Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 19. říj 2011 10:17 #81446

• Maršoun
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 31
Sedadlo ridice a ani volant nejde v T4 stengrovat, uz tak je dost vysoko a kdyz se podivas pod ni ,tak zjistis moznou pritomnost druhe baterie.
Trojlavice, tj postel jde posunout do mist pro druhou radu,ale musi probehnout par uprav,ale i tak se ti tam 4ks mtb nevejdou, kdyz 4ks mtb tak v nejlepsim kup dlouhou caravellu se 111kw, muze byt vybavou na urovni multaku a hlavne je o cca 400mm delsi,pac multak se dlouhej nedelal.
Osobne bych to asi resil multak+nosic na kola. Takze kola ven!
B) T4 Multivan 2.5TenDýmIgnoruj gang 8-)

www.facebook.com/groups/vwbusczechfans

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 19. říj 2011 14:45 #81471

• hony
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Ahoj zdravím všechny, uvažuju o koupi T4, byl by někdo ochoten se mnou dojet do D koupit auto. O odměně pro vás se určitě dohodneme. Mam již dvě vyhlídlé, pokud by někdo byl ochoten moc by mě to pomohlo. Díky Honza
autobus T5 long 2,5 TDi 96kW AXD

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 20. říj 2011 17:10 #81538

Našel by se někdo kdo by mi zkouknul jednu caravellu v longu v jakém je stavu před koupí? Zadarmo to samozřejmě nechci. Co nejdříve, Praha 10. Díky
VW T4 Caravelle long 2.5TDi 111kW, r.v. 2002
BMW E34 ///M5 3.6 232kW, r.v. 1990
ex BMW E30 325i Touring 125kW, r.v. 1989

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 27. říj 2011 18:14 #81997

• hony
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Ahoj, neznáte nebo nemáte někdo náhodou cestu kolem Trutnova? Něco takového hledám.
http://sauto.cz/detail-inzeratu/uzitkov ... er/9364482
Diky Honza
autobus T5 long 2,5 TDi 96kW AXD

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 28. říj 2011 22:37 #82079

• kwaker
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
ahoj:-)
co říkáte na tohle.......opravdu se v tom ještě moc neorientuju. Ta přední maska se v 1998 dělala? Jak jsou na tom ty 2,5i s spolehlivostí? Díky za jakoukoli odpověd:-)
http://volkswagen.sbazar.cz/vw-caravell ... 78810.html

a nebo tohle....ale vůbec nevím jak to je s dovozem:-(
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=1
T4 Caravelle 2.4 D "Hrach"
r.v. 1996

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 29. říj 2011 22:54 #82110

• Jarin
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Kluci potřeboval by jsem radu. Mám možnost koupit Caravellu 2000 2.5 TDI 75kw, dlouhá Syncro, dle foto velice pěkný stav, ale má najeto 360 000 km poctivých se serviskou. Co říkáte na ty kilometry, není už to trochu moc ???

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 29. říj 2011 23:12 #82111

• Sali
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Zalezi v jakem je stavu skutecne a jak se o ni majitel staral a taky kolik za to chce? Pokud se o auto staral fakt dobre,tak by ty km nemeli byt problem.To chce nechat to prohlidnout nekym kdo tomu rozumi,overit vin kod zda je auto v poradku a neni zastavene,kradene atd.
VW T4 long 75kw

VW Tpinkclub

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 30. říj 2011 13:30 #82133

Jarin napsal: Kluci potřeboval by jsem radu. Mám možnost koupit Caravellu 2000 2.5 TDI 75kw, dlouhá Syncro, dle foto velice pěkný stav, ale má najeto 360 000 km poctivých se serviskou. Co říkáte na ty kilometry, není už to trochu moc ???

Pokud jsou poctivé, tak není. Já mám 680 000. Jde o to jak se k tomu kdo chová.
Toho času bez Téčka....čekatel

VW Sharan 1,9 TDI PD - Kindertransporter - nesnáším ho
BMW 318 TDS - VW z Mnichova
Volvo FH 13 Sattelzug, druhé bydliště - jen T4 je lepší

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 30. říj 2011 14:03 #82136

• JarekBK
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 9
když to řeknu asi tak ty km ma každej druhej. jen málo kdo to při prodeji nestočí. raděj budu vedět že to má 360 a budu vědet co kdy bylo dělany než 150 a nic k tomu. D:_)1
VW T5 2.5TDI 4motion

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 30. říj 2011 20:09 #82171

• Jarin
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Díky za rady budu se na to muset dojet podívat osobně, jenom je to 500 KM :( a to se mi moc nechce.
Otázka mimo téma má syncro 2.5 TDI 75kw nějak kratší převody - max. rychlost ?

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 30. říj 2011 20:30 #82177

• Trcek
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 72
Ma prevody do tahu a ta maximalni rychlost je o neco mensi...
Vw LT 35 Karmann Missouri (barák na cestach)
Vw T3 syncro Bundeswehr Westfalia

Srazy ATC Karvanky Jihocesky T-club z.s.

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 30. říj 2011 20:49 #82183

• Jarin
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Co znamená trochu menší ??
Rozdíl spotřeby předohrab a syncro ??
Díky

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 04. lis 2011 19:44 #82525

• James7
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 1
Ahoj, chtěl bych se Vás odborníků zeptat, jak se budou podle Vás vyvíjet ceny T4 do budoucnosti cca 5let...? Například T4 Multivan Atlantis 2002, na sauto jsou ceny i přes 300tKč,ale to mi přijde jako nesmysl...

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 05. lis 2011 00:37 #82542

• Rudi
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Záleží, jak budou jezdit T5 :lol: nicméně za 5let už by to mohlo bejt na ceně kolem 100tis., ale kdo ví, co bude za 5let. Nicméně já osobně si myslim, že dneska už by měli mít poslední Last Edition verze 02-03 cenu max. 250tis., ale tak dokud to budou lidi platit, tak se to bude za tolik prodávat...

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 05. lis 2011 11:27 #82549

• James7
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 1
Jde mi o to, že auto víceméně přes rok vůbec nevyužívám, v létě na 14 dní dovolená jinak nijak výrazně....Tak jestli se mi vůbec vyplatí auto mít? Nebo dokud to jde radši ho prodat? Třeba tenhle je hezkej,ale cena mi přijde trochu mimo http://sauto.cz/detail-inzeratu/uzitkov ... an/9238361

Vygenerováno za 0.150 sekund

Login