Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 05. led 2015 17:58 #149185

• durisa
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 11
Ahoj, počítej s tím, že bez větších investic se to rozhodně 10 let neobejde. Provoz Felicie se finančně s provozem T4 nedá srovnat. Přeju hodně štěstí, hlavně na toho poctivého dovozce.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 06. led 2015 12:26 #149214

• Bazarník
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 15
Co nebo kdo je to dle tebe poctiví dovozce ??? Fakt by mě zajímal tvůj názor a děkuji za odpověď.
FB: Karate Blansko - sportovní tým

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 06. led 2015 13:23 #149215

• durisa
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 11
Poctivý je ten kdo nepodvádí a těch je bohužel málo. Nepoctiví dovozci nejvíc škodí těm, kteří poctiví jsou. Omlouvám se, ale nehodlám tu diskuzi začínat znovu.

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 06. led 2015 13:32 #149216

• Bazarník
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 15
Respektuji a děkuji za odpověď.

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 11. led 2015 15:37 #149570

• Fawir
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 8
a
Oranzada caravwelka 97- prodano
Atlantis 99-75kw- prodano
Atlantis 2001- 111kw - prodano
California 2014, 4x4, 103kW- :-]
Přílohy:

Naposledy změněno: od Fawir. Důvod: smazat prosim

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 11. led 2015 16:29 #149573

• kunec
  • Moderator
  • Moderator
  • Obdržená poděkování 25
Sepsal jsi to pěkně. Ale sem to nepatří. Dej si do do inzerce.

Sent from my iPad using Tapatalk

Naposledy změněno: od kunec.

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 29. led 2015 17:45 #150650

• dejvV
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
V nastavení Kuneny není zadáno eBay APP IDAhoj, pokukuji po T4. Ve verzi Long s 8 sedačkama. Motor klasika 2,4TD ale nebráním se ani 1,9TD. Bud do roku 96 s cenovkou do 40tis, nebo do roku 2000 do 70tis. Dočetl jsem se správně že od 1996 (nevím měsíc) už je lepší antikorozní úprava ? Jinak pár dní na foru a musím to tady pochválit, hromada informací, paráda ! Co říkáte na toto ? Zabývá se tu někdo dovozem z německa ? Díky.

Naposledy změněno: od dejvV.

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 29. led 2015 17:47 #150651

• dejvV
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
nedaří se mi sem vložit odkaz na z ebay. Ale je to ta bílá

VW T4 Caravelle GL

Modell: T4 Caravelle
Emissionsklasse: Euro 2 Farbe: Blau
Datum der Erstzulassung: 08.03.1996
Kilometerstand: 230250

Naposledy změněno: od dejvV.

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 30. led 2015 14:45 #150695

• expo
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 4
Nevypada špatně, otázka, kam se cena vyšplhá, zatím není dosažená ani minimální cena, kterou si prodejce stanovil. Jinak dovozu z německa se neboj, není to žádná věda, ale to už je tu párkrát popsané - buď na podvalu nebo vyřídit v německu převozní značky a po ose. Tady na STK a potom už na úřad. Absoloval jsem to teď při dovozu z Polska - tam bylo jednodušší, že jsem dojel na PL značkách i s jeho pojištěním a nemusel jsem vyřizovat žádné převozky.
T4 Caravelle Syncro Long

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 30. led 2015 16:26 #150698

• Bazarník
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 15
dejVe, na antikorozní úpravu se vykašli a hod ji za hlavu, každé auto má své mouchy a ani nemůžeme chtít téměř po 20 letém autě aby bylo jako nové. Určitě počítej s klasickou korozí jak už u modelu T4 bývá po letech zvykem.
Nevím, jak to ale myslíš s cenovkou, jestli strop 40 - 70 tis. kč, máš už s dovozem včetně registrace... Zdá se mi to dosti malá cena na koupě T4 bez koroze.
Ale přeji šťastnou ručku při výběru..

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 30. led 2015 22:12 #150703

• dejvV
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
pánové díky info. Auto chci na stavbu kolem domu a na dříví do lesa. huntovat pěknou T4 za kilo v lese je nesmysl. Další pěkné auto pro rodinu nepotřebuji, na to mám V70. Nejvíce by se mě zamlouval Long ve slušném stavu, nebo valníček s dvoukabinou. Na tohodle oranžového jsem se byl dnes podívat v čeké lípě. už po telefonu slevil ze 39tis na 30tis. Na místě slušný peklo, pokud by mě s tím zastavili policajti bylo by to min. na odebrání malého TP. PUR pěna čuměla z obou prahů i z korbičky... auto.bazos.cz/inzerat/43739280/T4-valnik.php

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 31. led 2015 12:53 #150707

Dobrý den všem, chci si koupit vw t4 long z bazaru auto pech liberec ,jsem z Ostravy a proto se chci zeptat jestli VW někdo z vas viděl nebo by o něm něco věděl.Děkuji za info otomoto.cz/osobni-vozy/znacka-volkswagen...119500km-499278.aspx

Naposledy změněno: od mates150.

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 01. úno 2015 12:29 #150738

• ABART
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 24
Nenasel by se nekdo z okoli Benesova,kdo byl ochotny omrknout toto auto? auto.bazos.cz/inzerat/43443596/Transporter-t4-syncro.php Diky
VW T4 2.4D CROSSBUS(syncro),
VW T4 2.4D CROSSDOKA(syncro) ..snad nekdy bude hotova.
ŠKODA 1000MB DE LUXE
BABETA LX
snekobudka KIP

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 08. úno 2015 20:15 #150973

Dobry podvecer....sem tady uuuplne novej a mam dotaz.....nejak nejsem technickej typ a prd se v tom vyznam....co rikate na tohle? neni to uz moc stary a vydrzi to jeste neco?? Nejaky to jezdeni kolem komina...do prace...obcas nejaka vikendova akce..prespani v aute....dekuju za info
auto.bazos.cz/inzerat/44165060/Prodam-VW-Transporter-24D.php
a nebo pak tohle
auto.bazos.cz/inzerat/44163109/Prodam-ne...Transporter-19-d.php

Naposledy změněno: od soul666.

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 10. úno 2015 12:01 #151084

• Bazarník
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 15
No, co k tomu dodat, první odkaz je alespoň 2.4 d, druhý je pouze 1.9 d, což znamená že nejede a hlavně provozně bude více nákladnější, majitel sám píše dědeček.
Asi bych si nevybral, počítej s tím, že za auto dáš 50 tis.kč a to není konečná investice...zhlídneš se, začneš investovat a až skončíš u vnitřních přestaveb ( např. spaní), zjistíš, že jednotka motoru ti nestačí a budeš toužit po 2.5 TDi...
Je to otázka priorit a hlavně peněz...což chápu, ale začít investovat někde, kde to nemá "smysl" není vhodné.
Každé auto jde vyšperkovat k obrazu svému, bez ohledu na motorizaci, ale aby jsi neskončil finančně jak u TDi..zvaž to...přemýšlej a přeji šťastnou ruku při výběru.

Vygenerováno za 0.258 sekund

Login