Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: camping elektro - lednice, klimatizace, topidla elektro

camping elektro - lednice, klimatizace, topidla elektro 13. kvě 2010 22:36 #42384

• andula
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
já mám už pár let tuto a nedám na ní dopustit OK!
http://www.dalix.cz/eshop/63-boxy/531-k ... 4230v.html
Potkalo mě štěstí­, řeklo uhni a šlo dál.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

camping elektro - lednice, klimatizace, topidla elektro 13. kvě 2010 23:57 #42390

• lada t5
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 292
Tady je potřeba rozlišovat - lednice klasická, kompresorová, systém jako máme doma. Velký výkon, velká spotřeba, velká cena.
Nebo potom autochladnička - Peltierův efekt - která dokáže chladit cca o 7 st méně než je okolní prostředí. Malá spotřeba, malá cena, malý výkon.
A nyní se rozhodněte.

Já osobně mám Campinggaz, autochladnička - Peltier efekt, která buď chladí nebo naopak topí - zahřívá. To jsme používali u miminka, flaštičky s mlékem krásně přrdehřáté. Chladí na oněch již zmiňovaných -7 st C. od okolního prostředí. Dle mě dostačující pro jogurty, máslo, vakuované salámy apod.
Výkonu domácí, kompresorové lednice ale nikdy nedosáhne.
VW T5 Multivan 128 KW + Bürstner Belcanto 560 Tk
Hyundai Getz
VW Golf V. 2.0 TDI 103 KW - Dýmovnička

TCCT[/color] - Transporterclub Caravan Team

Fotky s T tématikou: http://ladat5.rajce.idnes.cz/

camping elektro - lednice, klimatizace, topidla elektro 14. kvě 2010 21:32 #42449

• JaM
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 53
My s úspěchem používali Campingas 24 L classic, ale po pěti letech používání už míň chladí. Tak jsem koupil novou, podobnou, trochu menší. Z domova do ní dám ještě namraženou vodu v petce \:D/
Syncrolong poloplech+ tažná tyč
Bílá welryba T4 highlong na práci
T5 2,5TDI 96kW prodáno
Syncrovella prodáno
Smažkobus 2,4D kastle po smrti, motor jede dál...
tel:777171480

camping elektro - lednice, klimatizace, topidla elektro 18. kvě 2010 22:20 #42685

Nemáte někdo zkušenost s touhle ledničkou? :arrow: http://www.dalix.cz/eshop/120-autochlad ... -mbar.html Mám teď možnost výhodné koupě a je to Electrolux a tak by to mohlo být asi i dobrý.Láka mě ta možnost provozu na 12V/220V/PLYN a je absorbční.Tak nevím jestli do ní jít :-k Díky za rady ;)
VW Multivan Generation 2,5 TDI 111kW MTM
VW Transporter 2,5 TDI 75kW prodanej
Audi Wheel Man 8-)

camping elektro - lednice, klimatizace, topidla elektro 18. kvě 2010 22:41 #42687

• lada t5
  • člen clubu
  • člen clubu
Vypadá dost dobře............
Hyundai Getz

camping elektro - lednice, klimatizace, topidla elektro 18. kvě 2010 22:51 #42689

• andula
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
takovouhle jsem měl kdysi v kamionu v kastlíku pod návěsem, na dvanáct voltů měla hrozný odběr, zkuv.l jsem několik měničů 24/12V #-o , na plyn jela skvěle akorát jsem se bál mít jí na plyn puštěnou za jízdy, měl jsem jí cca rok když jsem jezdil Turecko a pod tím návěsem dostala asi docela na prdel takže mi samozřejmně odešla v Rumunsku když byla plná jídla na tři týdny #-o a pod návěsem jsem jí měl proto že v kabině moc topila když chladila a smrděla po plynu

camping elektro - lednice, klimatizace, topidla elektro 19. kvě 2010 08:08 #42709

Hm,tak teď jsem z tohom teda rozhozenej.+ pro mě byl právě ten plyn,kde spotřeba je docela málo ale měl bych jí právě uvnitř v téčku.No 220V je výhoda třeba do hotelu nebo v kempu a na těch 12V je asi fakt,že bude dost "cucat" ampérky takže to tak během jízdy :-k Mohu ji koupit jetou ale za litřík a to si myslím že by bylo O.K.Dokáže asi chladit fakt dost,když jí píšou -33 C oproti okolní teplotě.Tak a teď babo raď...

Andulo to chlazení ale asi bylo O.K. ? Dokázala ochladit i teplý věci ne?Každopádně moc díky za malou recenzi ;)
Audi Wheel Man 8-)

camping elektro - lednice, klimatizace, topidla elektro 19. kvě 2010 09:18 #42717

• andula
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Dokázala ochladit i teplý pivo, když jela na plno tak i mrazila, moje zkušenost je z roku 1993 takže dneska to může být ještě lepší, za tu cenu bych jí vzal, ale obávám se že mít jí za jízdy puštěnou na plyn bude proti bezpečnostním předpisům, mám za to že i u T3 které měli tyhle ledničky ve výbavě se za jízdy muselo jet na 12V :-k

camping elektro - lednice, klimatizace, topidla elektro 19. kvě 2010 11:37 #42724

jj,za jízdy na 12V to je v pohodě.Ale na místě na plyn s otevřenou ventilačkou :P No právě,že se tenhle model dělá už hodně dlouho a tak asi bude i fungovat...
Tak jdu do ní tedy.Ještě jednou díky \:D/
Audi Wheel Man 8-)

camping elektro - lednice, klimatizace, topidla elektro 19. kvě 2010 12:41 #42725

nevím jak konkrétně u této, ale u starších 3 kombinací je na 12V opravdu jen za jízdy a je to takové "udržovací". doporučuju třeba den před nebo pár hodin než vyrazíš, napojit na 220.
dále nevím jak u této ale já mám v karoserii vyveden komínek od plynu ven z auta.
VanWay 1,9D můj domeček na kolech

camping elektro - lednice, klimatizace, topidla elektro 19. kvě 2010 13:27 #42728

No Štěpáne tady je to řešeno asi tou odvětrávací mřížkou ze zhora.Každopádně za ty peníze se asi nic lepšího koupit nedá.Táta má takovou tu elektro za 30 euro a ta fakt jenom udržuje a moc nechladí.Musí se tam dávat věci pořádně prochlazený jinak je to v...
Za tu cenu jí zkusím a uvidím co a jak.Díky moc
Audi Wheel Man 8-)

camping elektro - lednice, klimatizace, topidla elektro 20. kvě 2010 03:15 #42776

• lada t5
  • člen clubu
  • člen clubu
Jestli je za litr, nemůžeš prodělat. V nejhorším nóbl bedna na vercajk............ ;)
Hyundai Getz

camping elektro - lednice, klimatizace, topidla elektro 26. čec 2010 16:51 #47104

• fossil
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 1
Zdravim, tak jsem se taky dostal do fáze, kdy schánim nějaký kempový vybavení a chci vás požádat, jestli nemáte nějaký dobrý typ na nějakej jednoduchej kempinkovej stolek, za přijatelnou cenu (cca do 1000Kč)

a dále jestli náhodou nemáte někdo zkušenost s těmahle autochladničkama, stačí mi nějaká obyč, nečekám od toho zas nějaký velký zázraky, takže se mi celkem líbí

TAHLE

TAHLE

A TAHLE

Děkuju za rady:))

Miloš
...dreams come true... :) ..."VWilík"... VW T4 Caravelle GL long, 2.5TDi 75kW

camping elektro - lednice, klimatizace, topidla elektro 26. čec 2010 17:21 #47106

ke stolku - já měl štěstí, zabavil jsem na chalupě takový ten starý komoušký - laminátová deska, hliníkový rám a nohy. složíš to do desky, je to snadný na údržbu a nic to neváží.
tak zkus někde zapátrat nebo pak Éda - spekulant měl v ML pěknej stolek ale už nevím kde ho koupil. ten se pro změnu balil do fusaku jako skládací židličky.
k ledničce - ještě doporučuju koupit obyč a do ní sypat párty led - na rychle studené pifčo!
VanWay 1,9D můj domeček na kolech

camping elektro - lednice, klimatizace, topidla elektro 26. čec 2010 17:33 #47109

• fossil
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 1
Ok, dík štěpáne. Stolek nakonec doufám vyřešen - Jája jich našla ne aukru docela dost:)) Tak to aspoň bude trošku adrenalin, cheche.

No, ten chladící box na led je fajn, ale kupovat 3 tejdny ve španělsku led - to bych za ty prachy měl už tu el.chladničku:) Momentálně taky několik objeveno na aukru:))

Díky!!
...dreams come true... :) ..."VWilík"... VW T4 Caravelle GL long, 2.5TDi 75kW

Vygenerováno za 0.295 sekund

Login