Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 04. srp 2010 12:19 #47597

• Joy
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Všem pozor.

Loni někdo vykradl v německu archiv VW, kde jsou uloženy 2. originály všech TP již vyrobených aut. Tudíž se začali množit situace, kdy jezdí 2 auta na stejných papírech. Takže se není čemu divit. Je to dost velký průser, takže všichni bacha, hlavně při koupi nového ojetého.
VW Caravelle 2,5 TDI 88kW r.v. 97
VW Multivan 2,5 TDI 111kW, r.v.99
VW Golf II 1,3 40kw (motokára)
MB Sprinter 2,2CDI

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 01. zář 2010 20:53 #49293

• JarekBK
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 9
Čau nezná někdo tady tu T4? Stoji v bazaru v Teplicích. Pokud ano nevíte v jakém je stavu nebo neznáte majitele? děkuji za info
VW T5 2.5TDI 4motion
Přílohy:

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 01. zář 2010 21:05 #49294

• JarekBK
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 9
Čau asi to sem nepatří ale nevím kam to napsat. Nemá někdo na prodej multivana od r.v.96 2,5TDI,klima podmínkou. Cena cca do 150000kč děkuju za nabídky buď sem nebo na email JarekBK@seznam.cz pokud někdo něco má tak nechejte rovnou tel zavolám děkuju
VW T5 2.5TDI 4motion

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 01. zář 2010 21:44 #49302

• Zevl
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 9
Já osobně mohu doporučit projít si mobile.de, vytipovat si pár kousků a pak s notebookem vyrazit, klidně i na týden, u nás se tato auta kupují těžko Štefina by ti mohl vyprávět
<!-- l --><a class="postlink-local" href=" www.transporterclub.cz/forum/viewtopic.php?f=10&t=2039 ">viewtopic.php?f=10&t=2039<!-- l -->
T5 Caravelle Long 2,5TDi 96kw
Caddy 2,0SDi
http://www.zevl.blog.cz

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 01. zář 2010 22:05 #49309

jj,mohu potvrdit.U nás :?: :?: :?: To dřív vyhraješ sportku co ani nevsadíš kamaráde ;)
VW Multivan Generation 2,5 TDI 111kW MTM
VW Transporter 2,5 TDI 75kW prodanej
Audi Wheel Man 8-)

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 01. zář 2010 22:14 #49313

• JarekBK
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 9
zítra mám jet do teplic je to 300km jedna cesta tak doufám že to nebude vrak jako ten dnes :x psal jsem zda ho někdo nezná a zatím nic:-(
VW T5 2.5TDI 4motion

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 01. zář 2010 22:59 #49319

• andula
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Jo Teplice...já se jel podívat na auto do Teplic před pěti lety...a jak to dopadlo? 20.prosince v půl sedmý večer za svitu baterky jsem koupil auto pro které jsem tam nejel, navíc bylo o 200 dražší než jsem původně chtěl, ale oproti původnímu bylo v syncru...mělo klimu...metlu...modrý budíky OK!
Potkalo mě štěstí­, řeklo uhni a šlo dál.

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 02. zář 2010 23:29 #49405

• JarekBK
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 9
tak už je doma D:_)5
VW T5 2.5TDI 4motion

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 02. zář 2010 23:32 #49406

• lada t5
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 292
Tak dej foto - ale asi nejlépe do <!-- l --><a class="postlink-local" href=" www.transporterclub.cz/forum/viewforum.php?f=19 ">viewforum.php?f=19<!-- l -->
VW T5 Multivan 128 KW + Bürstner Belcanto 560 Tk
Hyundai Getz
VW Golf V. 2.0 TDI 103 KW - Dýmovnička

TCCT[/color] - Transporterclub Caravan Team

Fotky s T tématikou: http://ladat5.rajce.idnes.cz/

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 04. zář 2010 22:03 #49456

Hlavně že jsi pořídil, já když hledal Téčko tak to byl nadlidskej výkon! Pardon, ,,pěkný" téčko, protože vraků je na prodej u nás dost!!!!Tak hlavně at slouží =D>
T4 multivan 2.5Tdi 111kw
T4 transporter 2.5Tdi 75kw ACV full Prodáno!!
T4 multivan allstar 1.9td Prodáno!
Suzuki Samurai alias Samík - vyleze snad úpně vše!!!
vw polo combi 1.9SDi 50kw abych ušetřil téčko :-)
http://stefinat4.rajce.idnes.cz

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 26. říj 2010 21:27 #53442

este stale nedošlo na kupu T4ky ale už sa schyluje mám este nejake otazky na ludi čo maju T4 preluskanu

nadabil som an tento kusok : http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1

velmi moc sa mi lubi aj ked nema kožu čo by som určite skusil dodatočne zohnať no ako piše ma xenony parkovacie, vyhrievane sicne, ťažne atď proste všetko čo by som rad v T4 mal
momentalne mam Passsata celkom fajn sa orientujem vo VWgroup no T4 je zatial celkom neznamou kapitolou pre mňa čo sa vybav tyka

chcem sa spytať :
mali všetky T4 111kw ESP?
ako to bolo so xenonami na t4 kedže ich ma velmi malo T4iek ma T4 komplet čidla a automaticke nastavovanie a všetko čiže xenony su absolutne origo?
hodiny na nezavisle kurenie čo su nalavo od radia su na teplovzdušne kurenie alebo teplovodne a funguje aj na dialku?
dalšia vec su parkovacie senzory.... maju niekde vypinanie ako napr v sharane ked nechcem aby pipali či to je tiež len domontovana neorigo vybava??

dakujem maťo

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 27. říj 2010 21:50 #53508

• lada t5
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 292
Hm, 132 KW - nějaký Chip. Už to by se mi nelíbilo. Xenony origo nejsou, T4 je z fabriky neměla. Je to nějaký tuning. Někdo se na tom vyřádil - ale třeba kvalitně a dobře, kdo ví.
VW T5 Multivan 128 KW + Bürstner Belcanto 560 Tk
Hyundai Getz
VW Golf V. 2.0 TDI 103 KW - Dýmovnička

TCCT[/color] - Transporterclub Caravan Team

Fotky s T tématikou: http://ladat5.rajce.idnes.cz/

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 28. říj 2010 11:14 #53549

Tunerko napsal: este stale nedošlo na kupu T4ky ale už sa schyluje mám este nejake otazky na ludi čo maju T4 preluskanu

nadabil som an tento kusok : http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1

velmi moc sa mi lubi aj ked nema kožu čo by som určite skusil dodatočne zohnať no ako piše ma xenony parkovacie, vyhrievane sicne, ťažne atď proste všetko čo by som rad v T4 mal
momentalne mam Passsata celkom fajn sa orientujem vo VWgroup no T4 je zatial celkom neznamou kapitolou pre mňa čo sa vybav tyka

chcem sa spytať :
mali všetky T4 111kw ESP?
ako to bolo so xenonami na t4 kedže ich ma velmi malo T4iek ma T4 komplet čidla a automaticke nastavovanie a všetko čiže xenony su absolutne origo?
hodiny na nezavisle kurenie čo su nalavo od radia su na teplovzdušne kurenie alebo teplovodne a funguje aj na dialku?
dalšia vec su parkovacie senzory.... maju niekde vypinanie ako napr v sharane ked nechcem aby pipali či to je tiež len domontovana neorigo vybava??

dakujem maťo

Píšou počet sedadel6 a na fotce jich je 7????? :-k :-k :-k

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 28. říj 2010 11:59 #53551

T4 neamla origo xenony?
lebo na mobile DE je ich celkom dosť hlavne vybavy business maju xenony, žeby to tolko ludi dorabalo?

a čo cuvacie senzory tie tiež nebudu origo?
a čo ostatne otazky ma niekto nejake vedomosti ohladne ESP a pridavneho kurenia?
počet sedadiel je bud preklep alebo sa to auto predalo ako 6 miestne aj to som už videl a v TP je len 6miest ale vtedy sa mi zda že niesu pre 7me sedadlo v aute kolajnice alebo sa mylim?

Oettinger - je myslim nemecky upravca, asi tam bude od nich soft, toto meno sa mi spaja hlavne z G1 a G2 kde robili komplet upravy motorov

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 29. říj 2010 00:11 #53628

• Rudi
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0

Tunerko napsal: T4 neamla origo xenony?
lebo na mobile DE je ich celkom dosť hlavne vybavy business maju xenony, žeby to tolko ludi dorabalo?

a čo cuvacie senzory tie tiež nebudu origo?
a čo ostatne otazky ma niekto nejake vedomosti ohladne ESP a pridavneho kurenia?
počet sedadiel je bud preklep alebo sa to auto predalo ako 6 miestne aj to som už videl a v TP je len 6miest ale vtedy sa mi zda že niesu pre 7me sedadlo v aute kolajnice alebo sa mylim?

Oettinger - je myslim nemecky upravca, asi tam bude od nich soft, toto meno sa mi spaja hlavne z G1 a G2 kde robili komplet upravy motorov

xenony maj málokterý, ty bych skoro ani neřešil, ESP začali snad standardně dávat od 2000-1. Zbytek najdeš tady v sekcích.

Oettinger je hodně známej úpravce, takže bych se toho zase tolik nebál, pokud je to opravdu od něj. Nicméně ta cena mi přijde pořád dost...

Vygenerováno za 0.103 sekund

Login