Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: vnitřní výbava - obytné vestavby, neoriginál lůžkové úpravy

vnitřní výbava - obytné vestavby, neoriginál lůžkové úpravy 12. srp 2015 19:22 #158007

Ahoj, hele nemám v autě oka, takže předek je chycenej za hříbek a sedačku, vzadu pak do karoserie. Vše přes stahováky. Už ji pár dní takhle vozím v autě a postel se ani nehne a např dneska jsem si tedy servítky při ježdění nebral :D Příští víkend ji testnu na Brdech a uvidím co sní dál...

Přílohy:

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Re:vnitřní výbava - obytné vestavby, neoriginál lůžkové úpravy 14. srp 2015 03:24 #158058

• Risa
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Ok,
Tak potom,napis jak to dopadlo.
Jakou mas vysku?
Jeste jsem koulal na ten provazek, co drzi to plato. Mel bys,foto?
Dekuji
Sent from my RM-822_apac_vietnam_224 using Tapatalk

vnitřní výbava - obytné vestavby, neoriginál lůžkové úpravy 14. srp 2015 05:53 #158059

vejšku jsem dělal podle sedačky v druhé řadě a taky tak aby se na posteli dalo případně ještě sedět. Provázek jsem nefotil, není co. Provrtal jsem desku, natáhl provázek a ten když potřebuji, tak přes karabinku zaháknu a mám to jako zvedlé plato....

vnitřní výbava - obytné vestavby, neoriginál lůžkové úpravy 16. srp 2015 13:53 #158108

• Ciza
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 1
Tak a ted uz jen calounik.
Poděkovali: honzin.kaspar

vnitřní výbava - obytné vestavby, neoriginál lůžkové úpravy 16. srp 2015 14:05 #158109

• Ciza
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 1
Tak a ted uz jen calounik.
Přílohy:

vnitřní výbava - obytné vestavby, neoriginál lůžkové úpravy 16. srp 2015 15:14 #158118

• smrk
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 9
vypada to dobre.... muzu se zeptat "za kolik jsi v tom " s materialem ?

Transporter T5 2,5tdi 96kw 2004
VW Passat 1,9tdi 2001

vnitřní výbava - obytné vestavby, neoriginál lůžkové úpravy 16. srp 2015 15:19 #158120

• Ciza
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 1
Jj kovani a par ploten, plus nejaky drobnosti cca 3500-4000kc, calounik bude horsi, tam to vychazi na deset, a praci nepociam. Shodli sme se s kamosem truhlarem ze kdyby to mel delat na kseft se vsim vsudy tak by to bylo nekde kolem 27-30000. Jeste ta patri nataceci noha stolu a nejaky pojezdy dovnitr uloznejch prostor. Nezda se to ale fakt je nejleps si to udelat sam.

vnitřní výbava - obytné vestavby, neoriginál lůžkové úpravy 16. srp 2015 17:57 #158131

• dusanhaya
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 116
Tohle rozmístění v autě jsem měl také naměřené pro mulťáka T5(mezi skříňkami by středem jezdila dozadu pilotka=jedna otočná sedačka) a vzniklo by tak více místa pro pobyt ve voze při kempování...jenže B)

Jsem rád,že sem píšeš i + - cenu materiálu bez práce,pojezdů atd. Aspoň si někteří uvědomí,že na kšeft to do 8-10.tis jde stěží postavit. Jako jde,ale záleží jaké komponenty použiješ a co od toho kdo čeká.
Možná bys moh napsat,kolik ti to i zabralo času vymyslet,změřit,rozpočítat atd.,ať mají ostatní představu ;)

Jinak palec nahoru ;)
VW T5 Multivan 2,5TDI
T en D ým I gnoruj gang
A -team (Almara team)

Něco pro interier T4/T5 viz.-
http://dusanhaya.rajce.idnes.cz/

vnitřní výbava - obytné vestavby, neoriginál lůžkové úpravy 16. srp 2015 20:48 #158144

• Ciza
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 1
Tak panove a jdeme do finale, ted dovezeno od Pana calounika s velkym P. Stihl to od vcera odpoledne do dnesniho popoledni. Par fotek pridavam jako dukaz ;).

Co se tyka casu vyroby, sme nekde na 50-60 clovekohodinach, s tim ze kolik hodin sem stravil nad tim to vymyslet a kolik hodin sem byl na netu ani spocitat nejde ;), ale kdyz holt nekdo neco chce tak vite jak to pak vypada ;).
Přílohy:

vnitřní výbava - obytné vestavby, neoriginál lůžkové úpravy 06. zář 2015 19:18 #158747

• JaM
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 53
Pro ty, kdo ještě vymýšlí postel do Transportera, mám tu nějaké detaily té naší:

Vyndaná postel bez matrace na první fotce (váží celkem odhadem cca 9kg), v provedení do longa může zůstat napůl složená a je stále využitelných všech 8-9míst. V krátké verzi se snadno složí do kufru
Demontáž z auta do dvou minut bez použití nářadí. Nandání to samé.

Syncrolong poloplech+ tažná tyč
Bílá welryba T4 highlong na práci
T5 2,5TDI 96kW prodáno
Syncrovella prodáno
Smažkobus 2,4D kastle po smrti, motor jede dál...
tel:777171480
Přílohy:

Naposledy změněno: od JaM.

vnitřní výbava - obytné vestavby, neoriginál lůžkové úpravy 25. zář 2015 22:48 #159178

• mekie
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 12
Taky se přidám se svou troškou do mlýna:
Fotky jsou tady: zodi.rajce.idnes.cz/Busik_-_fotky_ze_stavby_a_jak_to_dopadlo
a pokud chce někdo popis, tak tady: www.caravan24.cz/articles.php?article_id=567
Je to psaný pro caravan24, ale snad se to uplatní i tady pro inspiraci ostatním.
Poděkovali: xhi, WIK, honzin.kaspar, kmotaK

vnitřní výbava - obytné vestavby, neoriginál lůžkové úpravy 26. zář 2015 00:43 #159183

• lada t5
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 292
Ty, brďo, vwše jsem přečetl, a musím říct - moc hezké povídání, hezká práce, určitě mnoho hodin přemýšlení a plánování.
Má poklona, pane................
VW T5 Multivan 128 KW + Bürstner Belcanto 560 Tk
Hyundai Getz
VW Golf V. 2.0 TDI 103 KW - Dýmovnička

TCCT[/color] - Transporterclub Caravan Team

Fotky s T tématikou: http://ladat5.rajce.idnes.cz/

vnitřní výbava - obytné vestavby, neoriginál lůžkové úpravy 26. zář 2015 13:28 #159190

• zaty
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 2
Klobouk Dolu.

vnitřní výbava - obytné vestavby, neoriginál lůžkové úpravy 26. zář 2015 18:25 #159193

• WIK
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 9
...je vidno jaké ,,šikovné,, ručičky ještě máme. Jen malá zmínka o krásných doplncích ,,prospekty,, z výstavy v Duesseldorfu jsem poslal Ondrovi do kanclu ....i s pár fotkami , s prosbou o ,,zveřejnění,, či oskenování na naše klubácké str. ale do ted´nic...nenacházím . Snad jsem nic špatného neprovedl......Zdraví WIK .

vnitřní výbava - obytné vestavby, neoriginál lůžkové úpravy 29. zář 2015 13:22 #159230

• Espero
  • Návštěvník
  • Návštěvník
Přiznám se, že toto je jedno z nejlepších řešení, jaké jsem na dané téma pro vůz dané velikosti viděl. Klaním se nápaditosti a šikovnosti autora. Mohu potrvit, že jednoprostorové řešení, které mám ve svém malém karavanu s nutostí neustálého přeskládávání postelí ve stolek a zpět s nezbytným uklízením věcí s tím spojených je fakt "na palici", obzvlášť pokud tam spíme 3. Proto oceňuji filosofii řešení na tak malém prostoru.

Vygenerováno za 0.282 sekund

Login