Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1

Téma: Prosím pomoc, t4 trasenie od 130kmh

Prosím pomoc, t4 trasenie od 130kmh 10. čen 2026 23:52 #212637

• Jacobsvk
  • Avatar uživatele Jacobsvk Autor tématu
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Ahojte, obraciam sa na vas s prosbou o pomoc nakolko som uz zúfalý... mam t4 caravelle 2.5tdi acv, a posledné dva mesiace riesim trasenie volantu a celeho auta od 130km/h vyssie. Cim vyssia rychlost tym vacsie trasenie, na aute je komplet predna zadna naprava nova TRW, kotuce platne brembo, všetky 4 tlmice sachs s bambulou, komplet spojkova sada sachs aj so zotrvakom, všetky 4 homokinetaky gsp, na skusku aj druhe poloosy, druha prevodovka, všetky 3 silenty motora maxgear po chvíli prehodené z druheho auta original vw nakolko tie maxgear boli katastrofa, nove všetky 4 loziská Fag alebo optimal uz si nepamatam. Problém je ze trasenie stále pretrvava, posledné víkendy nerobím nič iné len prehadzujem kolesa hore dole, skusam posuvat silentblok motora dopredu dozadu no nic úplne neriesi problem, aj ked trasenie jemne mení. Mam úplne nove pneu matador 215/70 r15C na úplne rovnych plechacoch vyvazene do 0,0 aj podla oka na vyvazovacke rovné, potom 225/50 r17 vyvazene do 0,0 tiež podla oka na vyvazovacke nijak extra krivé,dalsie 225/50 17 to isté. Tie som kúpil minulý víkend so starymi matador zimnymi gumami a tu je zaujimavost, tak ako som ich kúpil som ich dal na auto a netriaslo. Hovorím si super, vyzujem nastriekam obujem na letné (sunny nejaka čína) a samozrejme opat trasie. Hovorím si bude to gumami tak som ich prezul na dalsiu cinu mastersteel (nemal som Iné k dispozicii a samozrejme trasie rovnako. Mam ešte jedny 18tky z osobaku 225/40 r18 a na tych to tak isto netrasie. Určite si hovoríte ze je to jednoznacne kolesami ale ani jedny tie kola nepytaju nijak vela zavazia, a na vyvazovacke nevyzeraju ze by nejak hadzali... uz som mal na autach krivsie kola a nikdy netriasli. Dalsia zaujimavost je ked silent motora u spolujazdca posuniem uplne nadoraz smerom dozadu ku stene tak sa mi zda ze je chvenie slabsie ale zas vibruje auto pri rozbiehani a akceleracii. Napada ma jedine posledna vec uz ci to nemôžu robiť nejakym sposobom tie sachs tlmice ktoré su relativne dost tuhe a funguju len s tymi 225/40 r18 aj ked je to asi somarina ale ja uz som.naozaj zufalý a pomaly rozmyslam nad neurolom na ukludnenie... za kazdu radu alebo poznatok velmi pekne dakujem.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Prosím pomoc, t4 trasenie od 130kmh 11. čen 2026 07:13 #212638

• covex
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 226
Prosimte kde jezdis s T4 pres 130kmh? Pri te rychlosti muze uz neco delat i proud vzduchu. Nemas spis treba vuli v rizeni? Mas to synchro nebo ne? Vyvazoval si kola na Hunteru nebo jen beznou vyvazovackou? Je to takova metoda pro odvazne, ale zkus to na heveru se zvednutym autem.
VW T5 2.5TDI 128kW BPC 7HM 2008 4motion Multivan Seikel

Prosím pomoc, t4 trasenie od 130kmh 11. čen 2026 08:04 #212639

• Jacobsvk
  • Avatar uživatele Jacobsvk Autor tématu
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
140, 150 sa s tým autom dá ísť relatívne v pohode. Vyvazovalo sa to len na normalnych vyvazovackach. Je to predokola a vola v riadeni tam nieje. Skúsal som aj to so zdvihnutym predkom, tam netriaslo nič. Vzduch si nemyslím ze by to robil, lebo na tých 225/40 r18 to netrasie ale zaroven sa mi nechce veriť ze by všetky ostatné kolesa boli zlé...

Naposledy změněno: od Jacobsvk.
  • Strana:
  • 1
Vygenerováno za 0.081 sekund

Login