Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1

Téma: Rada

Rada 28. čec 2017 02:40 #178662

• Havel
  • Avatar uživatele Havel Autor tématu
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Ahoj,vítám všechny,mám v plánu koupit T4 2.5 TDI 1998 za 50 000,můžete mi prosím poradit na co si dát pozor a kolik bude přibližná investice rozvodu,výměn kapalin atd.Mam v plánu s T4kou hodně cestovat

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Rada 15. srp 2017 07:56 #179064

• Vit5
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 58
Ahoj,za pade to asi žádná voňavka nebude,takže počítej že do něho nasypeš minimálně dalších 25-30,rozvody když koupíš komplet s vodní pumpou a řemenicí na kliku (ta se musí vyměnit taky) 6-8 tisíc,pak to budou nějaký ty čepy nejlíp všechny najednou,protože dělat to po jednom je nesmysl,pokaždý bys musel nechat udělat geometrii,brzdy,olej a filtry motoru,to je takový to nejzákladnější když koupíš auto o kterým nic nevíš.

A pak už to budou věci který se ti budou zdát potřebný,rádio a repráky aby to taky hrálo,atd ;)

Pozor si dát asi na to aby to nebylo fakt hodně schnilý,já sem měl dírku v předním podběhu u spolujezdce,některý auta zase díry v zadních podbězích,podle toho co se s nima dělalo a vozilo,taky aby to nemělo schnilý nosníky a příčky mezi nima,protože pak je to pakárna vyvařit,to je lepší hodit ze skály,no věcí je spousta,jestli máš známýho mechanikatak je nejlepší vzít ho s sebou aby na to kouknul a řekl svůj názor
Multivan 6.1 highline 110kw 4motion
Tenére 700

Rada 16. srp 2017 10:02 #179093

• VWenca
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 6
Covece Havliku, si myslim, ze za pade to je nerealny. Resp to bude plecka a narves do toho kotel. Hlavne bacha na rez, tim jsou tecka povestny. V tomhle veku uz budou v haji prahy a blatniky. Ja dal za svou 2,5 z 98 kilo a další kilo jsem v ni nechal za plecharinu, lak, rozvody a další blbosti. Bejt tebou tak prisetrim.... Rozvody s praci jsou kolem desitky, pak mas motorovej olej s filtrama a nech udelat i prevodovej, pac ten milion bez vymeny to neda, i když to ma na tachaci 350 :)

• Strana:
  • 1
Vygenerováno za 0.068 sekund

Login