Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1

Téma: Koupe nove T4

Koupe nove T4 07. kvě 2021 20:52 #202138

• Wohny
  • Avatar uživatele Wohny Autor tématu
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 1
Ahoj vsem , uz delsi dobu pokukuji po T4.Ted jsem v Praze nasel jedni, ktera je az neuveritelne hezka, dobre km a jeste lepsi cena.Nahodou nekoukal na ni uz nekdo, nebo nejake info.Predem dekuji za odpovedi.

www.sbazar.cz/martinozka1984/detail/1439...vella-25tdi-75kw-acv

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Koupe nove T4 09. kvě 2021 13:02 #202157

Koukám, že prodejce má samé podobně symetrické ceny. Ale na první pohled se za tu cenu na trhu nabízejí spíš horší kusy. Podle servisky by se daly odhadnout náklady v příštích letech - škoda, že ji tam také nevyfotili. Zaměřili bych se na to, kdy a zda byla měněna spojka a rozvody. Také tam nevidím, co to má přesně za typ motoru (ACV apod.). Třeba u té spojky jsem sice kupoval "po výměně" (- 60 tis. km), ale po roce se začala kazit (skákat při rozjezdu do prudkého kopce). To samozřejmě záleží na typu dílu a stylu jízdy. Rozvody také nejsou úplná láce a výměna komplikovanější než u nějakého 1.4 benzínu od VW.

Kouknul bych se zespoda na držák nárazníku vepředu, na schůdky, na přední část prahu, jestli se tam někde neklube rez. A také na podlahu kolem zadních podběhu. Shora asi nic odhalit nepůjde, ale ze spoda se dá podle stavu vlnitého plechu podlahy leccos odhadnout. Větší položka můžou být samozřejmě 4x kotouče , netěsný motor atd. Je možné, že to v reichu sloužilo na rozvážení větší rodiny a nyní kvůli umweltzónám dosloužilo, tak bych v tom nějaký větší zádrhel neviděl.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

• Strana:
  • 1
Vygenerováno za 0.092 sekund

Login