Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: vnitřní výbava - obytné vestavby, neoriginál lůžkové úpravy

vnitřní výbava - obytné vestavby, neoriginál lůžkové úpravy 06. úno 2018 09:54 #182012

čau, nevíte o někom, kdo dělá v Česku rock'n'roll postele do T4?
na britskym ebay toho jsou mraky, ale moc neposílaj mimo UK a navíc je to většinou pro RHD, takže odsazení nohou postele pro podběh je na špatný straně.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

vnitřní výbava - obytné vestavby, neoriginál lůžkové úpravy 14. úno 2018 06:34 #182158

dobrý den,
omlouvám se za amatérský dotaz, ale nějak mi z přečteného vlákna nebyla jedna věc jasná, tak si dovoluji pro jistotu zeptat, protože z diskuse nevyplynul jednoznačný závěr, navíc netuším, co je "poloplech long":

Rád bych koupil vwT5
Chci mít minimálně 5 originálních sedaček s pásy - ideálně tři vepředu, dvě v druhé řadě nebo pojednom naproti sobě i se stolkem.
Vzadu chci mít postel - rozkládácí, vyndavací, prostě jakoukoliv ale ne tu rock n roll, kde sem pochopil, že se na ní ve složeném stavu sedí a může zranit nohy při nárazu.
Pod tou postelí chci mít takové ty šuplíky na věci, jak je to tu ve vláknu zobrazeno, jeden dlouhý šuplík by mohl sloužit i jako venkovní stůl. Voda by měla téct ze spodní části tohoto šuplíku (nádrž by byla uvnitř)
Do auta chci přidat druhou baterku, solár na střechu (nebo mobilní na opření), venkovní zásuvku na 220 a nabíjení baterií při stání v kempu.

Jaký konkrétní typ T5 mám prosím koupit?

vnitřní výbava - obytné vestavby, neoriginál lůžkové úpravy 14. úno 2018 06:48 #182159

• Vit5
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 58
Poloplech znamená že zadní boční okno není sklo ale plech,většinou je takový auto 5-6 míst,to znamená1+1 nebo 1+2 ve předu a 2 nebo 2+1 ve druhý řadě,podle počtu sedadel.První obrázek je celoplech,druhý je poloplech.
Long znamená prodloužený rozvor

Multivan 6.1 highline 110kw 4motion
Tenére 700
Přílohy:
Poděkovali: collowratek

Naposledy změněno: od Vit5.

vnitřní výbava - obytné vestavby, neoriginál lůžkové úpravy 14. úno 2018 09:21 #182160

• mekie
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 12
Sice mám ve svém autě všechno, co potřebuju, ale už delší dobu mně vrtá hlavou, jestli by nešel použít T5 se střední střechou a tu střechu oddělat a udělat z ní zvedačku ve stylu Sportsmobile viz
. Nezabýval se tím někdo. Podle mne by to neměl být až takový problém? Co vy na to?

vnitřní výbava - obytné vestavby, neoriginál lůžkové úpravy 14. úno 2018 10:07 #182161

• Sindeon VW
  • Administrator
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 1064
Myslím, že pokud už ho nemáš, bude největší problém sehnat T5 se střední střechou. :-) Jinak je to asi elegantnější nápad, než dát zvedačku na auto a prostě věřit, že si toho na technické nikdo nevšimne, protože se nikdy nikomu ještě nestalo, že by při kontrole měřili třeba výšku auta, jestli sedí s techničákem a prostě pokud neznají Téčka a tento typ zvedacích střech, vůbec je nenapadne, že je na autě něco jinak, než by mělo být.
Clubový asistent

Clubový web: http://www.transporterclub.cz
Clubový mail: club@transporterclub.cz
Clubová kancelář: Po - Pá 09:00 - 15:00

Staňte se prémiovým členem Transporterclubu

vnitřní výbava - obytné vestavby, neoriginál lůžkové úpravy 18. úno 2018 17:49 #182217

• Sp00k
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 1
Vestavba Alexu z Ikea.

Naposledy změněno: od Sp00k.

vnitřní výbava - obytné vestavby, neoriginál lůžkové úpravy 18. úno 2018 18:04 #182218

• Zezi
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 141
hrůza :silly:
METAL MY LIFE - Zezi
T3 Doka 1.6TD 51kw + 1.9D50kw
T4 2.5TDi SE 65kw
T4 2.5TDi 75KW long
MB W124 E230,Waran 353 tourist
zezi1.rajce.idnes.cz/

vnitřní výbava - obytné vestavby, neoriginál lůžkové úpravy 09. bře 2018 21:10 #182822

• Cuy
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 2
Ahoj máš to ještě k dispozici?
VW T5 1.9 tdi 77kw

vnitřní výbava - obytné vestavby, neoriginál lůžkové úpravy 24. dub 2018 08:54 #183962

• Grby
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 2
Postel vyřešena bez zásahů do karoserie :) Nahoru přijde deska z překližky a matrace

ex T5 Multivan Highline 2,5 TDI 128kW r.v.2004
T5 GP Caravelle Long 2,0 TDI 103kW r.v.2014
Přílohy:

Naposledy změněno: od Vendys. Důvod: vložení fotky do příspěvku

vnitřní výbava - obytné vestavby, neoriginál lůžkové úpravy 24. dub 2018 09:44 #183964

Hezky! Povez vic! :) na kolik to prislo? Pocitas s prodlouzenim lozne plochy sklopenim sedacek? Nebojis se, ze se to nezborti do strany, nevidim tam zadne “zavetrovani” mimo ty spojky..

Diky Jakub

Naposledy změněno: od Zwingli.

vnitřní výbava - obytné vestavby, neoriginál lůžkové úpravy 24. dub 2018 13:51 #184064

• Grby
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 2
No materiál vyjde asi 6tis....je to celkem stabilní,mezi deskou a tapecem nechám tak max 2cm,takze se to nemá kam zbortit.Okoukal jsem to od kamaráda.Ten to má takhle už dlouho a v pohodě

vnitřní výbava - obytné vestavby, neoriginál lůžkové úpravy 24. dub 2018 13:53 #184066

• Grby
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 2
S prodloužením nepočítám,sice bych potřeboval ještě 5 cm k dobru,ale složíme se tam

Re:vnitřní výbava - obytné vestavby, neoriginál lůžkové úpravy 24. dub 2018 13:59 #184068

Aha, ja tedka prave resil, ze kdyz tu postel dam do 70cm vysky, vlivem sklonu sedacek uz mi tam moc mista nezustane... tak mam 2 metry no, ja asi budu muset usmoulit nejaky prodlouzeni nad sedacky. Cenu jsem cekal. Kdes nakupoval? Ja posilhavam po amazonu. Rikal jsem si, ze profily 40x40 budou dostatecny. Ty mas koukam 40x80? Neni to zbytecne moc?

Doufam, ze se pochlubis, az ukutis tu desku. :) sam nevim, jak udelat prostor pod deskou dobre pristupny...

Diky! At se dari!:)

Jakub

Re:vnitřní výbava - obytné vestavby, neoriginál lůžkové úpravy 24. dub 2018 18:56 #184112

• Grby
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 2
Myslím,ze to profily jsou 30x60.Preklizku už koupenou,ale dostanu se k tomu až příští týden....ten prostor pod postelí moc dobře přístupný není,ale měl jsem to podobně i u Multivana.Tam jsem měl sklopnou desku na pantech přes sklopene sedačky.

vnitřní výbava - obytné vestavby, neoriginál lůžkové úpravy 01. kvě 2018 11:35 #184359

Moje verze spaní.

VW Multivan T5 GP, 103 kw motor, ori.chip na 125 kw, manuál, rok 2010
Přílohy:

Naposledy změněno: od Karlos74.
Vygenerováno za 0.249 sekund

Login