Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: T4 - VÝBĚR MODELU Transporter,Caravelle,Multivan... a MOTORU

T4 - VÝBĚR MODELU Transporter,Caravelle,Multivan... a MOTORU 23. led 2009 21:01 #7624

• lada t5
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 292
Trvám na svém, Němec a 1400 měsíčně - ne.
VW T5 Multivan 128 KW + Bürstner Belcanto 560 Tk
Hyundai Getz
VW Golf V. 2.0 TDI 103 KW - Dýmovnička

TCCT[/color] - Transporterclub Caravan Team

Fotky s T tématikou: http://ladat5.rajce.idnes.cz/

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

T4 - VÝBĚR MODELU Transporter,Caravelle,Multivan... a MOTORU 23. led 2009 23:19 #7628

No možný to je, ale nepravděpodobný :mrgreen: , leda že by ten němec byl stejnej blázen jako já :-" :-"
VW T4 Multicar 2,5 TDI
negr Golf 3 GT TDI
T3 Doka 1,6TDs boudou nebo bez :-)

T4 - VÝBĚR MODELU Transporter,Caravelle,Multivan... a MOTORU 24. led 2009 09:50 #7632

• karlosVW
  • Člen clubu 2016
  • Člen clubu 2016
  • Obdržená poděkování 39
Kamarád má T4ku...2003 rv....a má najeto 65tkm...kupoval ji novou..jezdí s tím jen na dovolenou a asi ještě 2x ročně,jedině když je slunečné počasí :)

VW T1/09.1962/22kW
šnečí budka s motorem/109kW/Black Edition

info@ahcl.cz

T4 - VÝBĚR MODELU Transporter,Caravelle,Multivan... a MOTORU 24. led 2009 11:55 #7636

• mdobi
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 1
já koupil asi před třema měsícema přes aukci transportera 7/99 2,5tdi syncro (9míst)z městkého úřadu v mnichově a měl najeto 165 tis ( řekl bych na 99%). Byla k tomu serviska ale servisováno v nákechj garažích toho úřadu ne origo vw! a teď jsem měnil pro jistotu rozvody a ejhle byly původní. Jenom chci říct že se dá koupit cokoliv, v německu není problém aby auto mělo za dva roky 200 000 i víc určitě se daj najít i vyjímky ale to musí mít člověk velký štěstí. A hlavně když už někdo do čr něco dováží chce na tom vydělat takže buť je to volítaný nebo to bylo bořený.A němci se už taky naučily stáčet km a dorážet servisky o arabáších ani nemluvě.

Jinak jestli mulťáka neco caravellku jsem taky dlouho řešil nakonec mam transportéra( výhodná koupě) s manual klimou a mam připravenej k montáži interiér caravelle.
Protože multivan se sice krásnej ale jak už tady bylo řečeno na spaní je tam lepší udělat postel nejen z důvodu pohodlí, ale v mém případě úložného prostoru protože pod mulťákovou postel nedáš skoro nic a jelikož tahám na dovolenou spousty krámů neměl bych to kam dát.
T4 2,5 tdi syncro
T4 2,5 tdi automat

T4 - VÝBĚR MODELU Transporter,Caravelle,Multivan... a MOTORU 24. led 2009 19:12 #7645

• long
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 2
Občas něco dovezu,ale ještě jsem se v Německu nesetkal se stočenýma km a divnou serviskou.To stejné platí o Belgii a Holandsku,akorát burze v Holandsku už nevěřím (odpojené kontrolky a auta zaručeně bez servisky).
VW T4
sen: T1 Samba

T4 - VÝBĚR MODELU Transporter,Caravelle,Multivan... a MOTORU 24. led 2009 21:46 #7682

• jarek
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 7
Tak v Německu se dá koupit jak dobře tak i špatně.Raději kupovat od soukromé osoby a co nejdál od ČR hranic(nejsou tam ještě tak skažení a vyčůraní) .Sice se člověk trošku více projede ale většinou to stojí zato.Pár kliáku za hranicema už jsou i někteří Soudruzi pěkně včůraní.A ve spojení s Poláky nebo Turky je to smrtelná kombinace.Už jsem taky slyšel od známého že někdo koupil z D auto s pětiválcem a auto nějak netáhlo tak rozborka a jeden píst byl v bloku zespoda natvrdo zavařený.
A s bazarem jsem po telefonu mněl domluvenou cenu.Když jsem tam dojel s vlekem tak auto bylo o 1000 ojro dražší.Takže soukromník nejlépe první majitel a něco se možná ještě ukecá.Líná huba= holé neštěstí.
D:_)1 T4 Multivan Atlantis 2,5TDI
D:_)1 T4 Multivan Atlantis 4WD 1:10 D:_)12
D:_)1 T5 Multivan Comfortline 2,5TDI
D:_)11 Pincek VFR 800-V4 VTEC prodaný :-(
Nějaké to Foto http://jarekv.rajce.idnes.cz/

T4 - VÝBĚR MODELU Transporter,Caravelle,Multivan... a MOTORU 24. led 2009 22:26 #7692

• lada t5
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 292

mdobi napsal: já koupil asi před třema měsícema přes aukci transportera 7/99 2,5tdi syncro (9míst)z městkého úřadu v mnichově a měl najeto 165 tis ( řekl bych na 99%). Byla k tomu serviska ale servisováno v nákechj garažích toho úřadu ne origo vw! a teď jsem měnil pro jistotu rozvody a ejhle byly původní. Jenom chci říct že se dá koupit cokoliv, v německu není problém aby auto mělo za dva roky 200 000 i víc určitě se daj najít i vyjímky ale to musí mít člověk velký štěstí. A hlavně když už někdo do čr něco dováží chce na tom vydělat takže buť je to volítaný nebo to bylo bořený.A němci se už taky naučily stáčet km a dorážet servisky o arabáších ani nemluvě.

Jinak jestli mulťáka neco caravellku jsem taky dlouho řešil nakonec mam transportéra( výhodná koupě) s manual klimou a mam připravenej k montáži interiér caravelle.
Protože multivan se sice krásnej ale jak už tady bylo řečeno na spaní je tam lepší udělat postel nejen z důvodu pohodlí, ale v mém případě úložného prostoru protože pod mulťákovou postel nedáš skoro nic a jelikož tahám na dovolenou spousty krámů neměl bych to kam dát.

Ve 165 tisících původní rozvody? Jak jsi poznal, že jsou původní?
VW T5 Multivan 128 KW + Bürstner Belcanto 560 Tk
Hyundai Getz
VW Golf V. 2.0 TDI 103 KW - Dýmovnička

TCCT[/color] - Transporterclub Caravan Team

Fotky s T tématikou: http://ladat5.rajce.idnes.cz/

T4 - VÝBĚR MODELU Transporter,Caravelle,Multivan... a MOTORU 25. led 2009 14:00 #7742

• mdobi
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 1
Řemen byl dost ojetej ale origoš VW a rok výroby řemenu 4/99 kladky čerpadlo taky všechno 99 tak předpokládám že byl origo, nebo se jim ta sada někde dlouho válela těžko říct, taky mi to přišlo divný!
T4 2,5 tdi syncro
T4 2,5 tdi automat

T4 - VÝBĚR MODELU Transporter,Caravelle,Multivan... a MOTORU 25. led 2009 17:40 #7771

Co tak koukám tak Atlantis byl jen 150PS ???-aspon co jsem zatím viděla :idea:

T4 - VÝBĚR MODELU Transporter,Caravelle,Multivan... a MOTORU 25. led 2009 17:52 #7772

• karlosVW
  • Člen clubu 2016
  • Člen clubu 2016
  • Obdržená poděkování 39
Atlantis , Generation , Highline , Bussines jsou úrovně výbavy.....podle toho se nelze orientovat.V inzerátech hledej info o motoru...111kW (150PS) nebo pohledem pod kapotu..

VW T1/09.1962/22kW
šnečí budka s motorem/109kW/Black Edition

info@ahcl.cz

T4 - VÝBĚR MODELU Transporter,Caravelle,Multivan... a MOTORU 25. led 2009 18:55 #7783

• Doubi
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 5
Já se taky přidám mám 2OO1 a taky to mělo najeto cca 1OOOOOkm a řekl bych, že opravdu poctivejch..Navic je to z Italie takže to neznalo zimu tak v tom porkačuju a najedu tak cca 7-8tis ročně.. :lol: A asi 20tis ročně Favoritem.. :lol: Vím magor slyším to furt..
T4 Transporter uloženka
T4 Transporter prodáno
T4 Multi-Car prodáno
T4 Transpotrer 1. auto tím to vše začlo

T4 - VÝBĚR MODELU Transporter,Caravelle,Multivan... a MOTORU 01. úno 2009 12:30 #8276

• zvukar
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Mel bych jeste jeden dotaz na znale jestli se verze t4 caravela popr. multivan delali v dlouhe verzi?
VW Transporter T4 long pro 9 lidi nebo 20kW aparatu
VW Crafter autobus pro 9 lidi a backline

T4 - VÝBĚR MODELU Transporter,Caravelle,Multivan... a MOTORU 01. úno 2009 13:57 #8277

• Mates
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 2
Dlouhé verze jsou pouze Transporter a Caravela. Multivan nikoliv ;) .
TRANSPORTER T5 96 Kw Long 4 Motion + TDIchip
CAN-AM SPYDER 990

T4 - VÝBĚR MODELU Transporter,Caravelle,Multivan... a MOTORU 19. úno 2009 18:02 #9868

• riko
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
nemáte někdo fotku jek to vypadá v multivanu když je rozložená ta postel?chtěl bych vidět jak to vypadá,jestli se tam dá spát ve dvou

T4 - VÝBĚR MODELU Transporter,Caravelle,Multivan... a MOTORU 19. úno 2009 18:56 #9872

• Trcek
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 72
Da se tam spat klidne ve trech :-)

Nasel jsem foto na tipcarsu, starsi model multaka..
Vw LT 35 Karmann Missouri (barák na cestach)
Vw T3 syncro Bundeswehr Westfalia

Srazy ATC Karvanky Jihocesky T-club z.s.
Přílohy:

Vygenerováno za 0.380 sekund

Login