Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1
  • 2

Téma: startovací kabely

startovací kabely 22. led 2010 17:26 #34209

• petrt
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Můj názor je ten že jak to nejde přes pojistku koleduješ si o průser. Autozásuvky, aspon ty které jsem viděl, nevydrží těch 20A ani náhodou. Normálně se roztečou.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

startovací kabely 22. led 2010 17:55 #34218

• Rob
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 1
třeba najdeš nějakej volnej štych na pojistku, třeba něco, co nemáš a nevyužíváš (klima nebo nevím, co tam je za spotřebiče...), když si to napojíš přes to, tak tam můžeš vesele dát pojistku 20A, 30A..

Pak je varianta sehnat dobrý kabely a natáhnout si to od baterky nebo spínačky (svorky alá 31 a pod) kamkoliv ale určitě, URČITĚ dát pojistku, nevíš, kdy se ti to nějak vyzkratuje (voda, něco někde poskočí, kuna, izolace, bouračka..), tak přecejenom ta pojistka se vyplatí, i v prevenci je pořád levnější než kupovat hasičák, nemluvě o možných následcích..

V nejhorším sežeň pojistkovku z jakýhokoliv auta, někde pěkně přidělaný, zakrytý průhledným plechem a s neonkou to může být i pěknej tunnninnining, esi chceš dělat nějakou aparaturu nebo něco do auta, prostě tuším, že to bude nějakej ten tuning:-)

R
VW Transporter T4 2,5 TDI 75kW ACV '99 syncro long

startovací kabely 22. led 2010 18:31 #34223

Na pojistkovce nad pojistkama mám volný "šachty" které jsou označené pro připojení další výbavy(je to značeno samolepkou).Zapojoval jsem tam třeba horkovzdušný topení apod.Jinak já tahal k hudbě na zesíky od baterky tohle: :D
VW Multivan Generation 2,5 TDI 111kW MTM
VW Transporter 2,5 TDI 75kW prodanej
Audi Wheel Man 8-)
Přílohy:

• Strana:
  • 1
  • 2
Vygenerováno za 0.139 sekund

Login