Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1

Téma: Cooler na 1.9TD

Cooler na 1.9TD 26. srp 2023 16:56 #209944

• Hrušín
  • Avatar uživatele Hrušín Autor tématu
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Máte někdo zkušenost s montáží cooleru na 1.9 TD nové upravené turbo loni nový motor jede super ale v kopcích je to bída tak zkouším dát cooler jestli se trochu zlepší výkon děkuji za každou radu Tomáš

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Cooler na 1.9TD 28. srp 2023 23:02 #209954

Na krátký čumák dej cooler z 2.5tdi 75kw - budeš muset upravit nálevku na olej , nebo rovnou dát ventilové víko z motoru aaz , na dlouhý čumák lze dát i cooler ze 111kw , jen tomu malýmu turbu chvilku potrvá ,než ho naplní . Kdyžtak pošli sz s telefonem, zavolám a vysvětlím/popíšu co a jak , takhle je to moc psaní :-)
Vw t4 Multivan 1.9td +pár koníků navíc + dlouhá převodovka +upgrade na m-tdi....Final edition - 1.9tdi 90kw :-) .... 105kw

Cooler na 1.9TD 29. srp 2023 19:24 #209957

• Hrušín
  • Avatar uživatele Hrušín Autor tématu
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Díky za odpověď nakonec jsem použil cooler ze smarta aby jsem nemusel předělávat nalevku turbo to snad dá nechal jsem ho trošku poladit jiný vnitřnosti zítra bude test tak uvidíme jestli to bude aspoň trochu fungovat

Cooler na 1.9TD 29. srp 2023 20:08 #209958

Bacha na tlak , víc jak 1 bar už je z dlouhodobého hlediska destruktivní . Já jezdil občas až 1,3bar , ale věděl jsem , jak je na tom motor . Jestli dostaneš do motoru víc vzduchu , tak bude chtít i víc nafty :-) . Hlavně zkoukni katalizátor, hodně t4 jej má po těch letech málo průchozí, a nemuselo by to pak dopadnout dobře....
Vw t4 Multivan 1.9td +pár koníků navíc + dlouhá převodovka +upgrade na m-tdi....Final edition - 1.9tdi 90kw :-) .... 105kw

• Strana:
  • 1
Vygenerováno za 0.123 sekund

Login