Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1

Téma: přidělávání vyklápěcí střechy, T5

přidělávání vyklápěcí střechy, T5 15. dub 2024 23:54 #210958

• OskarL
  • Avatar uživatele OskarL Autor tématu
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Zdravím,
máme multivan T5, s dodělanou vestavbou a vyklápěcí střechou. Montáž byla dodána malou českou firmou a ta střecha byl přes ně nákup od jakési anglické firmy, ale evidentně jsme dostali nějaký první nevyzkoušený kus a máme problém s upevněním střechy tak, aby to dobře doléhalo. Je to řešeno přes textilní stahovací pásky, špatně to doléhá, musí se hodně zabrat, je to vlastně práce pro 2 chlapy, kdy jeden na střechu tlačí z venku a druhej vevnitř dotahuje....
Tak bych se chtěl zeptat zda nevíte o nějakém systému, který se dá dokoupit a domontovat, aby šla střecha připnout lépe, snáze a drželo to? Budu rád za každou radu, odkaz atd. Děkuji.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

přidělávání vyklápěcí střechy, T5 16. dub 2024 15:37 #210960

Mám taky dodělanou střechu. Problém asi nebude v upínacím systému, taky mám jen textilní pásky.
Problém bude, podle mě v montáži, asi bych se obrátil na firmu, co to dělala.
VW Multivan T5 GP, 103 kw motor, ori.chip na 125 kw, manuál, rok 2010
Přílohy:

Naposledy změněno: od Karlos74.

přidělávání vyklápěcí střechy, T5 18. dub 2024 08:21 #210980

• OskarL
  • Avatar uživatele OskarL Autor tématu
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Děkuji za reakci, šlo by prosím poslat fotku jak to máte konkrétně řešený?
Jinak já to s tou firmou co to montovala samozřejmě řešil a opakovaně, došlo ke zlepšení, ale ideální to není a více se s tím zabývat nechtějí s tím, že to je problém výrobce střechy. Mezitím vypršela záruka a taky moje trpělivost, tak se snažím hledat řešení jinde. Viděl jsem na webu nějaké fotky, že někteří výrobci to řeší mechanicky pomocí takového pákového mechanismu tak už jsem si říkal, zda by to nebyla cesta, pokud by to šlo koupit zvlášť a pak domontovat. Možná je to naivní, prostě zatím sháním informace a proto tento dotaz na toto fórum.

přidělávání vyklápěcí střechy, T5 20. dub 2024 14:57 #210986

To už teď bude asi špatně řešitelné. Musí to jír snadno zavírat. V příloze můj systém zavírání.
VW Multivan T5 GP, 103 kw motor, ori.chip na 125 kw, manuál, rok 2010
Přílohy:
Poděkovali: OskarL

Naposledy změněno: od Karlos74.
  • Strana:
  • 1
Vygenerováno za 0.134 sekund

Login