Frosty napsal: Ahoj všem jelikož uz nejsme 3 ale 4. Tak se chci zeptat jak mate vyreseno spani ve vasich Multivanech se dvemi detmi. Dcera ma 3 roky a kluk bude mit v lete rok az pojedem teckem na dovcu. Ve 3 se nam spalo fajn ale myslim ze ve 4 uz to nepujde. Tak me napadlo optat se jak to delate vy? Napadlo me zenu a deti nechat v aute a ja bych si postavil vedle auta stan.
ale co kdyz nekdo ma zpusob jak se vyspat vsichni v tecku ?
dekuji za odpovedi i fotky.
Tenhle problém jsem řešil také, ovšem v typu krabice co mám já byla výhoda, že z výroby má ten můj vůz lůžkovou úpravu jak sedadla řidiče, tak dvojlavice spolujezce vepředu což VW T v provedení 6 místném nemají. Takže dospělí vzadu na posteli v ložném prostoru a první 2 roky mimino také, větší děti vepředu (bylo nás tam původně 5), potom děti vepředu a dospělí vzadu a vydrželo nám to takhle asi 8-9 let. No a protože děti se kontinuálně zvětšují, zatímco auto je nevkusně pořád stejně velké, přikoupili jsme ve věku skoro 11 let staršího kluka malý karavan, takže ve voze na posteli spaly děti a dospělí v karavanu a nejstarší kluk už s námi nebyl. Tím se uvolnilo lůžkové místo v přední kabině, takže by sestava pojala i další děti....... Ovšem Mutivan je zase trošku vnitřím uspořádáním o něčem jiném. Už se těším, až konečně někdo vymyslí auto, které se bude samo zvětšovat tak, jak rostou děti.