Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1

Téma: Uvazuju o koupi

Uvazuju o koupi 25. zář 2023 04:01 #210086

Zdravim vas,jsem tady novy hnedka bych se poptal vas zkusenejsich majitelu
Jakym motorem clovek neslapne vedle?mam nacteno ze 2.5 nafta,ale co taklhle benzin??
Co treba 2.0 62 kw benzin??do t4 je tento motor v pohode nebo po kterych motorech realne koukat a ktery se radeji vyhnout??
Moc diky za odpovedi

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Uvazuju o koupi 26. zář 2023 05:40 #210093

Záleží jaký model ? T4 , t5, t6 ? Je tu toho napsáno mraky , chce to jen trochu hledat.....
Edit : sory , překoukl jsem - t4 . Jednoznačně 2.5 tdi 75kw, relativně 111kw , ale počítej že některé díly se pomalu začínají špatně shánět. Taky zálev jakém koupíš stavu , pokud nechceš dělat generálku auta , tak počítej s cenovkou 200tkč + . To jen tak pro začátek . No a samozřejmě t4 je lego pro velký , možnosti vybavení, interiéru a všemožných dopňků jsou celkem rozsáhlé, takže se auto dá lehce (za jistých finančních podmínek) upravit k obrazu svému. Za podobnou cenu jako krásnou t4 koupíš při troše štěstí i t5 s 2.0tdi 103kw . Záleží co od auta chceš ,co od něj očekáváš , a co jsi ochotný tomu věnovat. Taky počítej s tím , že hromada t4řek jsou už "vylítaný vrány" , a i když pořád jezdí , tak toho mají dost za sebou.
Vw t4 Multivan 1.9td +pár koníků navíc + dlouhá převodovka +upgrade na m-tdi....Final edition - 1.9tdi 90kw :-) .... 105kw
Vw t4 california 2.5tdi - žabka 2

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Naposledy změněno: od Mickey1.9td.
  • Strana:
  • 1
Vygenerováno za 0.187 sekund

Login