Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 16. úno 2015 17:24 #151322

• btmn
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 1
Ahoj, prosím zdejší odborníky o radu.
Chystám se koupit T5 Caravelle 1.9TDI, 2005, 380000 km najeto
Po prohlídce a návštěvě servisu, se zdá, že se jedná o udržovaný vůz, který ještě zvládne slušnou porci km.
V TP je však uvedeno jako typ Transporter. Je to v pořádku? Může se jednat o přestavbu?
Má prosím někdo možnost o prověření VIN? WV2ZZZ7HZ5X028263
Předem děkuji.
T5.1 California Comfortline 103kW
T5 Multivan Atlantis 128kW
T5 Transporter Shutle 77kW

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 17. úno 2015 15:33 #151382

Jedná se o verzi Transporter Shuttle viz. příloha.
Jinak km sedí. Poslední záznam u VW je ze 8.12.2014 při 377.959 km
VW Multivan Generation 2,5 TDI 111kW MTM
VW Transporter 2,5 TDI 75kW prodanej
Audi Wheel Man 8-)
Přílohy:
Poděkovali: btmn

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 02. bře 2015 21:58 #151979

• Frosty
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 6
Tohle nějak nechápu? jak to že mělo nejdřív 224K a za měsíc mělo 260 a za dva roky už jen zase 226K ?
Má někdo nějakou teorii? proč takhle divný podfuk?
EDIT: nejde mi vložit foto.. jedná se o stav km z web stranky www.kontrolakilometru.cz
EDIT2: tak studuji , mam pred sebou i VTP.. a vyšlo mi že STK jsou pravidelně v květnu .. majitel předemnou koupil auto měsíc po STK kde na stk je 224K a při evidenčce o měsíc později je 260K a za dva roky na STK měl jen 226K... že by nějaký finanční podvod majitele předemnou? to by mě zajimalo co zatim je.. :blink:
04.07.2014 311639
22.05.2013 290995
23.05.2011 227000
16.06.2009 260000
29.05.2009 224800
16.05.2007 166731
A ještě poslední dotaz: auto je tady registrovany od roku 2003.. kde jsou tedy ostatni STK prohlídky? proč jsou uvedeny až od roku 2007? vyzna se v tomhle bordelu nekdo?
VW T4 Multivan , 75 kw 1997. Prodáno.
VW T5 Multivan, 128 kW 12/2004

Naposledy změněno: od Frosty.

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 16. bře 2015 12:18 #152505

• crashik
  • Uživatel
  • Uživatel
  • T4 Atlantis 99
  • Obdržená poděkování 0
Zdravím přátelé. Jsem zde nový a potřebuji pár počátečních informací. Čtu Vám to tady již půl roku a je zde spousta super informací. Ale k věci - v lednu tohoto roku jsem měl autonehodu při které jsem přišel o své milované VWozítko - Sharan. Už minulý rok jsem uvažoval o prodeji sharana a o koupi multivana nebo caravelky - jenže auto bylo po nárazu ve stavu, do kterého jsem nechtěl investovat a i když nerad jsem ho prodal. Nyní dávám do kupy penízky a informace ke správné volbě.

Stále uvažuji mezi T5 77kw a T4 111 nebo 75 kw - ale při ceně do 300 000 kč bych raději zachovalou T4 .
Tento rok jsem se byl podívat v bazaru na tento multivan www.tipcars.com/uzitkove-volkswagen-mult...ltivan-48180379.html a nejen mě šokoval stav vozidla - moje drahá polovička nějak od té doby nemá t4 v lásce - první kterou viděla a takový vrak. Moje představa by byla zachovalejší T4 111kw generation nebo atlantis rok od 2000. Je v mé cenové relaci koupit relativně tohle vwozítko v dobrém stavu(dobrý stav na 15 let provozu,nečekám že bude nové) ? Raši pro něj do Německa nebo z ČR? Nebyl by někdo (nejlépe sever moravy) ochoten mi ukázat své T4 nejlépe multivan i caravellu? Zatím jsem viděl jen multivan a nevím jak vybrat protože jsem viděl šrot.

Díky za info!
VW T4 Multivan 1999 , 75kW ATLANTIS - Splněný sen :)

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 16. bře 2015 14:15 #152515

• expo
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 4
Zdar, koncem minuleho roku jsem poridil rodinnou T4 Caravellu, takze pokud by ses chtel mrknout, muzem se domluvit, ale nevim odkud jsi. Jestli Multivan nebo Caravellu, to zalezi na tom, na co to chces pouzivat, ale o tom uz se tu napsalo dost myslim.
T4 Caravelle Syncro Long
Poděkovali: crashik

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 16. bře 2015 16:56 #152517

• dins.
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 55
Ahoj zrovna dneska jsem jel domu sanitkou T5 a ptal jsem se sanitaka jak je na tom a rikal ze T4 byla spolehlivejsi :-).
Podle fotek co bylo na netu to auto nevypada zas tak zle. je to 14 let stary auto se vsema znamkama beznyho opotrebeni.
Samo muze to byt pod povrchem nabouranej srot (zacne reznout a to dost) nebo prekopavka (nevyznas se v nicem ).
Ale musis si ujasnit co chces. Ja mel auto hezky, kdyz jsem ho koupil ted uz par sramu vevnitr ma sedacky prosezeny a pod.
A myslim si ze moje auto je ve velmi dobrem stavu.
Pak znam typka co ma T4 od noveho a uz nikdy nechce Tecko protoze mu pri 350ti odesla spojka a musel menit dvouhmotu k tomu silenbloky v ramenech a o T4 tvrdi ze je velmi nespolehliva..... proste top stav znamena u kazdeho neco jineho zvlast u zenskych tam bych rekl u zminovane T4 ty fleky na zadni madraci :-)
Shrnuto vsechno se da opravit jen rez nezastavis.........
VW T4 Syncro 2,5 TDI Caravella ,Audi A6 C4 2,8 30V Quattro
Skoda M Rapid 136, Skoda Superb 3.6 FSI
Yamaha xjr 1300, Yamaha XJ 600 N

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 16. bře 2015 18:27 #152521

• crashik
  • Uživatel
  • Uživatel
  • T4 Atlantis 99
  • Obdržená poděkování 0
Děkuji pánové za reakci, k tomu multivanu asi tak: Nefunkční bufík (prodejce tvrdil že funguje - znám to moc dobře z sharanu a myslel si že nevím). Celkové dokřápaný interier. Prodejce to nastartoval a držel to v 4000 otáček a tůroval a tůroval - něco tam dost klepalo.Nějak nešlo řadit - nebo šlo ale z tuha a to dost. Stropnice špinavá. Blikala kontrolka motoru a motor nedržel volnoběh , pak tam ještě blikalo že není voda. Ještě toho bylo více - ale bylo to už extrémně utahané auto. Dle mého bych soudil že počet km bude tak 700 000 ale může být i těch 300 000 ale někdo to teda nešetřil.Kilometry pro mě u T4 nejsou podstatné jak už jsem zde vyčetl ale spíše stav - a ten byl nevyhovující. Sharan co jsem měl byl z Itálie byl 99 rok výroby ale oproti této t4 byl zlatý - a to také měl mouchy.

Bydlím kousek od Frýdku Místku. Rád bych viděl caravelle . Už jsem tady četl i to druhé vlákno o výběru modelu a v podstatě bych radši multivana s otočnými předními sedadly. Abych je mohl otočit po směru jízdy. Zadní lavici bych chtěl semotamo vyndávat - prý je dost těžká.

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 18. dub 2015 16:12 #154154

Ahoj, měl bych celkem jasnou představu o autě (ideálně Transporter 75kw 5 míst poloplech (zkousnu i 9 a skleník) nebouraný a neschnilý (zas nehledám leštěnku bez škrábanečku - spíš aby to nebylo na prach) a v trochu slušným stavu. Na výbavu nemám žádný nároky.Krátkej dlouhej je taky jedno.) a chtěl bych se zeptat v jakých cenových relacích se ty auta pohybují resp. v jakých cenách má smysl o tom autě uvažovat. Je reálný sehnat něco takovýho kolem 100-120 tis.? Procházel jsem nějaký inzeráty v čr a těch aut moc není a třeba na mobile je těch aut spousta , ale nevím co od toho za tyhle peníze můžu čekat.

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 19. dub 2015 20:21 #154188

Ahoj všem, jsem zde nový a už nějaký čas pokukuju po T4. Rád bych verzi syncro (již několik let vlastním subaru, takže si moc nedokážu přdstavit mít 2wd auto :P )
Většinou jezdím kratší trasy takže bych raději benzín - snažil jsem se pročítat forum ale přes to jak jsou na tom ty benzínové motory s životností a poruchovostí?
Neviděl někdo náhodu tyhle kousky?
www.sauto.cz/osobni/detail/volkswagen/mu...16280830?goFrom=list
www.sauto.cz/osobni/detail/volkswagen/ca...16158722?goFrom=list
Díky Tom

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 18. kvě 2015 22:53 #155243

Zdravím všechny členy fóra,
dnes jsem se stal šťastným majitelem VW Caravelle 2,5 TDI, 97.
A můžu jen říct - je to láska na první pohled, mám s ní velké plány, je trošku v horším stavu, ale dám ji dohromady :)
Spoustu informací jsem tady od vás už dříve přečetl, ale budu rád za každý podnět či radu.
Téčkám a Téčkařům zdar.
Na začátku bylo jen slovo Boží a pár svařených plechů, to ostatní pochopí každý trouba.

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 19. kvě 2015 08:25 #155255

• crashik
  • Uživatel
  • Uživatel
  • T4 Atlantis 99
  • Obdržená poděkování 0
Čau ,

gratuluji k novému Téčku. Můžeš alspoň poskytnout foto a cenu pro nás, kteří ještě vybíráme? Jinak můžeš klíďo založit vlákno v sekci "Moje auto" . Rádi shlédnem příběh dalšího Téčkaře !

Měj se B)

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 20. kvě 2015 00:59 #155314

Fotku vložím při chvilce a cenovka byla 70.Rozvody a spojka nová, oleje a baterka rovněž. Vlákno založím, až se pustím do práce, zatím bych rád na sraz do Strážnice :) Akutně musím udělat ruční brzdu a koupit pneu- jsou na doraz ..215/60 R 16 99H, pak teprve pak STK a přehlásit....Práce na karamelce bude habakuk, ale jsem z ní nadšený. :)
Na začátku bylo jen slovo Boží a pár svařených plechů, to ostatní pochopí každý trouba.

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 30. kvě 2015 22:58 #155685

• Luck
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Ahoj,
neměl by jste někdo zájem o mou Caravellu 2,4D?
Včera jsem se rozhodl, že se konečně rozhoupu pro T5.
Snad to nebude chyba, T4 byla bez problémů.
Kdyby ně kdo chtěl kouknout, tak to mám popsaný tady:
auto.bazos.cz/inzerat/48296867/VW-T4-Car...24D-57kw-rv-1997.php

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 14. čec 2015 13:57 #157238

• crashik
  • Uživatel
  • Uživatel
  • T4 Atlantis 99
  • Obdržená poděkování 0
,

Naposledy změněno: od crashik.

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 28. čec 2015 00:40 #157609

• Weba
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 1
Ahoj, můžete mi prosím někdo vyjet nějaké informace k mojí nové T4: WV1ZZZ70ZTH246036 Zajímal by mě především počet sedaček a jestli to je Transporter nebo Caravella. Předem moc díky!

Vygenerováno za 0.294 sekund

Login