Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: T4 - VÝBĚR MODELU Transporter,Caravelle,Multivan... a MOTORU

T4 - VÝBĚR MODELU Transporter,Caravelle,Multivan... a MOTORU 28. zář 2010 13:15 #50903

tak to opravdu nevim... o Syncro jsem se takhle do hloubky nezajímal... právě kvuli tomu výkonu.. nikde jsem nenarazil na 111kw.. i když, prvdou je, že 2,5TDI ma krouťák sám o sobě, takže si myslím, že i těch 75kw by mohlo stačit, ale dynamika nebude potom valná... a předjíždění asi nebude taky nic moc... třeba konkretně my jezdíme Turnov-Hradec Králové.. a nedovedu si představit, jed tam s tak velkým autem, který bude mít ,,75kw"... no nevím... chtělo by to zkušenost, někoho, kdo s nima jezdil, aby řek, co si o tom myslí.. :) jestli je těch 36kw opravdu znát, tak jako na papíře... :) :D
Před domem
VW Polo 1,0l 1996
Š O1 RS 1,8 20V Turbo 2001 (doufám brzy moje :D )
brzy snadVW Multivan, Caravelle, nebo Syncro (nejspíš T4)
Ve verandě
Simson S51 Enduro 12V 1989
Oblast: Sever, Turnov a okolí..

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

T4 - VÝBĚR MODELU Transporter,Caravelle,Multivan... a MOTORU 01. říj 2010 22:58 #51278

pro Transportérák

Dobrý večer,jak jsem pročítáním těchto stránek vyrozuměl tak jste schopen auto prověřit podle vin kodu.Pokud je to možné rád bych se na Vás s takovou prosbou také obrátil.Zítra jedu prohlednout jednu T4.Děkuji Pavel z Babí
T4 Multivan Westfália 2003 , 2,5TDI Syncro s uzávěrkou 75kw
Škoda octavia kombi 2000, 1,9TDI 4x4
Lada Niva 1,7i kombi
Lada Niva 1,6

Naposledy změněno: od RančBabí.

T4 - VÝBĚR MODELU Transporter,Caravelle,Multivan... a MOTORU 01. říj 2010 23:08 #51279

To RančBabí :arrow: poslal jsem SZ
VW Multivan Generation 2,5 TDI 111kW MTM
VW Transporter 2,5 TDI 75kW prodanej
Audi Wheel Man 8-)

T4 - VÝBĚR MODELU Transporter,Caravelle,Multivan... a MOTORU 01. říj 2010 23:33 #51284

• lada t5
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 292
Otázkou je, zda OPRAVDU nezbytně nutně potřebuješ Syncro. Tím se totiž výběr auta hodně zužuje.......... Člověk třeba narazí někde na voňavou dvoukolku a nevezme ji jen kvůli tomu, že to není čtyřkolka a ve finále zjistí, že čtyřkolu využije 5x do roka.........
Ale je to samozřejmě každého volba, mně pražákovi se to kecá....... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
U nás když jsou u muzea 4 - stejně nejedu, i kdybych měl 8x8, protože stojím v kilometrové koloně za Fabií na letňákách s babičkou za volantem.
VW T5 Multivan 128 KW + Bürstner Belcanto 560 Tk
Hyundai Getz
VW Golf V. 2.0 TDI 103 KW - Dýmovnička

TCCT[/color] - Transporterclub Caravan Team

Fotky s T tématikou: http://ladat5.rajce.idnes.cz/

T4 - VÝBĚR MODELU Transporter,Caravelle,Multivan... a MOTORU 02. říj 2010 19:01 #51296

• Vejnýsek
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Nekonečný projekt vol.2
  • Obdržená poděkování 11
koukam to je kolegu z Libereckýho kraje všechny tu vítám doufam že se někdy někde scuknem :-k jinak syncro nemam a všude sem vyjel Tečko je odvozenina od tanku ;) P.S vim že to sem nepatři tak mě kluci nekamenujte D:_)12 :lol:

T4 - VÝBĚR MODELU Transporter,Caravelle,Multivan... a MOTORU 02. říj 2010 20:09 #51301

• paja
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 3
=D> =D> souhlas =D> =D> =D>
VW T4 multivan 2.5 TDI 75 kw
felicia kombi 1.9 D

T4 - VÝBĚR MODELU Transporter,Caravelle,Multivan... a MOTORU 02. říj 2010 20:46 #51303

No no !! .. tankisti .. :)
Dave.01 : jinak u syncra pamatuj,že :arrow: Vyjede Wšude a do dlouhána se :arrow: Všechno Wejde :ugeek: :)

T4 - VÝBĚR MODELU Transporter,Caravelle,Multivan... a MOTORU 02. říj 2010 23:20 #51317

• andula
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0

RančBabí napsal: Díky dave,vím co značí Syncro ale není prý čtyřkola jako čtyřkola některé prý mají samostatnou uzávěrku na zadek ,nevím přesně jak to tam funguje ,zda se uzavírá mezinápravový diferák nebo i na příč,a těch 75kv není mnoho,111 by bylo lepší ale to se prý snad v syncru nedělá,vůz snad nafotím a nějak to sem dostanu
Pavel z Babí

111 se v syncru opravdu nedělá, MKtech předělával převodovky aby tam šla 111 dát jenže s tím nějak neprorazil, já mám syncro s uzávěrkou a je to na zadek, mezinápravový diferák tam není, mám dlouhou a není pravda že vše se do ní vejde...třeba tři motorky tam nedám :-"
Potkalo mě štěstí­, řeklo uhni a šlo dál.

T4 - VÝBĚR MODELU Transporter,Caravelle,Multivan... a MOTORU 03. lis 2010 19:41 #54221

• yanchi
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 2
potreboval by som od vas poradit. mam caravelle long 2.5i 81kW syncro, r.v. 97, najazdene 415000km. S autom som celkovo spokojny, ani raz ma zatial nezradilo, mam to prerobene na LPG takze jazdim lacno, syncro je super... ALE!
su 2 veci co mi v tom aute chybaju - climatronic (mam iba AC klimu) a viac koni (ked je auto plne, tak je tych 81kw proste malo). A dostavame sa k jadru tejto temy. Caravellka je zvnutra pekna udrziavana, len z vonku ma uz trosku horsi lak. Rozmyslal som, ze by som kupil bud. rok nieco novsie, uz s climatronikom a silnejsie(musi byt long verzia)...ale to syncro sa mi paci, takze by pripadal do uvahy len 2.5TDI + nejaky chip. Tak zvazujem teraz aj moznost prestavby a preto kto sa vyzna, skuste prosim poradit:
kolko by podla vas mohla stat prestavba AC klimy na climatronik?
kolko by podla vas mohla stat prestavba - transplantacia z 81kW na 85kw (aj s prevodovkou a rj) + nejake upravy: vacka, filter, chip, zvody..? na nemeckom fore som cital, ze typek sa dostal s tymito upravami na cca 150HP. Alebo keby islo dat na VR6 syncro...hmm :-k
V principe sa mi ten benzinovy motor velmi paci, navyse tam mam uz aj LPG system, len uz ma dost nabehane, preto ho chcem nahradit novsim a upravit trochu....takze:Ohlaste sa obcania :)
T4 2.5i

T4 - VÝBĚR MODELU Transporter,Caravelle,Multivan... a MOTORU 03. lis 2010 20:00 #54228

Občane :lol: hlas se u Mašla, to je expert na VR6 a bioplyn. :lol:
Toho času bez Téčka....čekatel

VW Sharan 1,9 TDI PD - Kindertransporter - nesnáším ho
BMW 318 TDS - VW z Mnichova
Volvo FH 13 Sattelzug, druhé bydliště - jen T4 je lepší

T4 - VÝBĚR MODELU Transporter,Caravelle,Multivan... a MOTORU 03. lis 2010 20:01 #54229

• yanchi
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 2
maslovi som uz pisal, len sa neozval este. a cim viac nazorov, tym lepsie
T4 2.5i

T4 - VÝBĚR MODELU Transporter,Caravelle,Multivan... a MOTORU 13. pro 2010 23:16 #57902

jakej je rozdil v allstaru a atlantisu??

T4 - VÝBĚR MODELU Transporter,Caravelle,Multivan... a MOTORU 13. pro 2010 23:29 #57904

Určitě rok výroby OK!
T4 multivan 2.5Tdi 111kw
T4 transporter 2.5Tdi 75kw ACV full Prodáno!!
T4 multivan allstar 1.9td Prodáno!
Suzuki Samurai alias Samík - vyleze snad úpně vše!!!
vw polo combi 1.9SDi 50kw abych ušetřil téčko :-)
http://stefinat4.rajce.idnes.cz

T4 - VÝBĚR MODELU Transporter,Caravelle,Multivan... a MOTORU 16. pro 2010 10:45 #58136

• Trcek
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 72
Hlavne vybava, allstar ma treba dvoubarevne lakovani, jiny interier atd.
Atlantis ma take jinou barvu interieru a jinou vybavu...
Vw LT 35 Karmann Missouri (barák na cestach)
Vw T3 syncro Bundeswehr Westfalia

Srazy ATC Karvanky Jihocesky T-club z.s.

T4 - VÝBĚR MODELU Transporter,Caravelle,Multivan... a MOTORU 17. pro 2010 18:34 #58219

děkuji ti za vysvětlení

Vygenerováno za 0.142 sekund

Login