Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1

Téma: Kontrolka žhavení

Kontrolka žhavení 27. čen 2024 08:50 #211372

• Bouček
  • Avatar uživatele Bouček Autor tématu
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Ahoj všem. Včera jsem musel zakoupit novější VW T4 1,9 (r.v. 2001) protože o toho starého (r.v. 1997) mi odešel motor.
Ten novější má jinou palubku a já nevím kde je tam kontrolka žhavení, protože při startování nesvítí NIC! Vzhledem k tomu,
že to nechytne na brnk a musím startovat znovu, tak předpokládám, že ani nežhaví. Teď v létě to není problém, ale v zimě bych asi nenastartoval
a tudíž to MUSÍM vyřešit. Poradíte mi prosím někdo? V jednom fóru jsem četl něco o relé 102 (u T5), ale já tam takové nemám.
Projedu pojistky a pak … nevím. Předem všem děkuji za ochotu mi poradit.
Přílohy:

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Naposledy změněno: od Bouček.

Kontrolka žhavení 27. čen 2024 23:20 #211380

Kontrolka žahavení je / má být tady , relé žhavení je to s nápisem 104 , a taky pozor , 1.9td má ještě jedno relé na žhavení - řídící jednotka doby žhavení. Je nad/za pojistkovkou , s číslem 137 . Kontrolka žhavení musí aspoň probliknout! Pokud odpojíš čidlo teploty žhavení - na přírubě vody na hlavě motoru , 2 pin , tak by auto mělo žhavit maximální dobu ,nepozná teplotu a myslí ze je zima. Pokud ani na tohle nezareaguje ,tak je problém někde ve vedení , pojistky atd...
Vw t4 Multivan 1.9td +pár koníků navíc + dlouhá převodovka +upgrade na m-tdi....Final edition - 1.9tdi 90kw :-) .... 105kw
Vw t4 california 2.5tdi - žabka 2
Přílohy:
Poděkovali: Bouček

Kontrolka žhavení 01. čec 2024 13:08 #211403

• Bouček
  • Avatar uživatele Bouček Autor tématu
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Moc děkuji za veškeré informace. Zjistil jsem, že mám přepálenou pojistku v pojistkové skříňce u baterie. (viz. ilustrační foto).
Zatím ji nemám a tak jsem ji nevyměnil a jen doufám, že po výměně opět hned neshoří. :-) Pak bych musel hledat dál.
Přílohy:

Naposledy změněno: od Bouček.
  • Strana:
  • 1
Vygenerováno za 0.237 sekund

Login