Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: venkovní výbava - markýzy , předstany, střešní stany

venkovní výbava - markýzy , předstany, střešní stany 20. čen 2010 11:36 #45330

takže jestli jsem to dobře pochopil, je potřeba koupit lšitu cca 2,5tis. + přední ukončení cca 1tis + zadní ukončení cca 1tis + cca za 1tis lepící sadu?!
no, tak to opravdu nevim co si zvolit na busa :-k :mrgreen:
VanWay 1,9D můj domeček na kolech

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

venkovní výbava - markýzy , předstany, střešní stany 22. čen 2010 06:11 #45523

• ZZZZ
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0

štěpán napsal: takže jestli jsem to dobře pochopil, je potřeba koupit lšitu cca 2,5tis. + přední ukončení cca 1tis + zadní ukončení cca 1tis + cca za 1tis lepící sadu?!
no, tak to opravdu nevim co si zvolit na busa :-k :mrgreen:

Ukončení je pro levou nebo pravou stranu auta, pod jedním číslem je celá sada přední i zadní.
Lepící sadu není třeba kupovat, můžete si nalepit co chcete a čím chcete, ale na vlastní odpovědnost. Nemůžu z pozice profesionála tvrdit, že to stačí nalepit slintem :lol: :lol: :lol:
Sháním fotky a videa našich produktů uvedených do praxe, tedy do vašich vozítek - např. držáky kol, odkládací panely, okenní mřížky, izotermické folie oken a další. Pomůžete tak mě i vašim kolegům. Fotky a videa posílejte email admin@karavan.cz

venkovní výbava - markýzy , předstany, střešní stany 13. čec 2010 13:36 #46543

Zdar busaři, mám 5té dveře výklopné nahoru a napadlo mě že by bylo fajn na ně přidělat nějakej stan nebo plachtu do "U". Prostě mít se aspoň kde postavit na převlíkání dyš neni výklopka. Neřešil někdo podobnou věc? nebo neprodává se něco takovýho?
dik za rady

venkovní výbava - markýzy , předstany, střešní stany 13. čec 2010 15:02 #46545

BeachBoy napsal: Zdar busaři, mám 5té dveře výklopné nahoru a napadlo mě že by bylo fajn na ně přidělat nějakej stan nebo plachtu do "U". Prostě mít se aspoň kde postavit na převlíkání dyš neni výklopka. Neřešil někdo podobnou věc? nebo neprodává se něco takovýho?
dik za rady

ahoj mrkni sem
http://www.campingcar.cz/shop/details/1 ... emium.html
DAS AUTO

venkovní výbava - markýzy , předstany, střešní stany 15. čec 2010 16:55 #46669

• ZZZZ
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0

BeachBoy napsal: Zdar busaři, mám 5té dveře výklopné nahoru a napadlo mě že by bylo fajn na ně přidělat nějakej stan nebo plachtu do "U". Prostě mít se aspoň kde postavit na převlíkání dyš neni výklopka. Neřešil někdo podobnou věc? nebo neprodává se něco takovýho?
dik za rady

Ahoj, nepřijde mi to uplne optimalni, protoze vetsinou to nejsou stany samostatne stojici, tedy zakladni nosnou budou vzdycky zadni dvere. Bocni samostatne stojici stan je lepsi, pripadne nejaky maly uzitkovy stan., napr. http://www.karavan.cz/_070_005-sprchovaci-stan-aqua.htm . Ten je vyjimecne skladny, da se pouzit na prevlikani, jako WC, sprcha atd, velmi dobre prodejny

Vic jich je na http://karavan.cz/uzitkovestanyx0-uzitkove-stany.htm

Dozadu stan mame taky, ale jak rikam, neni to nic pro co bych horoval, taky ho skoro nikdo nekupuje. http://www.karavan.cz/_070_506-stan-primus.htm
Sháním fotky a videa našich produktů uvedených do praxe, tedy do vašich vozítek - např. držáky kol, odkládací panely, okenní mřížky, izotermické folie oken a další. Pomůžete tak mě i vašim kolegům. Fotky a videa posílejte email admin@karavan.cz

venkovní výbava - markýzy , předstany, střešní stany 16. čec 2010 13:28 #46700

• Kacka
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0

dik za rady

Tak přesně ten, co tu není tak doporučován
http://www.karavan.cz/_070_506-stan-primus.htm
by nám měl v úterý přifrčet PPL. O víkendu ho prubnem a budeme referovat :-)

venkovní výbava - markýzy , předstany, střešní stany 20. čec 2010 16:01 #46866

• Kacka
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
TAk stan už došel. Zatím jsme ho jen přehodili (což je vteřinová záležitost) bez vypnutí a moc se nám to líbí! Už se těšíme až ho prubnem \:D/
Přílohy:

venkovní výbava - markýzy , předstany, střešní stany 27. srp 2010 12:54 #48990

• ZZZZ
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0

Kacka napsal: TAk stan už došel. Zatím jsme ho jen přehodili (což je vteřinová záležitost) bez vypnutí a moc se nám to líbí! Už se těšíme až ho prubnem \:D/

Ahoj, ke stanu se da jeste koupit modul se zadni stenou, aby byl stan samostatne stojici,
http://karavan.cz/_070_507-pridavny-modul-k-070-506.htm
nebylo by vic obrazku z postupu stavby, ev. nejake video pro dalsi zajemce?

venkovní výbava - markýzy , předstany, střešní stany 28. srp 2010 09:55 #49056

• karlosVW
  • Člen clubu 2016
  • Člen clubu 2016
  • Obdržená poděkování 39
pár fotek Vokálovic stanu...

VW T1/09.1962/22kW
šnečí budka s motorem/109kW/Black Edition

info@ahcl.cz

Přílohy:

venkovní výbava - markýzy , předstany, střešní stany 03. dub 2011 22:52 #70197

Zdravím, má tu někdo zkušenosti s autostany? Tedy stany jež umožňují nocovat na střeše auta? Konkrétně bych to potřeboval na T5. Viděl jsem to někde v kempu, ale v ČR to asi moc nefrčí.

venkovní výbava - markýzy , předstany, střešní stany 04. dub 2011 08:59 #70211

• xciko
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 2
Taky jsem se o autostany zajímal, najdeš tady na fóru pár odkazů. Řekl bych, že se používají hlavně na offroadech. Už jsem projel velký kus Evropy, ale na vlastní oči jsem to nikdy neviděl. :-k
Každopádně je to zajímavé a relativně ne moc drahé řešení spaní v autě. Ovšem dávat to na T5 (či T4) mi přijde trochu zbytečné. Je lepší se uskromnit a vejít se do auta. Je nutno počítat s vyšší spotřebou, větší hlučností při jízdě, větší výškou auta a případně tím, že ti to někdo z auta "lohne" D:_)7
T5 Caravelle Long, 75kW, 2006[/color]

venkovní výbava - markýzy , předstany, střešní stany 04. dub 2011 09:24 #70212

• silvervan
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 42
Můj šéf si ho koupil, jezdí s Touaregclubem na expedice. Podle mě je to super věc, akorát se nesmíš moc ožrat :drunken: a chtít jít v noci na záchod :mrgreen: Další trochu problém je, aby ti v noci někdo neukradl žebříček, z Tčka by se špatně skákalo (v cizině to nehrozí, ale v ČR :?: )
Koukni někam na ceny, ale myslím že to nebyla zrovna levná sranda, musel k tomu koupit i takovou spec. hliníkovou mezizahrádku.
T6 Multivan 2,0 TDI 146kW DSG 4M - Německý plnokrevník ze stáje Highline edition
Eifelland Holiday 460TK 2001
Harley-Davidson Sportster XL1200C

TCCT - Transporterclub Caravan Team
A-team (Almara team)

venkovní výbava - markýzy , předstany, střešní stany 04. dub 2011 09:57 #70215

• JirkaP
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Zdravím,
původně jsem to tady chtěl nabídnout později, ale tys mi nahrál :-)

S kolegy jsme jsme si pár těhlech stanů koupili a abychom "naředili" náklady na pořízení, rozhodli jsme je půjčovat. Tedy podívej se na http://www.pujcovna-autostanu.cz .

Kdybys váhal s nákupem svého, můžeš si jej u nás půjčit, vyzkoušet a v případě zájmu Ti pak půjčovné odečteme z ceny nového. Pro Transportery máme i širší verzi a prodloužený žebřík :-) Pro případné zájemce připravujeme i zapůjčení markýzy, nosičů jízdních kol na páté dveře a multiflexboardu.

Jediné co musíš mít vlastní je střešní nosič, resp. příčníky. Kdybys chtěl cokoliv vědět, neváhej se optat.
T5 Multivan 2,5 TDI
Toyota Avensis
MB SLK R170

venkovní výbava - markýzy , předstany, střešní stany 18. dub 2011 21:43 #71530

• JirkaP
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Je to tam vidět i na Multivanu :-)
A pěkná figurantka.

[youtube:2pewlis6]
[/youtube:2pewlis6]
T5 Multivan 2,5 TDI
Toyota Avensis
MB SLK R170

venkovní výbava - markýzy , předstany, střešní stany 18. dub 2011 22:51 #71535

• jarek
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 7
Tož děvucha se tam vrtí pěkně :) ale v tych galošach lozyt do stanu #-o Bych ju hnal sviňským krokem :snoty:
Tudyk foto jak to vypada na T4ce :arrow: http://jarekv.rajce.idnes.cz/Sraz_Schwa ... 261217.JPG
D:_)1 T4 Multivan Atlantis 2,5TDI
D:_)1 T4 Multivan Atlantis 4WD 1:10 D:_)12
D:_)1 T5 Multivan Comfortline 2,5TDI
D:_)11 Pincek VFR 800-V4 VTEC prodaný :-(
Nějaké to Foto http://jarekv.rajce.idnes.cz/

Vygenerováno za 0.274 sekund

Login