Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: camping elektro - lednice, klimatizace, topidla elektro

camping elektro - lednice, klimatizace, topidla elektro 19. dub 2022 19:22 #205909

Nemáte někdo zkušenosti s touhle baterií ? Přijde mi to na dost muziky , za slušný kačáky :-) . Exide co mám pod sedačkou zatím sice funguje , ale je jen 77ah , tahle už gelovka 100ah , sice vysoká , ale může ležet na boku , takže by se teoreticky vešla v poho ... Hlavně konečně dodělávám bufa , no a v kombinaci s ledničkou (origo udržovací , kompresorovka je zatím v pořadí na seznamu přání) , nějakou tou nabíječkou na noťas , mobil atd se obávám , že těch 77ah bude už málo .Sice by to asi chvíli zvládla , ale těch pár vybití DOD ji pohřbí ....

ecoprodukt.cz/p/86222-bezudrzbova-bateri..._EAQYBiABEgKx6fD_BwE
Vw t4 Multivan 1.9td +pár koníků navíc + dlouhá převodovka +upgrade na m-tdi....Final edition - 1.9tdi 90kw :-)

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

camping elektro - lednice, klimatizace, topidla elektro 16. kvě 2022 13:19 #206353

Také sháním kompresorovou, ale místo mám jen mezi předními sedačkami. Na víc než 16 litrů jsem se nedostal, což by bylo možná málo. Má někdo větší lednici mezi předníma sedačkama v T4? Taky aby šlo řadit a šahat na ruční brzdu..

camping elektro - lednice, klimatizace, topidla elektro 16. kvě 2022 19:06 #206360

• TK
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 40
Podívej se na tuhle lednici. Je to asi nejužší kompresorovka jakou lze koupit.
Indel B TB15 12/24V
Burstner polointegrál 7,4 m - Fiat Ducato 2,3 103 kW
Fiat Ducato Panorama 2,3 109 kW - prodáno
T4 75 kW Multivan - powered by Dieselpower - 100 kW - prodáno :-(
Knaus Eurostar 500 TF - prodáno
Škoda Fabia RS 216 PS - soutěžní speciál - HW - Král rallye team + SW - Dieselpower - prodáno :-(

Vygenerováno za 0.221 sekund

Login