Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: T4 - VÝBĚR MODELU Transporter,Caravelle,Multivan... a MOTORU

T4 - VÝBĚR MODELU Transporter,Caravelle,Multivan... a MOTORU 05. srp 2014 16:31 #142714

• James7
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 1
Jenže hoši já s mulťákem nemohu parkovat před domem, jsem z Prahy, takže nechci riskovat odření, vykradení atd.. a startovat mulťáka na jízdu do práce kvůli 5-ti km mi ho přijde líto:-) Na to je fabie dobrá....Takže stále nevím:-)

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

T4 - VÝBĚR MODELU Transporter,Caravelle,Multivan... a MOTORU 05. srp 2014 17:31 #142715

• durisa
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 11
Na startování do práce pomůže bufík a novej lak na blatník fábie je stejně drahej jako novej lak na blatník T4.

T4 - VÝBĚR MODELU Transporter,Caravelle,Multivan... a MOTORU 05. srp 2014 17:40 #142716

• apik
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
dobry den panove.
moc rad rozsirim vase pocetne priznivce a proto jsem se k Vam prihlasil do klubu.mam jeden velky a zasadni problem,asi jako vetsina zde pisicich kupcu.po letech pujcovani multaka-atlantise T4 r.v 99 jsme se se zenou rozhodli koupit atlantise.a ted to hlavni:mohu koupit jiz zminovanou T4 se 400tis. km.ma ho kamarad,ktery ho ma jiz 5 let,denne pouziva a prodava ho z fin,duvodu(koupil dum).jde myslim o motorizaci neco kolem 75kw s cipem, ma tam trysky ze silnejsi verze(proto pry trosku huli),webasto teplovodni.rozvody,spojka,ramena,lanovody atd jsou rok stare,ted pribyl novy celolak.vse puvodni,nahr.dily kupuje od Vw,historie je proverena,jde o meho nejlepsiho kamarada.cena bude kolem 200tis.
ale muj hlavni problem je,ze jde o super auto,ale jiz trosku stare.proto se koukam po atlantisu,r.v. 06-08 cenove kolem 400-450tis.v hlave to mam srovnane,chci jen atlantise,mam mnoho kramu,pocetnou rodinu.mozna proto chci neco novejsiho,ale mam uprimny strach z T5.ani nevim vlastne jestli chci,aby jste mi T4 nebo T5 rozmluvili,ale ptam se jen zdejsich majitelu na jejich nazor.rocne najezdim kolem 10-15 tis km,90% denni cesty po meste(nakupy,skola,konicky,vylety atd.),a do nej,2X za rok dovca kdekoliv v evrope.auto bych pouzival jen pul roku z roka,neb delam turnusove v zahranici.lodim rozumim,ale autum tehle kategorie ne,tak privitam jakykoliv fundovany nazor.auto bych bral na splatky asi tak na 4 roky.tak se ptam jestli usetrit na splatkach a sypat neco do T4 ;) nebo jezdit v modernejsi T5 a sypat do ni :angry:
je mi 40,chtel jsem nove auto kolem pul mile,ale cestovanim po evrope ruznymi auty z pujcoven jak u nas tak v zahranici mne utvrdilo ve faktu,ze na multaka nic nema.nemecky se domluvim velmi dobre,ale na dovoz z de nemam cas
ani nevim,jestli pisi do spravneho vlakna,tak se nezlobte na zacatecnika ve vasem klubu.
diky za nazory,pripominky,nabidky.a treba se z nekym z Vas potkam na srazu.jsou to pro mne vsechno nove veci :woohoo:
Ps:neco takovehleho bych rad mel...
www.autobazar.cz/inzerat/1390384/vw-mult...-tdi-atlantis-128kw/
mam mobil,to staci...
nebo ne????

T4 - VÝBĚR MODELU Transporter,Caravelle,Multivan... a MOTORU 29. říj 2015 22:48 #159807

• selba
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Zdar přátelé, mám dotaz: chci si koupit T4, 111kw, rok 8/1998 a nějak se mi nezdá palubka. Nějakej starší typ nebo co. Aby to nebyl nějakej zbastlenej kousek. Prosím poraďte. Dík
Přílohy:

T4 - VÝBĚR MODELU Transporter,Caravelle,Multivan... a MOTORU 04. lis 2015 22:03 #159945

• Tlama
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 1
palubka je normální...ještě starší provedení zeleně podsvícené...lámalo se to tuším někde okolo 1999 na modré podsvícení...znalí ti to napíšou přesně
VW T4 syncro allsperre 2,5i 85kw LPG

T4 - VÝBĚR MODELU Transporter,Caravelle,Multivan... a MOTORU 06. lis 2015 21:47 #160028

• selba
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Dík moc, již jsem zakoupil. Později se pochlubím.

T4 - VÝBĚR MODELU Transporter,Caravelle,Multivan... a MOTORU 07. lis 2015 11:31 #160042

Apik: jak rikas je jedno jestli to sypes do T4 nebo T5.Ja osobne nedavno presel s T4 do T5 a rozdil je nezkutecnej-hlavne v komfortu jizdy.T4 uz nee! ale je to věc vkusu a nazoru.Sel jsem do T5 1,9TDi 77kw osvedcenej motor a hlvne spolehlivej-mam najeto 840000km.
VW T5 2,5TDi 96KW 6mist

kdyby nekdy, nekdo neco tak GSM:608460737
VAG,CO-cko a ruznej vercajk mam...

T4 - VÝBĚR MODELU Transporter,Caravelle,Multivan... a MOTORU 07. lis 2015 13:16 #160046

Ahoj jen info taky jsem váhal jestli 1.9td nebo 2.5 Tak jsem se trosku informoval u nekolika automechaniků se zjištěním ,že 1.9 td jedny z nejpovedenějších motorů.R.v 96 najeto 280 tis.Mam jí rok a bez problémů .Dovolená ,práce,výlety .Nadmíru spokojený.

T4 - VÝBĚR MODELU Transporter,Caravelle,Multivan... a MOTORU 14. úno 2016 17:39 #163387

Ahoj, pokuju po Californii 95-97 ročník. Je lepší koukat po benzínu nebo po dieslu a popřípadě po jakém výkonu. V pácu mám jeden benzín 81KW ročník 96
Key
2x Jawa 555 - 1959
1x Jawa 50/20 - 1962
2x Jawa-ČZ 150 - 1955
Honda CBR 600F - 1998 - ex
Honda CBR 600F - 2006 - ex
v hledáčku California

Re:T4 - VÝBĚR MODELU Transporter,Caravelle,Multivan... a MOTORU 15. úno 2016 19:35 #163440

• kunec
  • Moderator
  • Moderator
  • Obdržená poděkování 25
Co se týče ročníku. Koukejte na 96 a výše. Od 96 se začalo zinkovat. Motor..... Benzinů je jako šafránu. Na diesely bude lepší dostupnost ND

Sent from my iPad using Tapatalk

Re:T4 - VÝBĚR MODELU Transporter,Caravelle,Multivan... a MOTORU 17. úno 2016 11:39 #163521

T4 syncro - jaký zvolit motor ? Díval jsem se a většinou nabídce jsou 2.4 D nebo 2,5 TDi. Přijde mi že ten bez turba bude spolehlivější ale asi pojede o poznání hůře. Jak je to se spotřebou když porovnám zmíněné motory? Jak je to s převodovkami jsou u obou motorů stejně odstupňované? 2.4 má spojku jednohmotu nebo dvouhmotu?

T4 Long-výhody-zápory 24. úno 2016 10:47 #163939

• Hawky
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Zdravim všechny.Chci poprosit o radu.Má u T4 long verze nějaké zápory oproti krátké verzi?a zajímalo by mě jestli se dělala T4 long verze i s motorem 111kw.díky moc všem za rady

T4 - VÝBĚR MODELU Transporter,Caravelle,Multivan... a MOTORU 24. úno 2016 17:16 #163954

• JaM
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 53
Zápory- parkování na sídlišti a v řadách, dlouhý rozvor může ztěžovat překonávání některých terénních překážek. Jinak samé klady ;)
Původně jsem se toho parkování bál...a teď mám dva
Syncrolong poloplech+ tažná tyč
Bílá welryba T4 highlong na práci
T5 2,5TDI 96kW prodáno
Syncrovella prodáno
Smažkobus 2,4D kastle po smrti, motor jede dál...
tel:777171480

T4 - VÝBĚR MODELU Transporter,Caravelle,Multivan... a MOTORU 17. bře 2016 02:10 #165033

Zdravím všechny,
Vybírám auto, a tak jsem se registroval zde, jelikož nemám s kupováním aut žádné zkušenosti. Chtěl bych t4 Multivan. Jezdíme často do zahraničí, ať už za prací či rekreačně, tak si myslím, že Multivan pro mě a mou přítelkyni bude naprosto nejideálnější kára. Převážíme spoustu krámů a občas v autě spíme. Strop je tak 160 000,-. Z toho co jsem se dočetl, tak mi přijde nejlepší 2,5tdi. Navíc to docela spěchá, jelikož jsem se právě probral z hluboké prokrastinace a zjistil, že za dva týdny bychom měli vyrazit. Takže vlastně potřebuji nasednout a jezdit bez nějakých větších problémů. A nenechat se napálit. Naivní, no ne? Zde mám pár inzerátů, které se mi zalíbili a byl bych velice vděčen za jakékoliv postřehy či rady. Děkuji moc za cokoliv co jen lze z fotek vyčíst.

www.sbazar.cz/vanrent/detail/15720754-pr...4-multivan-25-tdi-74
www.tipcar.cz/inzerat/volkswagen-multiva...tdi-cz-18490858.html
www.annonce.cz/inzerat/volkswagen-multivan-33299723-wnt2py.html
www.tipcar.cz/inzerat/volkswagen-multiva...apl-cz-48740295.html
www.tipcar.cz/inzerat/volkswagen-multiva...cene-cz-6624889.html

T4 - VÝBĚR MODELU Transporter,Caravelle,Multivan... a MOTORU 17. bře 2016 05:17 #165034

• TK
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 40
Multivan je ideální volba. Doporučil bych hledat 2,5 TDI - 111 kW rok 99 a výš, který má sedačky v kolejnicích. Počítej, že i při nejlepším výběru tě nějaká ta investice čeká. Jsou to už starší auta a vždy nějakou tu chybičku najdeš.
Burstner polointegrál 7,4 m - Fiat Ducato 2,3 103 kW
Fiat Ducato Panorama 2,3 109 kW - prodáno
T4 75 kW Multivan - powered by Dieselpower - 100 kW - prodáno :-(
Knaus Eurostar 500 TF - prodáno
Škoda Fabia RS 216 PS - soutěžní speciál - HW - Král rallye team + SW - Dieselpower - prodáno :-(

Vygenerováno za 0.200 sekund

Login