Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: vnitřní výbava - obytné vestavby, neoriginál lůžkové úpravy

vnitřní výbava - obytné vestavby, neoriginál lůžkové úpravy 23. úno 2009 22:27 #10284

• karlosVW
  • Avatar uživatele karlosVW Autor tématu
  • Člen clubu 2016
  • Člen clubu 2016
  • Obdržená poděkování 39
:-"

VW T1/09.1962/22kW
šnečí budka s motorem/109kW/Black Edition

info@ahcl.cz

Přílohy:

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

vnitřní výbava - obytné vestavby, neoriginál lůžkové úpravy 25. úno 2009 16:57 #10440

• redog
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
tak já jsem šel cestou fukčnosti a možnosti to do 20 min, všechno zase vyndat....

jo a aby se dozadu pod plato vlezly minimálně dvě kola. sice jsem si prostor vpředu trochu zkrátil, ale ale pro 2-3 lidi v pohodě. kola vozím uvnitř a nemusím se o ně bát. vlezlo se tam všechno. voda vařič topení chemickej hajzlík. zadní plato jde sklopit za sedačku za 10s takže tam v případě potřeby i bez demontáže stěhuju větší věci. Právě jsem se vrátil z lyžovačky v Rakousku - paráda.

Transporter byl můj první­, doufám, že ne poslední­......

T4 Higl Long bydlík
T4 synchro
Přílohy:

Naposledy změněno: od Vejnýsek.

vnitřní výbava - obytné vestavby, neoriginál lůžkové úpravy 26. úno 2009 19:43 #10560

• Petula
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
nádrž na vodu pod auto,přímo pro T4 \:D/
http://www.karavan.cz/_300_055-specialn ... -vw-t4.htm
VW T4 caravelle 2.4D,VW T4 caravelle long 2.5TDI
Přílohy:

vnitřní výbava - obytné vestavby, neoriginál lůžkové úpravy 13. bře 2009 21:01 #11958

predam diely na T4 2,4D 57kW LONG AAB

vnitřní výbava - obytné vestavby, neoriginál lůžkové úpravy 14. čen 2009 22:06 #18267

• Ales-X
  • Moderator
  • Moderator
  • Obdržená poděkování 16
Poděkovali: Pidak

vnitřní výbava - obytné vestavby, neoriginál lůžkové úpravy 23. říj 2009 11:50 #25686

• racek
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 1
To jste mi udělali radost! (tím tématem)
Musím říci, že za dobu, co mám T4 postupně propadám kouzlu campování, tomu z doby, kdy byl "mikrobus" vnímán jako opravdu univerzální rodinné i pracovní auto.
Jelikož musím mít devítimístné auto, nemohl jsem použít řešení multivan a tak si postupně vytvářím takovou "ostfalii".
Zjistil jsem, že všechny tři řady origo sedadel kromě řidičovy jsou sklopné do jedné roviny, ale je třeba vyplnit mezeru mezi zadními dveřmi a zadní lavicí, pak mezi zadní lavicí a prostřední řadou sedaček. Udělal jsem to z 12 mm překližky, vzadu s pomocným laťovým rámem. Vše je součástí auta a nevytahuji to. Tím vznikla postel 200/160 cm. Pořídil jsem dobrou nafukovací matraci stejného rozměru a tu mám v takové aktovce rovněž stabilně v autě. Tato Rackova pseudomultivan-úprava nás přišla asi na 2 500,- Kč vč. pumpičky.
Dále jsem uvažoval o markýze, ale opravdu naše možnosti jsou mnohem skromnější, než to, co jsem měl možnost na internetu zakoupit. Nejlevnější starší byla za 7 000,-. Proto jsem si vymyslel svou primitivní verzi s použitím bambusových tyčí většího průměru a plachtu mi ušila firma Akvasport-Závodský u nás ve Studené. Dušana Závodského někteří znáte ze srazu (má sytě žlutou T3). Profesionálně ušité, kvalitní světle šedý synt. textil vyšší gramáže, vodoodolný. Vše stálo 1 570,- Kč včetně vnějšího návleku. Rozměr je 300/250 cm.
Potom jsem ještě očíhnul na jaře v Podmitrově ohřev teplé vody. Je to plastová odpadní roura o průměru 125 mm s nalévacím hrdlem a výpustním ventilem, kam se dá sprchová hadice. To celé je v černé barvě a umístěné na střešním nosiči. Ráno nalijete vodu a večer (pokud svítí slunce) je v zásobníku teplá voda na umytí nádobí i těla. Celé 600,- Kč vč. úchytů a laku.
Tak to jsou moje dosavadní campingové kroky s T4. Až bude lepší počasí, přidám fotky. Možná to mentálně trochu připomíná sedmdesátá léta, ale myslím, že pokud se podívám do campingových obchodů, trochu mi to připadá, že kdybych na to měl tyto nemalé peníze, možná, že bych volil pobyt v pensionu . . .
Opatrujte se.
9 Racků ze Studené

vnitřní výbava - obytné vestavby, neoriginál lůžkové úpravy 25. říj 2009 15:56 #25900

• JaM
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 53

štěpán napsal: .

doufám, že mě s tímto tématem nevyhodíte a že do něj budete pravidelně přispívat...

=D> =D> =D>
Chválím založení tohoto tématu v Drbárně, neboť se to týká všech aut. Ve foru o T4 je vlákno neoriginálnách lůžkových úprav, dosti nevyužívané. To samé je pro T5- Lůžkové úpravy a kempování.
Odteď pro přehlednost píšu všechno sem, spousta nápadů, které jsem realizoval na T4 se po drobných úpravách dala aplikovat na T5.

Postel v T5 je nafocená ve výše uvedeném vlákně, v T4 mám podobným způsobem vzadu a mezi sedačkami dvě hranaté trubky, na které se položí latěmi vyztužená 12mm překližka. celé je to pro skladnost ze dvou dílů. Matraci používáme molitanovou, spí se nám na ní líp než na nafukovačce. Tu jsme taky původně měli.
Vodárnu používáme taky, popsáno viz výše, jen byla trochu pracnější \:D/
Jako markýzu taky mám lať se čtyřmi šrouby na nosiči a plachtu z Bauhausu, dvě tyčky, provázky a kolíky nebo nejbližší strom.
Zdar dalším projektům \:D/ Kuba
Syncrolong poloplech+ tažná tyč
Bílá welryba T4 highlong na práci
T5 2,5TDI 96kW prodáno
Syncrovella prodáno
Smažkobus 2,4D kastle po smrti, motor jede dál...
tel:777171480
Poděkovali: Pidak

vnitřní výbava - obytné vestavby, neoriginál lůžkové úpravy 01. říj 2010 12:35 #51242

• jirada
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
No tak to vím přesně co chci...chci krásnou postel s pěknou ženou a vnitřek mého T jako nějaký 10 hvězdičkový hotel se všemi těmi udělátky atd...... \:D/ \:D/
VW Transporter T5 Facelift, 75 kW, 2 TDI
Škoda Octavia combi, 85 kW,1984 cm3
KIA Sportage 1,7 CRDi 4x2 85 kW

vnitřní výbava - obytné vestavby, neoriginál lůžkové úpravy 01. říj 2010 13:07 #51247

• mašlo
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 9

jirada napsal: No tak to vím přesně co chci...chci krásnou postel s pěknou ženou a vnitřek mého T jako nějaký 10 hvězdičkový hotel se všemi těmi udělátky atd...... \:D/ \:D/

Jo tak Ty chceš šekenwagen!!!
maly servis pro VW T4 a T5, pujčovna transporter 8+1 T4
prodej dilu nových i starších T4 a T5
"pohřebiště" T4 a T5[/b]
multivan@seznam.cz
tel NOVÝ TELEFON 773 630 590
OSTRAVA !!!
Nečlen clubu
www.Transporterpujcovna.cz

vnitřní výbava - obytné vestavby, neoriginál lůžkové úpravy 19. pro 2010 22:51 #58434

Ahoj všichni. Přemýšlím už od září jak vykoumat v téčku nejlépe spaní. Mam 9místnýho trandáka, ale vozim jen 6sedadel. Mam v plánu schovat blatníky do boxů z osb desek a do koberce a přes to udělat vyjímatelnou postel která půjde v rozloženym stavu přes sklopený sedačky ve druhé řadě. Budu rád za jakékoliv info, foto či radu. Díky moc Tomáš
T4 multivan 2.5Tdi 111kw
T4 transporter 2.5Tdi 75kw ACV full Prodáno!!
T4 multivan allstar 1.9td Prodáno!
Suzuki Samurai alias Samík - vyleze snad úpně vše!!!
vw polo combi 1.9SDi 50kw abych ušetřil téčko :-)
http://stefinat4.rajce.idnes.cz

vnitřní výbava - obytné vestavby, neoriginál lůžkové úpravy 12. led 2011 20:30 #61084

• fossil
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 1
Tady něco pro inspiraci, jak jsem to řešil já:)

<!-- l --><a class="postlink-local" href=" www.transporterclub.cz/forum/viewtopic.php?f=19&t=1353&start=30 ">viewtopic.php?f=19&t=1353&start=30<!-- l -->

Projeď si to a třeba ti to nějak pomůže..
...dreams come true... :) ..."VWilík"... VW T4 Caravelle GL long, 2.5TDi 75kW

vnitřní výbava - obytné vestavby, neoriginál lůžkové úpravy 13. led 2011 14:13 #61153

jo, jo hezky to máš.pročítal jsem na busforu a je tam snad i plánek od yanchiho:
http://www.vwbusforum.net/viewtopic.php ... 4&start=15
VanWay 1,9D můj domeček na kolech

vnitřní výbava - obytné vestavby, neoriginál lůžkové úpravy 14. led 2011 22:50 #61369

Díky moc za inspiraci. Noo už mam tak nějak v hlavě naplánováno. Už se nato asi brzo vrhnu at mam do jara připraveno OK!
T4 multivan 2.5Tdi 111kw
T4 transporter 2.5Tdi 75kw ACV full Prodáno!!
T4 multivan allstar 1.9td Prodáno!
Suzuki Samurai alias Samík - vyleze snad úpně vše!!!
vw polo combi 1.9SDi 50kw abych ušetřil téčko :-)
http://stefinat4.rajce.idnes.cz

vnitřní výbava - obytné vestavby, neoriginál lůžkové úpravy 21. úno 2011 14:06 #66092

Jelikož mám v autě udělanou postel z hliníkových profilů, které jsou navzájem smontovatelné a i dosti pevné, chtěl jsem pokračovat dál v konstrukci tak abych to mohl variabilně přehazovat a zároveň to nebylo na pevno přidělané v autě. Narazil sem ale na problém a to je že nemůžu sehnat stejný profil tak abych mohl vesele pokračovat.
Neví někdo kde bych mohl sehnat profil co je vyfocen na fotce a zároveň k němu i spojky a koncovky? Je to rozměr 50x30mm, nějaká slitina hliníku.
VW T5 2.5 TDi 96kW Long
VW T4 Karamela 2.5 TDi 75kW Long
Škoda Filc 1.3 MáloPlynu
VW Passat 1.9 TDi B3 Kombi
Přílohy:

vnitřní výbava - obytné vestavby, neoriginál lůžkové úpravy 21. úno 2011 18:29 #66111

• mašlo
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 9
http://www.haberkorn.cz/system-hlinikovych-profilu/
těch stranek s profily je stovka my berem toto mame to za rohem
maly servis pro VW T4 a T5, pujčovna transporter 8+1 T4
prodej dilu nových i starších T4 a T5
"pohřebiště" T4 a T5[/b]
multivan@seznam.cz
tel NOVÝ TELEFON 773 630 590
OSTRAVA !!!
Nečlen clubu
www.Transporterpujcovna.cz
Poděkovali: prosa

Vygenerováno za 0.277 sekund

Login