Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1

Téma: T4 2,5 TDi 65kw AYY

T4 2,5 TDi 65kw AYY 03. říj 2023 16:48 #210163

• zidus
  • Avatar uživatele zidus Autor tématu
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Zdravím, potřeboval bych poradit s vodní pumpou, objednal jsem rozvodovou sadu SKF vodní pumpa má 20 zubů, stará byla INNA ta má 18 zubů
řemen 122 starý i nový. mechanik tvrdí, že bude řemen krátký...děkuji za rady

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

T4 2,5 TDi 65kw AYY 03. říj 2023 20:23 #210164

Ahoj , někde se to tu už řešilo . Myslím ,že výsledek byl , že to řemenu nevadilo ,samozřejmě velikost ozubení musí být stejná , aby ti to neroztrhalo řemen. Ale osobně bych objednal tu s 18nácti zuby , bude se otáčet rychleji , takže se motor bude lépe chladit. Rozvody beru jedině inna , i když poslední 2 sady neměli zrovna (pro mě) líbivou zem výroby - jedna vyrobena v rumunsku , druhá v polsku... ale pořád je to inna , funguje a drží. Klidně vem i gates, taky není špatná. A jen tak ze zvědavosti- mechanik ti dá na odvedenou výměnu záruku , když mu doneseš vlastní díly ?
Vw t4 Multivan 1.9td +pár koníků navíc + dlouhá převodovka +upgrade na m-tdi....Final edition - 1.9tdi 90kw :-) .... 105kw
Vw t4 california 2.5tdi - žabka 2

T4 2,5 TDi 65kw AYY 04. říj 2023 10:57 #210175

• zidus
  • Avatar uživatele zidus Autor tématu
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
No ona totiž ta 18ti zubová pumpa nikde v nabídce není všude jen 20 zubů tak mě to překvapilo...nový rozvoďák jak namontuju a nebude pasovat tak už mi ho nikdo nevezme zpátky na výměnu..starý je nepoužitelný, že by se dal jen na zkoušku. Ale podle VIN všecko sedí jen těch 20 zubů..asi to riskneme a díky za odpověď...ja a ten mechanik je dá se říct můj "zaměstnanec" jinak vím že vlastní díly nemá nikdo rád a dává to bez záruky..

T4 2,5 TDi 65kw AYY 05. říj 2023 12:55 #210185

Tady máš kompletně vyčerpávající odpovědi www.transporterclub.cz/forum/21-motor-sp...-4d-2-5tdi?start=15# . Pokud se ti to nechce pročítat , ve zkratce : čerpadla jsou mezi sebou zaměnitelné , průtok vody bude stejný , 20 zubové má upravené lopatky. Jinak jsem našel v nabídce eshopů 18nacti zubové , jenže od výrobce maxgear , což za mě není úplně to co bych chtěl v motoru....
Vw t4 Multivan 1.9td +pár koníků navíc + dlouhá převodovka +upgrade na m-tdi....Final edition - 1.9tdi 90kw :-) .... 105kw
Vw t4 california 2.5tdi - žabka 2
Poděkovali: zidus

• Strana:
  • 1
Vygenerováno za 0.134 sekund

Login