201872 Renovujem svoju Syncro Doku WBX 2,1 DJ.Momentálne mám rozobratý motor a zistil som,že potrebujem hlavné ložiská pre klikovku.
Ak som to správne nameral, tak to nie je standard ale skrina je vybrusena -0,50mm a hridel -0,25mm.
Viete poradiť aké je číslo celej sady a kde sa to dá objednať?
Podla čisla na ložisku som to nedohladal
dik za pomoc]]>
Transporter T3 Sun, 11 Apr 2021 14:07:27 +0200
PŘEVODOVKA - od: MartinT3 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/145301-prevodovka#201863 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/145301-prevodovka#201863 shaním převodovku do T3. má někdo zkušenost jestli pasuje nějaká převodovka z jinýho auta? slyšel jsem že z passata B5 .]]> Transporter T3 Fri, 09 Apr 2021 14:14:32 +0200 T3 zadní pružiny - od: Viky_CZ https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/145273-t3-zadni-pruziny#201691 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/145273-t3-zadni-pruziny#201691 Transporter T3 Thu, 25 Mar 2021 19:55:54 +0100 Technická data - utahovací momenty, postupy "Jak na to" - od: Doubek https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/142691-technicka-data-utahovaci-momenty-postupy-jak-na-to#201598 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/142691-technicka-data-utahovaci-momenty-postupy-jak-na-to#201598 Transporter T3 Mon, 15 Mar 2021 12:52:54 +0100 Sháním motor Boxer 1.9 - od: Ferenc https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/145193-shanim-motor-boxer-1-9#201047 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/145193-shanim-motor-boxer-1-9#201047 ]]> Transporter T3 Tue, 09 Feb 2021 12:14:08 +0100 Bezkontaktní rozdělovač 1.6 benzín - od: Rudls https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/145106-bezkontaktni-rozdelovac-1-6-benzin?start=15#200681 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/145106-bezkontaktni-rozdelovac-1-6-benzin?start=15#200681 Transporter T3 Mon, 11 Jan 2021 18:07:23 +0100 Nazor na koupi T3 - od: Viky_CZ https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/145135-nazor-na-koupi-t3#200539 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/145135-nazor-na-koupi-t3#200539 Naftovej motor je prakticky shodnej s motorem z Golfa/Passata a podobnej Felde 1.9D, zvladne beznej automechanik.]]> Transporter T3 Sun, 03 Jan 2021 11:17:55 +0100 Dodělání zadního stěrače.. - od: Zbysa https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/145103-dodelani-zadniho-sterace#200356 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/145103-dodelani-zadniho-sterace#200356 V klidu,jak Ti to vyjde byl bych moc rád ... Ještě jednou díky..]]> Transporter T3 Wed, 16 Dec 2020 19:59:04 +0100 Doklady - od: petrhaltof https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/145112-doklady#200340 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/145112-doklady#200340 nemá nekdo prosím na prodej přepsatelné doklady na T3 1.6]]> Transporter T3 Tue, 15 Dec 2020 18:43:25 +0100 T3 Syncro - prevodovka s pridavnym nahonem? - od: Viky_CZ https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/144962-t3-syncro-prevodovka-s-pridavnym-nahonem#200017 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/144962-t3-syncro-prevodovka-s-pridavnym-nahonem#200017
]]>
Transporter T3 Fri, 20 Nov 2020 23:02:19 +0100
Osvetlenie SPZ - od: pampuch131 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/144836-osvetlenie-spz#199605 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/144836-osvetlenie-spz#199605 Transporter T3 Wed, 21 Oct 2020 15:39:35 +0200 stitok - od: miysho https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/102354-stitok#199387 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/102354-stitok#199387 Transporter T3 Tue, 29 Sep 2020 19:57:27 +0200 El. Servo - od: novy https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/145001-el-servo#199336 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/145001-el-servo#199336 Mám syncro bez serva a prý tam jde elektrické z fiat punto II generace.
Při rozjezdu a podtáčení mi hodně chrastí kardanka.
Včera jsem se vrátil z Chorvatska a je to nádhera s Téčkem. Bez plác. . úseků, Krásný horský cesty, žádný provoz, spání v přírodě.]]>
Transporter T3 Sat, 26 Sep 2020 10:07:57 +0200
Doklady T3 transporter 1,6D - od: novy https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/144989-doklady-t3-transporter-1-6d#199335 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/144989-doklady-t3-transporter-1-6d#199335 Transporter T3 Sat, 26 Sep 2020 09:42:27 +0200 Vin a stitek - od: collins https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/144994-vin-a-stitek#199234 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/144994-vin-a-stitek#199234 Transporter T3 Mon, 21 Sep 2020 23:13:16 +0200 Renovace/klempířina - od: Viky_CZ https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/144909-renovace-klempirina#198855 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/144909-renovace-klempirina#198855
Shanel jsem nekoho na opravu kastle Formana a nakonec jsem si to udelal sam po odpolednach s pujcenym COckem a dilnou.
Kdyz jsem videl, jak delaji renovace kastle profici, tak jsem i rad, ze jsem se do toho pustil. Jako chapu, ze tahle prace neni nikdy zaplacena tak, aby se s tim clovek piplal, ale vzit kastli a rvat z ni plechy v primym prenosu, to je teda na mne moc silny kafe, vic se toho zkurvi nez zachrani a pak se na to pribodujou nejaky cinsky vylisky?]]>
Transporter T3 Wed, 26 Aug 2020 21:37:39 +0200
Motor 1.6 d + kúrenie - od: Rocho https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/144941-motor-1-6-d-kurenie#198800 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/144941-motor-1-6-d-kurenie#198800 ]]> Transporter T3 Fri, 21 Aug 2020 22:55:08 +0200 Transporter rok a motor - od: Viky_CZ https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/144936-transporter-rok-a-motor#198717 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/144936-transporter-rok-a-motor#198717 Transporter T3 Thu, 13 Aug 2020 12:04:05 +0200 Výpadky motoru - od: Fojes https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/144915-vypadky-motoru#198544 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/144915-vypadky-motoru#198544
Nevíte prosím někdo, jak se správně tento potenciometr na váze chová? Mě se při vyklápění klapky zvyšuje odpor, ale od poloviny se začíná zpět snižovat, což mi přijde zvláštní čekal jsem lineární stoupání. Proto prosím, kdyby jste náhodou někdo měli možnost proměřit pten potenciometr (odpor mezi piny 2 a 3) nebo znali správné chování, dejte prosím vědět. Případně pokud by jste byl někdo z okolí Nového Jíčína a byli mi ochotní půjčit na vyzkoušení svou váhu nebo měli na prodej, budu moc rád. Za týden máme vyrážet na svatební cestu do Norska, takže už začínám být trochu nervózní :-D]]>
Transporter T3 Fri, 24 Jul 2020 16:06:22 +0200
Hledám Transporter T3 - od: certvdraku https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/144864-hledam-transporter-t3#198276 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/144864-hledam-transporter-t3#198276 Transporter T3 Wed, 24 Jun 2020 22:15:46 +0200 Aký motorový olej? VW TRANSPORTER III Skrinka 1.6 37 kW rv.1980 - od: pampuch131 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/144830-aky-motorovy-olej-vw-transporter-iii-skrinka-1-6-37-kw-rv-1980#198083 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/144830-aky-motorovy-olej-vw-transporter-iii-skrinka-1-6-37-kw-rv-1980#198083 Transporter T3 Mon, 15 Jun 2020 21:52:11 +0200 Kryt rezervy t3 a budiky - od: Zezi https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/144827-kryt-rezervy-t3-a-budiky#197920 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/144827-kryt-rezervy-t3-a-budiky#197920 Transporter T3 Thu, 04 Jun 2020 09:54:19 +0200 Fachman přes T3 - od: Sindeon VW https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/144811-fachman-pres-t3#197815 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/144811-fachman-pres-t3#197815

Dodo Adventure napsal: Ahoj, zajížďka by mi vůbec nevadila, naopak pokud by stála za to! Budu jedině rád pokud se nám na to podívá někdo, kdo tato auta zná.Mohl bych tě požádat o nějaký kontakt?
Byl bych Ti moc vděčný. :-)
Děkuji!


Hodím ti kontakt do soukromé zprávy.]]>
Transporter T3 Thu, 28 May 2020 15:13:35 +0200
Držák brzdového třmene - kroužek manžety. - od: Fridrich https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/144723-drzak-brzdoveho-trmene-krouzek-manzety#196913 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/144723-drzak-brzdoveho-trmene-krouzek-manzety#196913
mám laický dotaz nováčka kutila. Repasuji komplet přední brzdové třmeny. Zasekl se mi vodič třmenu na držáku třmenu a musel jsem ho násilím dostat ven. Při té příležitosti jsem zdeformoval kroužek, který je nacvaklý na na držáku třmenu, v místě, kde se zapouští vodič. Kroužek, za který se zacvakne manžeta vodiče. Otázkazkou je, zda se kroužek dá někde sehnat, nebo jste s tímto už měl někdo zkušenost a vyrobil jste si ho alternativní metodou. Je to banalita, ale opravdu bych nerad, aby se mi vodič po několika měsících zasekl znovu.


Díky moc za pomoc!]]>
Transporter T3 Sun, 22 Mar 2020 17:35:25 +0100
Obytný automoobil v TP - od: Venca VW T3 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/143240-obytny-automoobil-v-tp#196553 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/143240-obytny-automoobil-v-tp#196553

Zezi napsal: Na STK Ti budou kontrolovat počet míst k sezení včetně bezpečnostních prvků , maximálně výšku auta a to je tak všechno
Kvůli nižší pojistce bys to musel zkusit poresit na svém měú


A co budou na stk rikat, kdyz si ze sveho busu vyndam prostredni radu a dam si tam skrinky na kempovani? Puvodne jsem chtel vyndat i kolejnice, ale pokud by to mel byt problem, necham je tam a lavici na Stk vzdy nasunu.. Mam nyni holou podlahu. Neni to multivan, tudiz resim spani formou sklapeni operadla na cele luzko.]]>
Transporter T3 Tue, 18 Feb 2020 22:20:16 +0100
Transporter T3 na stavbu - od: Brezňan https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/144644-transporter-t3-na-stavbu?start=15#196378 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/144644-transporter-t3-na-stavbu?start=15#196378 Transporter T3 Mon, 03 Feb 2020 13:18:14 +0100 1.6TD JX - zahada (vyresena) - jede na 3 valce - od: Viky_CZ https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/142986-1-6td-jx-zahada-vyresena-jede-na-3-valce?start=15#196112 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/142986-1-6td-jx-zahada-vyresena-jede-na-3-valce?start=15#196112


Kdo umi anglicky jeste hur nez ja, ma to cesky titulky. ;-)]]>
Transporter T3 Sun, 19 Jan 2020 11:48:36 +0100
Starter - od: Wessy https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/143998-starter#196036 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/143998-starter#196036 Transporter T3 Tue, 14 Jan 2020 21:10:44 +0100 Kryt rozvodu 1,9tdi - od: Zezi https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/144504-kryt-rozvodu-1-9tdi#195553 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/144504-kryt-rozvodu-1-9tdi#195553 Transporter T3 Sun, 08 Dec 2019 10:38:16 +0100 Díly podvozku ? - od: Wessy https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/144368-dily-podvozku#195483 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/144368-dily-podvozku#195483 www.broukservis.cz/vw-transporter-t-2-4-...3-brzdy-brake-c4086/
www.broukservis.cz/vw-transporter-t-2-4-...teering-parts-c4085/
www.autokelly.cz/Catalog/osobni-automobi...850140;157670;317691 - a dále postupuj podle motoru
www.aci.cz/volkswagen-vw-transporter-t3-...13583108.html?deep=2

Dalo by se najít i spousta dalších stránek... Kdyby něco tak Google]]>
Transporter T3 Mon, 02 Dec 2019 22:27:14 +0100
Sháním na T3 motor 1.6 D, 37kW - od: johny99 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/144320-shanim-na-t3-motor-1-6-d-37kw#195179 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/144320-shanim-na-t3-motor-1-6-d-37kw#195179 Transporter T3 Fri, 08 Nov 2019 18:28:23 +0100 sedačka na t3 - od: machstrechy https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/139649-sedacka-na-t3#195107 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/139649-sedacka-na-t3#195107 Transporter T3 Sun, 03 Nov 2019 17:17:40 +0100 1,6D špatně startuje - od: Viky_CZ https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/144043-1-6d-spatne-startuje#195026 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/144043-1-6d-spatne-startuje#195026
Jedinej pripad, kdy to tak nebylo, byl motor bez nafty (takze bych se priklonil k vyse uvedenym teoriim). Pak mi to jeste blblo, kdyz jsem tam mel spatny trysky, ale i tak to startovalo pomerne ochotne na prvni zastartovani, akorat to trvalo trochu dyl.

Mel jsem palivovej filtr s rucni pumpickou, podle ni se snadno poznalo jestli je nafta nebo neni a slo dopumpovat.]]>
Transporter T3 Mon, 28 Oct 2019 19:42:41 +0100
Olej do převodovky - od: Zezi https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/143851-olej-do-prevodovky#195021 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/143851-olej-do-prevodovky#195021 Transporter T3 Mon, 28 Oct 2019 09:42:03 +0100 T3/Stop spínač a spínač zpátečky? - od: Zip1 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/144264-t3-stop-spinac-a-spinac-zpatecky#195006 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/144264-t3-stop-spinac-a-spinac-zpatecky#195006


Zpátečka už svítí! Ale brzdovky...né.V tépojistkové skříňce pod volantem mám neskutečný guláš težko říct kde jsou konektory pro brzdovky?]]>
Transporter T3 Sun, 27 Oct 2019 16:56:12 +0100
VW T3 California - DOTAZ lednice + další příslušenství - od: Campervan_cz https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/143912-vw-t3-california-dotaz-lednice-dalsi-prislusenstvi#193570 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/143912-vw-t3-california-dotaz-lednice-dalsi-prislusenstvi#193570
sháníme:

- orig. lednici trojkombinaci do T3 California (stejná jako Joker).
- opěrky na zadní sedačky
- orig ALU disky

Díky za případné kontakty či rady kde shánět.

773 085 578]]>
Transporter T3 Sat, 27 Jul 2019 16:52:44 +0200
Rada pro ženskou: hledán - T3 dobrý lak a techn.stav - bez zvedačky a vestavby, 3 místa k sezení vpředu + min.1 vzadu - za kolik lze sehnat? - od: Pavel 5 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/143621-rada-pro-zenskou-hledan-t3-dobry-lak-a-techn-stav-bez-zvedacky-a-vestavby-3-mista-k-sezeni-vpredu-min-1-vzadu-za-kolik-lze-sehnat#192513 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/143621-rada-pro-zenskou-hledan-t3-dobry-lak-a-techn-stav-bez-zvedacky-a-vestavby-3-mista-k-sezeni-vpredu-min-1-vzadu-za-kolik-lze-sehnat#192513 Pokud je to originál JOKER s výbavou, osobně bych neprodával.
Vím, že je to asi o penězích, ale koupil bych něco na ježdění a Jokera uložil. Jeho čas ještě přijde a ceny u těchto aut se celkem drží.]]>
Transporter T3 Sat, 25 May 2019 07:42:04 +0200
Hledam Dílnu - OSTRAVA ktera vrtany valcu / repase hlavy - od: Edward Powell https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/143544-hledam-dilnu-ostrava-ktera-vrtany-valcu-repase-hlavy#192138 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/143544-hledam-dilnu-ostrava-ktera-vrtany-valcu-repase-hlavy#192138 Mám 1,6TD blok motoru, který budu repasovat. Jsem na Opavsku a Ostravsku. Hledám dílnu, která má zkušenosti s těmito starými dieselovými motory. 1,6TD JX má velmi těsné tolerance.

Může mi někdo doporučit kvalitní dílnu, která může tuto práci udělat?

dík
Edward]]>
Transporter T3 Fri, 10 May 2019 12:26:28 +0200
Sada pístů a vložek válců pro 2.1 DJ - od: Fojes https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/143498-sada-pistu-a-vlozek-valcu-pro-2-1-dj#192073 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/143498-sada-pistu-a-vlozek-valcu-pro-2-1-dj#192073 Transporter T3 Tue, 07 May 2019 22:59:44 +0200 T3 Gipsy - od: Sindeon VW https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/143450-t3-gipsy#191687 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/143450-t3-gipsy#191687 ]]> Transporter T3 Wed, 17 Apr 2019 08:37:08 +0200 VW T3 Joker - nezávisé topení B2L problém - od: Campervan_cz https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/143453-vw-t3-joker-nezavise-topeni-b2l-problem#191686 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/143453-vw-t3-joker-nezavise-topeni-b2l-problem#191686
Máme VW T3 Joker a topení někdy naskočí, někdy ne.. poslední dobou spíše ne. Větrák se točí, svíčka jiskru háže (zkoušeno venku), čerpadlo benzin podává... zřejmě svíčka neháže jiskru uvnitř bufíku.. :blink:]]>
Transporter T3 Tue, 16 Apr 2019 22:30:58 +0200
Kupa T3 Syncro - od: johny99 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/113289-kupa-t3-syncro#190810 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/113289-kupa-t3-syncro#190810 Transporter T3 Fri, 22 Feb 2019 18:51:17 +0100 prevodovka 5 stunova 1,6td - od: Zezi https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/1581-prevodovka-5-stunova-1-6td#190647 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/1581-prevodovka-5-stunova-1-6td#190647 Transporter T3 Fri, 15 Feb 2019 09:35:49 +0100 Turbo 1.6TD - od: Viky_CZ https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/139543-turbo-1-6td?start=15#189700 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/139543-turbo-1-6td?start=15#189700
Nejak jsem neveril materialum v repasovanym turbu a nechtel platit zajice v pytli, tak jsem to poněkud na drzovku vyresil montazi jetého turba z jiného 1.6TD a to konkretne z Audi A80, není to ovšem K14 ale Garrett T3. Musel jsem k tomu toho docela dost upravit - pretocit hlemyzde do spravny polohy, vyrobit novej drzak ovladace obtoku, udelat pripojky chladici vody.... no celkove to trvalo několik tydnu hledani a vymysleni a hledani.

Nakonec jsem to ale nahodil jak "tuning kit", paslo to a dobry.

]]>
Transporter T3 Tue, 25 Dec 2018 16:33:34 +0100
Problem s radením - od: Zezi https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/142754-problem-s-radenim#188976 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/142754-problem-s-radenim#188976 Transporter T3 Mon, 22 Oct 2018 13:24:18 +0200 Názor na nabízený T3 - od: Wessy https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/142648-nazor-na-nabizeny-t3#188609 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/142648-nazor-na-nabizeny-t3#188609

Za to už se dá sehnat celkem obstojné syncro :lol:]]>
Transporter T3 Tue, 25 Sep 2018 20:03:59 +0200
Zámena motoru - od: johny99 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/142617-zamena-motoru#188475 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/142617-zamena-motoru#188475 Transporter T3 Tue, 18 Sep 2018 21:13:37 +0200 zavesenie vyfuku - od: rasto t https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/142487-zavesenie-vyfuku#186855 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/142487-zavesenie-vyfuku#186855
R]]>
Transporter T3 Mon, 27 Aug 2018 11:35:09 +0200
Převodovka - od: mulidis https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/142147-prevodovka#185818 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/142147-prevodovka#185818 Děkuji za info . Mulidis]]> Transporter T3 Tue, 26 Jun 2018 10:30:56 +0200 vymena motoru T3 D - od: dan21 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/142180-vymena-motoru-t3-d#185193 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/142180-vymena-motoru-t3-d#185193 ]]> Transporter T3 Thu, 31 May 2018 09:56:00 +0200 Nefunkčný ukazatel teploty motora a stavu paliva - od: Didi447 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/142177-nefunkcny-ukazatel-teploty-motora-a-stavu-paliva#185111 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/142177-nefunkcny-ukazatel-teploty-motora-a-stavu-paliva#185111 Transporter T3 Mon, 28 May 2018 14:47:36 +0200 Radící páka - od: Lee1971 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/142006-radici-paka#184165 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/142006-radici-paka#184165 Transporter T3 Wed, 25 Apr 2018 08:50:39 +0200 4-pinove cidlo teploty - zapojeni do budiku - od: dan21 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/141993-4-pinove-cidlo-teploty-zapojeni-do-budiku#183907 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/141993-4-pinove-cidlo-teploty-zapojeni-do-budiku#183907 ]]> Transporter T3 Sun, 22 Apr 2018 15:24:41 +0200 chladič vody - od: bosak https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/141617-chladic-vody#183197 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/141617-chladic-vody#183197 Něco kolem 2300Kč, ale až odnesu ten původní do sběru, tak dostanu za tu váhu asi tak 500Kč, tak jsem zas tak neprodělal. Nebo nedostanu nic a prodělám ještě 30Kč za cestu do sběrny. Téměř nekonečněj příběh....]]> Transporter T3 Sun, 25 Mar 2018 22:53:47 +0200 Přidřený brzdiče, oprava Brno, kdo? - od: Terentete https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/141810-pridreny-brzdice-oprava-brno-kdo#182924 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/141810-pridreny-brzdice-oprava-brno-kdo#182924 ]]> Transporter T3 Wed, 14 Mar 2018 15:03:18 +0100 Renovace T3 DOKA - od: Sindeon VW https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/141743-renovace-t3-doka?start=15#182580 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/141743-renovace-t3-doka?start=15#182580 ]]> Transporter T3 Fri, 02 Mar 2018 14:21:39 +0100 Kód barvy rok 82 - od: Zip1 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/141675-kod-barvy-rok-82#182106 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/141675-kod-barvy-rok-82#182106 ]]> Transporter T3 Sun, 11 Feb 2018 18:25:51 +0100 Těsnění dveří - od: Zip1 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/141632-tesneni-dveri#181876 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/141632-tesneni-dveri#181876 ]]> Transporter T3 Sat, 27 Jan 2018 20:54:57 +0100 Stále bliká červená kontrolka v teploměru chladící kapaliny na palubce - od: Zezi https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/141255-stale-blika-cervena-kontrolka-v-teplomeru-chladici-kapaliny-na-palubce?start=15#181826 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/141255-stale-blika-cervena-kontrolka-v-teplomeru-chladici-kapaliny-na-palubce?start=15#181826 Topí to, nebo to netopi?]]> Transporter T3 Wed, 24 Jan 2018 14:16:35 +0100 množství oleje v rozsahu min-max na měrce - od: Zezi https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/141542-mnozstvi-oleje-v-rozsahu-min-max-na-merce#181431 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/141542-mnozstvi-oleje-v-rozsahu-min-max-na-merce#181431 Transporter T3 Fri, 29 Dec 2017 14:54:34 +0100 VW T3 - Topení chladič - od: Zezi https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/141503-vw-t3-topeni-chladic#181183 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/141503-vw-t3-topeni-chladic#181183 Transporter T3 Thu, 07 Dec 2017 10:42:41 +0100 nádobka odstřikovače T3 - od: Stanislav123 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/141495-nadobka-odstrikovace-t3#181134 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/141495-nadobka-odstrikovace-t3#181134
]]>
Transporter T3 Sat, 02 Dec 2017 09:30:34 +0100
Výběr T3 - od: johny99 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/140981-vyber-t3?start=15#180934 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/140981-vyber-t3?start=15#180934 auto.bazos.sk/inzerat/79108603/Vw-T3-bus.php
Určitě doporučuji .
A je tam taky T3 Doka 1,7D ale chtělo by to na ní udělat čerpadlo , jinak jede dobrě , korozi má u nadrze a zadní blatníky kapy jinak dobrý kus , kabina je pozinkovaná a po oknem se oloupal lak od zinku , má to origo bufik , tak hrrr do toho ať je to mezi náma
auto.bazos.sk/inzerat/79108927/VW-Transp...vojkabina-valnik.php ]]>
Transporter T3 Sat, 18 Nov 2017 19:44:02 +0100
vymena motora vw t 3 syncro 1,6 TD - od: adam.vw https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/141322-vymena-motora-vw-t-3-syncro-1-6-td#180838 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/141322-vymena-motora-vw-t-3-syncro-1-6-td#180838 Transporter T3 Sun, 12 Nov 2017 20:54:25 +0100 Hledají převodovky T3 - od: Edward Powell https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/141401-hledaji-prevodovky-t3#180553 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/141401-hledaji-prevodovky-t3#180553
Kontaktujte mě, pokud máte nějaké převodovky T3. Chci se naučit, jak je znovu sestavit - takže potřebuji nějaké náhradní díly a praxi. Rozbité nebo fungující ... všechny jsou zajímavé.

Edward
epowell2007@gmail.com]]>
Transporter T3 Fri, 20 Oct 2017 16:53:18 +0200
dotaz - od: Pavel 5 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/45625-dotaz#180431 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/45625-dotaz#180431 Mám T3 s 15"kolama a pneu 205/65 R15 a menší volant z Carata. Servo mě nikdy nechybělo. Řízení jde lehce i bez serva. Pokud jde o olej v převodovce, tak vzhledem k převodům zásadně HYPOIDNÍ !!!!!!]]> Transporter T3 Sat, 14 Oct 2017 07:04:38 +0200 Synchro - od: Zezi https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/141327-synchro#180044 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/141327-synchro#180044 ]]> Transporter T3 Mon, 25 Sep 2017 08:26:57 +0200 Asi potřebuju T3 - od: varaderoman https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/141176-asi-potrebuju-t3?start=15#179931 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/141176-asi-potrebuju-t3?start=15#179931 ]]> Transporter T3 Thu, 21 Sep 2017 06:26:25 +0200 koupě T3 prosím o radu - neznáte někdo tohle auto? - od: szwed https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/141173-koupe-t3-prosim-o-radu-neznate-nekdo-tohle-auto?start=15#179201 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/141173-koupe-t3-prosim-o-radu-neznate-nekdo-tohle-auto?start=15#179201
ty benzínové převodovky byly nějak poruchové?Údajně je ten 4q delší než 5q, je to tak?]]>
Transporter T3 Sun, 20 Aug 2017 20:22:40 +0200
Plechařina - od: vwbentley https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/141208-plecharina#179082 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/141208-plecharina#179082 www.jpautoservis.cz ]]> Transporter T3 Tue, 15 Aug 2017 20:55:56 +0200 Zdravím. Potreboval by som pomôcť s úpravou T3 1,6d . Výmena prevodovky, motora, bŕzd atd. Niekoho spoľahlivého, skúseného, kto by mi to urobil. Ďakujem - od: johny99 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/141180-zdravim-potreboval-by-som-pom-ct-s-upravou-t3-1-6d-vymena-prevodovky-motora-b-zd-atd-niekoho-spo-ahliveho-skuseneho-kto-by-mi-to-urobil-dakujem#178906 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/141180-zdravim-potreboval-by-som-pom-ct-s-upravou-t3-1-6d-vymena-prevodovky-motora-b-zd-atd-niekoho-spo-ahliveho-skuseneho-kto-by-mi-to-urobil-dakujem#178906 Transporter T3 Mon, 07 Aug 2017 22:24:35 +0200 Prosím o rady a pomoc s mojí T3 - opravy, díly atd. - od: Zezi https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/140926-prosim-o-rady-a-pomoc-s-moji-t3-opravy-dily-atd#178894 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/140926-prosim-o-rady-a-pomoc-s-moji-t3-opravy-dily-atd#178894 Naštelovat se tam nic nedá, možná trochu posunout na úchytů váleček na převodovce, odvzdusnit a to je tak všechno]]> Transporter T3 Mon, 07 Aug 2017 19:20:22 +0200 Sjíždí rozvodovi remen - od: Lulivrah https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/141071-sjizdi-rozvodovi-remen#178071 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/141071-sjizdi-rozvodovi-remen#178071 chlapy pruser dneska jsem nastavil rozvody novej remen a kladka když jsem nastartoval tak se me zdálo jak kdyby remen sjízdel tak jsem to rychle vypnul a stalo se me to ze se remen prez kladku rozriznul nevíte proč by to mohlo sjizdet? Měl jsem dole čerpadlo zkrz to ze bylo na repas je možné ze je mam daně křivé? Druha věc ze sem frezou stahoval sedlo klikovky ale měl jsem frezu přímo NATO tak to by mělo bejt ok nevíte čím by to mohlo jeste bejt?]]> Transporter T3 Wed, 28 Jun 2017 23:50:48 +0200 Zapojeni čidel - od: Lulivrah https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/141064-zapojeni-cidel#178052 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/141064-zapojeni-cidel#178052 Transporter T3 Wed, 28 Jun 2017 00:00:15 +0200 Problém ze startovanim - od: Lulivrah https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/140961-problem-ze-startovanim#177294 https://www.transporterclub.cz/forum/6-transporter-t3/140961-problem-ze-startovanim#177294 Transporter T3 Wed, 31 May 2017 22:40:06 +0200