Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: vnitřní výbava - obytné vestavby, neoriginál lůžkové úpravy

vnitřní výbava - obytné vestavby, neoriginál lůžkové úpravy 01. dub 2022 12:01 #205701

Lepší předimenzovaný, než poddimenzovaný :D Tak se to třeba aspoň nerozsype během léta :D

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

vnitřní výbava - obytné vestavby, neoriginál lůžkové úpravy 01. dub 2022 15:37 #205707

18mm je absolútne zbytočné, originály vestavby používajú odľahčenú 15mm. Ja mam podlahu 12 a nábytok vrátane posteli 10mm. Samozrejme záleží aj na konštrukcii (výstupy, rozloženie zaťaženia) Ale dovolim si poradiť, na posteliach spravit vetracie otvory, aby sa nepotili matrace. Koniec koncov, prax ukáže. Pre zaujímavosť skús sa odvážiť v plnej vybave.
Poděkovali: martin.plzen

vnitřní výbava - obytné vestavby, neoriginál lůžkové úpravy 01. dub 2022 16:30 #205708

• covex
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 179
Jo ty diry bych doporucoval taky, multiflex se, zvlast pokud je chladnejc, taky poradne poti, navic tim snizis hmotnost..
VW T5 2.5TDI 128kW BPC 7HM 2008 4motion Multivan Seikel

vnitřní výbava - obytné vestavby, neoriginál lůžkové úpravy 02. dub 2022 10:03 #205717

Vyzkoušíme, uvidíme :) váhově jsem na tom pořád o hodně lépe, než když jsem vozil trojlavici vzadu

Re:vnitřní výbava - obytné vestavby, neoriginál lůžkové úpravy 29. dub 2022 18:36 #206149

• long
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 2
Zdar,kdo Ti vyráběl spaní a na co přišlo,díky Lada
VW T4
sen: T1 Samba

Re:vnitřní výbava - obytné vestavby, neoriginál lůžkové úpravy 02. kvě 2022 09:52 #206177

Ahoj, jestli to je na mě, tak vnitřek jsem stavěl sám. Za víkend hotovo a materiál cca 10000. Stan vyráběl jeden kluk pro sebe, ale měnil auto, tak snad prodával :) S tím vnitřkem jsem případně ochotný pomoc, poradit

Re:vnitřní výbava - obytné vestavby, neoriginál lůžkové úpravy 28. čec 2022 12:20 #206964

Dělám si teď šuplík pod lavici , hledám konkrétně zácvaky / zajištění šuplete , ve videu viz odkaz mají parádní cvakací , jen vůbec nevím co je to za tip a jak respektive kde je koupit . Od bulli box jej sice mají hezký , ale 400 éček + poštovné se mi dávat nechce . Lyžiny jsem koupil plnovýsuv 1000mm se zatížením 100kg , materiál vodovzdorná překližka 15mm , tak snad to bude dobrý . Nebo jak jistíte šuplíky vy ? Předem děkuji za tip , případnou inspiraci
Vw t4 Multivan 1.9td +pár koníků navíc + dlouhá převodovka +upgrade na m-tdi....Final edition - 1.9tdi 90kw :-)

Re:vnitřní výbava - obytné vestavby, neoriginál lůžkové úpravy 28. čec 2022 15:58 #206969

Jmenuje se to push lock, koupil jsem mini verzi a za 2 měsíce ježdění po českých silnicích se mi rozlomily. Zřejmě mám v té vestavbě ty šuplíky moc těžké.
VW Multivan T5 Highline 4Motion 128kW AXE 2005
Poděkovali: Mickey1.9td

Re:vnitřní výbava - obytné vestavby, neoriginál lůžkové úpravy 28. čec 2022 17:51 #206970

Tak já mám ještě na konci lyžin gumový "doraz"/zácvak , co ji drží uzamčenou , jen si nemyslím , že by udržel šuplík zavřený při jízdě do kopce . Jen ta překližka sama o sobě něco váží + náklad , takže odhadem 30-40kg váha. Každopádně na zadní stranu šuplíku budu ještě montovat gumový plát , co se opře o konstrukci lavice , takže šuple nebude cestovat. Jde mi vážně jen o fixaci polohy . Stejně to zkusim, když nevydrží, tak tam nacpu skříňkové zámky :-) :-)
Vw t4 Multivan 1.9td +pár koníků navíc + dlouhá převodovka +upgrade na m-tdi....Final edition - 1.9tdi 90kw :-)

Re:vnitřní výbava - obytné vestavby, neoriginál lůžkové úpravy 30. čec 2022 19:13 #206974

• covex
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 179
Jestli se to nevylamalo proto, ze to je zamek primarne na dvirka a ne 100kg suplik..
VW T5 2.5TDI 128kW BPC 7HM 2008 4motion Multivan Seikel

Re:vnitřní výbava - obytné vestavby, neoriginál lůžkové úpravy 30. čec 2022 19:14 #206975

To bude asi ono.
VW Multivan T5 Highline 4Motion 128kW AXE 2005

vnitřní výbava - obytné vestavby, neoriginál lůžkové úpravy 17. zář 2022 17:07 #207337

• Tonti
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Ahoj, vyrábí tu někdo šikovný toto? Koupím.
Díky
Přílohy:

vnitřní výbava - obytné vestavby, neoriginál lůžkové úpravy 19. zář 2022 15:01 #207354

• Vendys
  • člen clubu
  • člen clubu
  • TCCT - Transporterclub Caravan Team
  • Obdržená poděkování 225
Zkus kontaktovat zdejšího člena Duasanhaya, třeba ti pomůže. www.transporterclub.cz/forum/profil/3341-dusanhaya
TCCT - Transporterclub Caravan Team
VW Multivan T6 Edition 30 2,0 TDi 150 kW DSG - prodáno

Re:vnitřní výbava - obytné vestavby, neoriginál lůžkové úpravy 07. pro 2022 22:18 #207953

• sokolik567
  • Uživatel
  • Uživatel
  • T4 syncro 2.5 TDI 6gang
  • Obdržená poděkování 3
Nemám origo lavici, šuplík jsem si vyrobil z toho co nabízí Demos trade, pojezdy na 136kg, aretace na obyčejnou petlici a maká to krásně.
v šupleti vozím horolezecký vybavení, permanentně 50kg, a občas si na vysunutej šuplík i sednu ;-)
VW T4 Syncro Long, 2002, 2,5TDi 75kW, 6-ti kvalt

vnitřní výbava - obytné vestavby, neoriginál lůžkové úpravy 09. pro 2022 17:26 #207963

• Murphy97
  • člen clubu
  • člen clubu
  • VW pozitivni
  • Obdržená poděkování 24
Ja ted poridil toto, doporucili nam to cestovatele, se kterymi jsme se potkali letos v Norsku.
Firmu si kazdy najde podle fotky, ted maji i prijemnou nabidku na skladove boxy.
Vzal jsem i matraci.
Dobra vychytavka je ta zasupovaci vrchni deska, ktera muze slouzit jako pracovni deska, nebo po vyjmuti a vyklopeni nozicek jako campingovy stul.
Delaji dalsi ruzne moduly vc. "kuchynskeho", ale to jsem nechtel.
Pripevneni pres kurty na 4 uchytna oka v podlaze.
VW T6.1 Multivan DSG 110kW
VW Golf VII DSG 85kW
Přílohy:
Poděkovali: prosa, eviz

Naposledy změněno: od Murphy97.
Vygenerováno za 0.428 sekund

Login