Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 20. bře 2013 14:38 #116415

• Bazarník
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 15

millosh napsal: hlavně si dej pozor na ty prodejce v bazaru :D
raději bych volil prodej od soukromníka, přímou komunikaci s majitelem a pokud tomu ne moc rozumíš, budeš se muset stejně spolehnout na pocit z jednání... nejlépe vzít si sebou "Téčkaře"
a motor? 2.5 Tdi, 75kW (můj subjektivní názor)

Absolutně NESOUHLASÍM s tímto názorem.
Je to blud, říkánka a nesmysl, který je českým lidstvem takto naučena.

Proč né z bazaru ??? Proč od soukromníka??? Toto nechápu.
Jako bazarista budu prodávat auto a obvzláště pro lidi jako jsi ty vozidlo vyfotím u chalupy a budu s tebou jednat po "soukromu"...Myslíš, že bazaristi stáčejí km?? Jen tedy bazaristi, když se pořád plká v médiích o stáčení km??? Soukromník je někdo víc, jako nadčlověk???????
Nebo historie vozidla je průhlednější ?????????????????????????????????
Jsi přesně typ člověka,ačkoliv tě neznám - který se pozastaví nad tím, hlavně aby bazarník nevydělal ani korunu..."raději to koupím někde jinde, sice dráž, ale nenechám nějakýho bazarníka vydělat".
Raději koupím chrchlu uchrchlanou od soukromníka....

KONEC
FB: Karate Blansko - sportovní tým

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 20. bře 2013 14:40 #116417

proč se rozčiluješ? Zbytečně si krátíš život! :goodman: D:_)3
SVĚT SE ZBLÁZNIL. KDO BUDE DALŠÍ???

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 20. bře 2013 14:51 #116419

• Bazarník
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 15
se nerozčiluju :lol: jen některé příspěvky mě dokáží postavit ze židle D:_)23
FB: Karate Blansko - sportovní tým

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 20. bře 2013 15:14 #116422

• kusna
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 3

Petr napsal:

millosh napsal: hlavně si dej pozor na ty prodejce v bazaru :D
raději bych volil prodej od soukromníka, přímou komunikaci s majitelem a pokud tomu ne moc rozumíš, budeš se muset stejně spolehnout na pocit z jednání... nejlépe vzít si sebou "Téčkaře"
a motor? 2.5 Tdi, 75kW (můj subjektivní názor)

Absolutně NESOUHLASÍM s tímto názorem.
Je to blud, říkánka a nesmysl, který je českým lidstvem takto naučena.

Proč né z bazaru ??? Proč od soukromníka??? Toto nechápu.
Jako bazarista budu prodávat auto a obvzláště pro lidi jako jsi ty vozidlo vyfotím u chalupy a budu s tebou jednat po "soukromu"...Myslíš, že bazaristi stáčejí km?? Jen tedy bazaristi, když se pořád plká v médiích o stáčení km??? Soukromník je někdo víc, jako nadčlověk???????
Nebo historie vozidla je průhlednější ?????????????????????????????????
Jsi přesně typ člověka,ačkoliv tě neznám - který se pozastaví nad tím, hlavně aby bazarník nevydělal ani korunu..."raději to koupím někde jinde, sice dráž, ale nenechám nějakýho bazarníka vydělat".
Raději koupím chrchlu uchrchlanou od soukromníka....

KONEC

BOHUŽEL S BAZARNÍKAMA A "HANDLERAMA" NA NĚ NAPOJENÉ JE TO U NÁS Z 90% PRAVDA...JEN NA OKO VYPULÍROVAT,NARVAT NA TO OJETÉ PNEU,STÁHNOUT KM A PRODAT...TO SE PAK ČLOVĚK DIVÍ,KDYŽ PŘI STK ZJISTÍ,ŽE AUTO BYLO VYROBENÉ 3-MÍSTNÉ,ALE ZÁHADNĚ V BAZARU SE SEDAČKY ROZROSTLY NA 9 MÍST A NEBO PŘI POSLEDNÍ STK MĚLO AUTO 230 TIS KM A PO DVOU LETECH PROVOZU A PÁR TÝDNECH V BAZARU SE SAMI STÁHNOU KM NA 150 TISÍC A V KASTLÍKU SE VÁLÍ VYPLNĚNÁ SERVISKA ATD.A TO NEPÍŠU O "ODBORNÝCH" OPRAVÁCH,PO KTERÝCH JDE NĚKDY"SKUTEČNĚ" O ŽIVOT !!!
NETVRDÍM,ŽE SE TO TÝKÁ TEBE,ALE JAK TU ASI VŠICHNI VÍME,TAK SKORO VŠECHNY VOZIDLA PRODÁVANÁ PO BAZARECH MAJÍ STOČENÉ KM A VĚTŠINA Z NICH JE PO HAVÁRII A DALŠÍCH "LEGÁLNÍCH" ÚPRAVÁCH.

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 20. bře 2013 16:17 #116433

:snoty: ,budu si stát za svým, nemám jedinou dobrou zkušenost s bazarem, nikdy jsem tam auto nekoupil, i když jsem několikrát chtěl, bohužel situace na místě je většinou jiná než po telefonu, včetně focení auta u chalupy (poslední zkušenost: "jste prosím přímý majitel, zapsaný v TP?" ANO, jsem, jak jinak... po přijetí na obhlídku je to bazar, auto kosmeticky omlazené a v TP někdo úplně jiný!!! 3x za sebou, v Praze!!! Proboha, kdo je potom debil?)
Já, protože stále věřím lidem...

to vůbec není o tom, komu chci nebo nechci nechat vydělat, ale běžná praxe je u nás, že lidé platí za vraky nehorázné peníze a pak se nestačí divit!

whow, domluvil jsem!

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 20. bře 2013 16:46 #116436

• Finida
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 1
Kilometry neřešte!!!!
To je český fenomén, že jak 13 let starý auto nemá 150 000 Km , tak je neprodejný!!! :!: Taky jsem prodával Galaxe v top stavu, a každej chtěl přijet, už si ho rezervovali, ale jen do doby než se zeptali kolik má km. Po pravdivé odpovědi že 245000 doloženo serviskou, tak už je prřestal zajímat protože na netu jsou s max. 150 000 Km.
Tak se pak nedivte, že skoro všichni stahujou, když jsou auta neprodejný s legálníma km,
T4 Multivan,ATLANTIS, 2.5 TDI ,111KW,
T4 Plechovka 1.9 TD -pracant

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 20. bře 2013 16:50 #116437

• kunec
  • Moderator
  • Moderator
  • Obdržená poděkování 25
jak říkáš...navíc znám spoustu lidí, kteří stačili kilometry, než auto dali do bazaru...bazar je jenom zprostředkovatel prodeje, neházejte všechny do jednoho pytle, jsou mezi nimi i slušní lidé, stejně jako jsou podvodníci mezi "soukromníky"

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 20. bře 2013 16:53 #116438

• Finida
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 1
:shock: :shock: :shock: Ale já to psal!!!!!!! :rofl: :rofl: :rofl:
T4 Multivan,ATLANTIS, 2.5 TDI ,111KW,
T4 Plechovka 1.9 TD -pracant

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 20. bře 2013 18:17 #116444

• Maršoun
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 31
Když to lidi chtěj, tak proč jim to nedat. :lol:
B) T4 Multivan 2.5TenDýmIgnoruj gang 8-)

www.facebook.com/groups/vwbusczechfans

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 20. bře 2013 19:14 #116451

• kusna
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 3

Finida napsal: Kilometry neřešte!!!!
To je český fenomén, že jak 13 let starý auto nemá 150 000 Km , tak je neprodejný!!! :!: Taky jsem prodával Galaxe v top stavu, a každej chtěl přijet, už si ho rezervovali, ale jen do doby než se zeptali kolik má km. Po pravdivé odpovědi že 245000 doloženo serviskou, tak už je prřestal zajímat protože na netu jsou s max. 150 000 Km.
Tak se pak nedivte, že skoro všichni stahujou, když jsou auta neprodejný s legálníma km,

osobně jsem měl sharana-při koupi 194 tis km po velkém servise z Německa(kilometry seděly-kontrola na Německém"tífu")...při 208 tis km jsem ho musel prodat,protože se na něm začalo sypat uplně všechno,takže jsem měl strach sním jet 5 km za město...takže na kilometrech nezáleží,ale na předešlých majitelých a servisu....JO,KDYBY SE TAK V TECHNIČÁKŮ V POVINNÝCH ÚDAJÍCH UVÁDĚLO-MAJITEL HOVADO,PRASE A NEBO TŘEBA BLONDÝNA \:D/

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 20. bře 2013 19:54 #116455

Tak téma autobazarů mě docela slušně vytáčí. Momentálně jsem si tím prošel a mohu říci, že mi je z některých bazarů silně blivno. Není to nic proti nikomu zde z přítomných, jen moje osobní zkušenost. Sháněl jsem nějaký kočárek pro dceru a sjezdil jsem toho hodně.
Snad největší podraz ze strany bazaristů mě čekal v Chrudimi, kde jsem si na internetu našel dle fotek celkem slušně vypadající autíčko. Když jsem to uviděl na vlastní oči, tak jsem se prodávajícího zeptal, jestli je možný, že to takhle shnilo za dva dny. D:_)7 prorezlé díry na blatníkách a upadaný lemy a dál jsem to neprohlížel a neměl jsem sebou foťák.
Dle všeho tam mají velice šikovného maníka, který to umí slušně s photoshopem, když jsem to procházel, tak se ve mě všechno vařilo, ještě že tam byl se mnou synátor a ten mě zkrotil. Projetý kilometry a čas. Chtěl jsem to dát někde do televize, no vytočenej.......
Nakonec jsem koupil od soukromníka Corsu za 10k eko zaplaceno, to stát v bazaru, tak tam je cena min. 25k a byla by druhý den prodaná, v jakém je stavu!!
T4 2,5 TDi 75kW
OCTA 1,9TDi 81kW

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 20. bře 2013 21:14 #116466

Myslím ze mezi oběma sortama jsou dobrý a špatný. Já mel dvě auta z bazaru a s oběma velice spokojen. A 4 auta od soukromniku , kterých jsem se velký rychle po koupy zbavoval. Jednání bylo ale vždy korektní a za svoji blbost jsem si mohl sám. #-o
D:_)12 D:_)5

B) T5 Multivan 2,5TDI 128kw 2007
:) T4 Transporter 2,5TDI 65kw 2003
:| Berlingo 1,6i 2005
:twisted: X-Max 250 2009

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 20. bře 2013 21:17 #116468

vždy je to o lidech... taky jsem letos prodaval auto, již mělo 15 let a zájemce se ptal na km a prý "pokud to má 150tkm, tak to nechce, že je to stočený..." nakonec to koupil s 300tkm na budiku a spokojený jak želva i s kosmetickými vadami...
to jen tak na okraj...

souhlasíte se mnou, že vzít si sebou "Téčkaře", může hodně pomoct? nejlépe uživatele s vybranou motorizací, ten do auta sedne a ... řekne... ;)

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 21. bře 2013 00:26 #116487

jojo urcite vzit Tckare a trebas se domluvit na prohlidce nekde v mistnim servisu se zvedakem to je ideal...
jinak jsem shanel na podzim passata...volal jsem asi 8 dovozcum a prodejcum a po kontrole byly vsechny stoceny(znacne)...no a kdyz me to nasralo tak sem zacal shanet sharana,prodejce mi poslal vin a km sedely dokonce i servisni historie,ale zase nejak nesedely fotky se skutecnosti \:D/

...jo a nedavno si koupila kamaradka vytopenou oktavku z bazaru taky super

..no ja jsem spis pro toho soukromnika...svych predeslych 9 vozu jsem kupoval vzdy soukromne a maximalni spokojenost,nikdy zadnej problem ba naopak,ale taky si musi clovek ty lidi trosku vybirat,jo a jezdit s mechanikem kdyz si neni jistej

...ale samozrejme nic proti poctivejm prodejcum D:_)19

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 21. bře 2013 07:58 #116493

Tak to ja mam zase nejhorsi zkusenosti s soukromejma osobama.Auta zanedbana,stocene km-proste sroty a k tomu jen a jen same pohadky-kecy o nicem.Jestli autum nerozumis tak sebou vem mechosa a na km(motory jsou temer nesmrtelne) se nedivej.Stav auta ti rekne jak se o nej kdo staral a kolik toho maji za sebou D:_)23 Za mne,kupovat v bazaru D:_)18
VW T5 2,5TDi 96KW 6mist

kdyby nekdy, nekdo neco tak GSM:608460737
VAG,CO-cko a ruznej vercajk mam...

Vygenerováno za 0.151 sekund

Login