Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1
  • 2

Téma: climatronic zahada

climatronic zahada 11. lis 2015 17:13 #160167

• Boner
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Multivan 1999 75 kw 2.5 TDI automat
  • Obdržená poděkování 19
Tak to nakonec zase nešlo. Vyndal jsem tedy panel znovu a sundal displej a dostal jsem se k minivětráčku který byl pěkně zaneseny. Tentokrát jsem to vyčistil pořádně a už to zase fachá jak má. Jen to blikání displeje neustalo ale jinak vše zase funguje. :-)

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

climatronic zahada 19. bře 2016 16:24 #165139

Ahoj, chtěl bych vás požádat o radu.. Mám problém s klimatronikem! Po nastartování se display cca na 15 s rozbliká než se stabilizuje a začne „fungovat“. Ani ukazatel venkovní teploty není schodný z palubkou. Na palubce to ukazuje 12°C a na klimatroniku vždy o půl stupně více. Při větších mrazech to třeba i ukáže -65°C. Nevím jestli je to klimatronikem jako takovým nebo může být problém jinde? Na diagnostice to nic neukazuje! Ještě jedna věc, nevím jestli je stím spojená,ale při pohodové jízdě se mi voda v topení neohřeje sotva 60°C a při většením vytáčení motoru se dostane ručička na 90°C .Děkuji za každou radu.

climatronic zahada 13. čec 2016 15:37 #168777

Resil jsem to same, druha a treti rada ve strope nefoukala - problem odhalen - prerezle kabely co vedou do vetraku v pravem zadnim sloupku, hned pod konektorem. Na prd pristup, tapec dolu, pretahat novou kabelaz a fuci jak o zivot :-)

• Strana:
  • 1
  • 2
Vygenerováno za 0.084 sekund

Login