Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 22. říj 2015 23:42 #159685

Kaktusáček? Kde ho najdu?
Z německa bych to nezvládl koupit, dovézt, přihlásit...
Kdybych měl na výběr - opravdu hezky zachovalý kus bez klimy, který má naději, že toho ještě hodně najede bez větších oprav... nebo nejistý a hodně jetý, obětoval bych klimu, tempomat, cokoli z výbavy. To se týká i motoru 2,5TDI/2,4D/1,9TD.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 23. říj 2015 06:28 #159687

• JaM
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 53
Zkus tlačítko Hledat (nahoře), zadej do jména Kaktusáček najde Ti to tohle www.transporterclub.cz/forum/19-moje-aut...-t4?start=450#159619 klikneš na bublinu v profilu a pošleš mu zprávu...
Syncrolong poloplech+ tažná tyč
Bílá welryba T4 highlong na práci
T5 2,5TDI 96kW prodáno
Syncrovella prodáno
Smažkobus 2,4D kastle po smrti, motor jede dál...
tel:777171480

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 25. říj 2015 11:24 #159739

Ja mam,ale Transportera 7mist(2 2 3)man klima a to je tak asi vse.Mam tam dodelane stresni okno v zadni casti auta,najeto cca 270tis km a k autu jsou i zimni pneu na plechach.Ted na nem budu menit lanko rucni brzdy,opravit par oderek z provozu a vymenit celni okno.Fotky najdes v sekci Moje auto to psledni modre s bilou strechou
VW T5 2,5TDi 96KW 6mist

kdyby nekdy, nekdo neco tak GSM:608460737
VAG,CO-cko a ruznej vercajk mam...

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 25. říj 2015 11:39 #159740

Kouknu na to. :)

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 25. říj 2015 11:47 #159741

Hezky udělaný! Dělal si tak hezky i interier, jako jsou udělaný ty plechy? Nebo už jen práce na T5..?

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 25. říj 2015 13:58 #159746

asi takhle....
VW T5 2,5TDi 96KW 6mist

kdyby nekdy, nekdo neco tak GSM:608460737
VAG,CO-cko a ruznej vercajk mam...
Přílohy:

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 26. říj 2015 20:52 #159756

• Avanta4
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 4
Asi příští rok budu prodávat svoje T4 MULTIVAN budu ho prodávat o JEDENMILÓNČTYŘISTATISÍCKORUN levněji než ho kupoval předchozí majitel nové v ČR. má najeto 22 tisíc kilometrů (ročně) ověřeno CEBIA, má i elektronickou uzávěrku, 2 baterky, nezávislé topení, dvouzónovou klimu atd. Vše samozřejmě originál. Jezdilo prý i 200 km/h, ale cestovní rychlost je cca 160 km/h a spotřeba? ....... V přepočtu kombinovaná 5,6 litrů standartního paliva, jelikož jezdí na LPG 14l/100km ;)) výkon 103 kw, nikdy se nepokazí turbo, protože tam není, vždy v zimě nastartuje bez toho aby žhavilo a pak dýmilo a celé vibrovalo a vzbudilo celý kemp jelikož je to šestiválcový motor VR6.
Jdu do T5 R32

T4 prodáno, děkuji všem za zájem.
Multivan T5 R32 173 KW

Naposledy změněno: od Avanta4.

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 26. říj 2015 22:38 #159759

Hezky napsané!
Prozraď, kolik stálo předchozího majitele?
Pošli fotky a třeba budu přemlouvat k rychlejšímu prodeji. :-)
Pravda, asi i benzín + LPG by mohlo být v mém hledáčku... :-)

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 21. led 2016 20:27 #162304

Zdravim
Chtel bych koupit transportera. Mám v planu za něj dat 150 000 -200 000 kč. Přemýšlím o T4 v long verzi.
Prosim o rady a typy do ceho je nejlepsi zainvestovat co se tykar oku vyroby,motoru, na co si dat pri koupi pozor atd.
A jestli T4 nebo T5.
Ke kazdodennimu užití plus k příležitostnému přepsání. Jsme rodina s dvěma dětmi a dvěma psy. Aktivni a sportovne zalozena. Takže v zime přeprava lyží na hory v lete kola atd.
Dekuji

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 23. led 2016 10:18 #162349

• JaM
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 53
Tady Ti každý poradí jinak, podle svých osobních požadavků na komfort, výkon, užitnou hodnotu.
Já jsem spokojený s modelem Transporter, tedy plechová holota s papundeklama na vnitřním obložení. Co jsem chtěl, to jsem si do něj dodělal, je to skládačka, takový Lego pro velký kluky...
Mám T4 long, 2,5TDI 75kW Syncro (4x4) s uzávěrkou. Ročník 2002, 8 sedaček
Užití podobné, co popisuješ, jen přespávání je častější, než příležitostné (více než 30dní v roce).
viz: www.transporterclub.cz/forum/19-moje-aut...racant-t4-syncrolong zhruba od stránky 5
Taky jsem rok jezdil s Caravelkou, je lepší na dlouhé cestování, měkčí podvozek,tapecírunky,prostě osobák, ale pak jsem se bál tam naložit paletu cihel...
Syncrolong poloplech+ tažná tyč
Bílá welryba T4 highlong na práci
T5 2,5TDI 96kW prodáno
Syncrovella prodáno
Smažkobus 2,4D kastle po smrti, motor jede dál...
tel:777171480

Naposledy změněno: od JaM.

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 26. led 2016 10:19 #162432

• findas
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Zdravím, mám pár dotazů na T4, hledám už půl roku něco na cestování po evropě, jezdim hodně na kole, hodně s kamarádama ale ročně asi nenajedu víc jak 30tkm. V autě mám v plánu přespávat častěji (v kempech) a mám rád většinou když je všechno funkční a zároveň na pohled žádný bláznoviny. Takže jsem si řikal, že volba bude multivan, než dodělávání do transportera náký konstrukce nevzhledný mému vkusu kvůli spaní. Ale na druhou stranu, multivan je nejdražší :) takže na caravelle by se dalo malinko ušetřit ? Máte někdo spaní v caravelle a zároveň cestujete ve 4 až 5 lidech? (vim že se tam nevyspěj všichni) B) Californie by byla hodně dobrá, ale jsem jen hasič a ne milionář :( dlouhý příspěvky se asi nikomu nechtěj číst tak se dostanu k tomu nejdůležitějšímu, aby vůbec někdo dočetl až sem a poradil mi :) Koukám hodně na mobile.de, ale nebránim se ani autu z ČR, ptám se, měnili němčouři v t4 někdy olej na LONGLIFE interval? protože za sebe a při pročítání fór a tak dále si myslim že longlife je kravina a ušetří peníze prvnímu majiteli vozu na servise, ale další majitel se z toho pak pos... ;) Tak to přesně nechci. Dál jsem uvažoval do včerejška ještě nad SYNCREM, abych mohl občas zablbnout, a chtěl jsem se zeptat na spotřebu, ale asi bude vysoká oproti dvoukolce a i hluk bude jinde? "facelift" se týkal jen interiéru na přelomu 1999 - 2000 ? Nevím jestli je to vše co mě zajímá, možná na co si dát pozor při výběru, popřípadě nevíte někdo o autě který prodává váš známej a bylo by pro mě vhodné? díky předem a doufám že se k vám brzy přidám s T4 :)

EDIT: s cenou bych se rád vešel do 200 000 kč, vim že to neni moc, ale snad najdu, aby mělo aspoň klimu.
VW T4 Multivan 2.5TDI 111kW 2000
Škoda Octavia 2.0TDI 103kW DSG 2007

Naposledy změněno: od findas.

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 26. led 2016 13:03 #162452

• dins.
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 55
Ahoj precetl jsi todle vlakno? 4 lidi se vyspej i 5 se vyspi. mam postel v urovni oken 2 dolu 3 nahoru (nejlepe 3 holky) ale my spali 2 kluci jedna holka. Nahore mas postel sirokou 1,5m kdyz mas Longa tak 1,5x 1,9m dole je to 1,2x2m to nehejbas se zadnima sedackama takze bagaz nahazes na zadni sedadla a predni sedadla. Pro tebe vhodna varianta Caravelle long 111kw.
VW T4 Syncro 2,5 TDI Caravella ,Audi A6 C4 2,8 30V Quattro
Skoda M Rapid 136, Skoda Superb 3.6 FSI
Yamaha xjr 1300, Yamaha XJ 600 N

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 26. led 2016 13:08 #162453

Ahoj Findas, já jasem nedávno ( téď tomu bude rok ) koupil pro rodinu T4 caravelle syncro 2.5 tdi 75 kW, no a syncro supr věc, kamarád má předohrab T4 transporter 1.9 td a vyjede opravdu ale opravdu hodně ale vše stylem rozjeď to a za lítání zadku to tam nějak pošli a seš tam, syncro je fakt někde jinde, já to co on jede vyjedu tak nějak s lehkostí a grácií jestli mi rozumíš-s citem plyn, s rozvahou a bez stresu, to k tomu syncru, a spotřebu mám 8 rovných ale hodně s lehkou nohou, jinak stabilních 9+-0.5l, ještě k doplňkům, já si zadal kritérium klimu, 7-8 míst, né 9-trojku v předu už nechci, syncro s uzávěrou, motor jaký mám, facelift, boční prostřední okénka otvírací-mám oboje což se taky moc nevidí, nezavislé topení-mám dodělané ale origo na t4 (jináč nějakých 10 to stojí), tempomat- dobrá věc, el okna a zrcátka, a 2 din rádio s tou obrazovkou, co nemám a uvítal bych tak druhý šoupačky '(na obou stranách)-celkem rarita, vyhřívání př.- sedadel, a třeba maxidot-ale ten se celkem kazil, no a jinak multivana :cheer: ale už jsem si na caravellu zvykl :P Jo a ještě abych nezapoměl s výbavy mám ještě zadní nosič na kola od Hakru (na tažný), a hagusy-ty jsem si dával sám s passatu B3 (celkem pakárna ale dal jsem to) a na ně rakev od Hakru tu největší 220x80x40 tož asi tak, kdyby co by klidně se ozvi a pokecáme Tomáš 605409165
T4 Caravelle syncro 2,5tdi , BMW R 1100 gs

Naposledy změněno: od barbořina.

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 26. led 2016 13:23 #162456

• Res
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Zdravim, co si myslite o tomto? volkswagen-t4-multivan.autobazar.eu/25-tdi-id8376912.html

Podla nalepky by som predpokladal ze ho predtym mal niekto tu z klubu :)

Naposledy změněno: od Res.

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 28. led 2016 18:29 #162575

• findas
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Děkuju vám za odpovedi, docela mi to pomohlo. syncro teda pro mě neni priorita, ale když bude k mání nějaký, tak se toho asi nebudu bát. Jinak teda 2.5TDI 75 nebo 111kW...ted teda další čekání na to pravý auto, do jara mám čas, pak už musím něco vybrat, držte palce, pak se pochubím až se k vám T4kařům přidám. Ještě mě teda hlodá T3, taky se mim moc líbí, ale asi spíš chci cestovat a to dálniční rychlostí 130km/h. no uvidím, nejvíc mě ale štve že pokukuju i po t5 ale nechci to, ani 2.5 ani 1.9 ( s tou nemám dobré zkušenosti ano z passatu a 2.5 radši nic, motor je to príma, jede krásně, ale asi bych do toho moc sypal peníze)...
VW T4 Multivan 2.5TDI 111kW 2000
Škoda Octavia 2.0TDI 103kW DSG 2007

Vygenerováno za 0.135 sekund

Login