Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 16. led 2014 21:06 #133307

• 666
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 2
Transportérák: OK!

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 16. led 2014 21:07 #133308

• durisa
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 11
Ano v Čechách to funguje tak, že když všichni podvádí, tak já budu podvádět taky, jinak bych byl hlupák. Uznávám že to poctivý prodejce nemá jednoduché (nejvíce kvůli těm nepoctivým a neinformovanosti hloupé veřejnosti), ale rozhodně nesouhlasím s tím, že kupec sháněl stočené auto. Začíná se to tu zvrhávat v ospravedlňování stáčení tachometrů - pak můžeme všichni nadávat, kupovat ojetý jebky a stáčet stočený tachometry. Přesně proto lidi chtěj auto co má max 150tkm, protože milnulé auto mělo na tacho 150tkm a přitom na hraně životnosti. Asi jsem z jiný planety, ale já prostě lhát a podvádět neumim. Nikdy jsem to nedělal a nikdy to dělat nebudu a taky to nebudu nikdy schvalovat.

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 17. led 2014 08:07 #133327

• adamB
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
durisa D:_)18

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 17. led 2014 09:39 #133330

• Maršoun
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 31
Trošilinku dělám do dovozů aut a musím se tak trošku smát... Ano i v Německu se najde vychcánek, hlavně z řad zaměstnanců autorizovaných prodejců, servisů. Zlatej Turek! Ale v Čechách.... Ještě jsem se nesetkal s bazarnikem kterej by potenciálnímu zákazníkovi nevykecal díru do hlavy a nekoukal jak zákazníka podělat. Takže se stočeným km a novým serviskam který se dolazujou na radiatorech vůbec nedivím. Na druhou stranu proč to lidem nedat když to chcou...

Tapatalk: Odesláno z Nokia Lumia 1020 D:_)18
B) T4 Multivan 2.5TenDýmIgnoruj gang 8-)

www.facebook.com/groups/vwbusczechfans

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 17. led 2014 18:15 #133344

• kusna
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 3

Finida napsal: No ale naprostá pravda. Bohužel. Taky jsem prodával vymazlenýho Galaxe půl roku s origo Km a s origo serviskou! Měl 234 000 Km. Pak jsem to vzdal, každému se líbil, ale tolik km?? Myslel jsem že přijde někdo rozumnej, bohužel. Po stočení na českéj průměr 120000 Km do 14 dnů prodáno!! :(

Ty lumpe !!! D:_)7

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 18. led 2014 11:45 #133376

• Finida
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 1

kunec napsal: V podstatě prodal jen to co kupec chtěl. Zachovalé auto a málem Km na tachometru

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Souhlas!! Sice mě to netěší, psal jsem že jsem půl roku scháněl rozumného kupce, co ocení stav ale bohužel. A zase nejsem vůl abych to prodával za cenu neudržovaný odlítaný jebky o x tísíc Kč míň , jen proto že to není stočený!!!!!
A jinak se taky okolo aut trochu motám a za 15 let mám pocit , že u nás lidi chtějí být obelhávani a okradeni. Samozřejmě né všichni!!!
T4 Multivan,ATLANTIS, 2.5 TDI ,111KW,
T4 Plechovka 1.9 TD -pracant

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 18. led 2014 20:55 #133397

• adamB
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
A zrovna jeden příklad (asi), který mě i zajímá. Prodejce uvádí 422 000km http://auto.bazos.cz/inzerat/31257602/VW-Multivan-T4-VR6-28L--LPG-1997-103kw.php .
Vím, že je to benzín, ale šli by jste do toho, nebo by bylo lepší, kdyby prodejce uváděl 193 500 km ?

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 18. led 2014 21:08 #133400

• Polda
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 29
Podle mě má najeto takových 600 tis, já mám 430 tis. a nemám ho tak ošoupaný a je o dva roky mladší. Ale cena / vábava = slušná. Chtělo by to vidět a projet.

PS - jenom můj názor.

Na kilometry nekoukám, spíš se dívám co kupoju, něž co se mě prodávající snaží namluvit.

Nekoupil bych auto za 50tis. se 100 tis. km který je totálně zničený.
Polda - pomáhat a chránit

T4 CARVELLE 2,5TDI 75 kw
www.transporterclub.cz/forum/19-moje-auto/126664-p
http://igorvw.rajce.idnes.cz/
tel.: 602 124 854
IgorPol@seznam.cz

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 18. led 2014 22:16 #133402

Tak jsem se dnes rozloučil s naším makáčem D:_)23
http://www.rominocar.cz/hledani/4953-vo ... 7-mist.htm
Přílohy:

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 18. led 2014 22:54 #133403

Vsak bude novej Vasku vid?
VW Multivan Generation 2,5 TDI 111kW MTM
VW Transporter 2,5 TDI 75kW prodanej
Audi Wheel Man 8-)

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 19. led 2014 19:01 #133443

• Finida
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 1
No, a Atlantis ;) ???
T4 Multivan,ATLANTIS, 2.5 TDI ,111KW,
T4 Plechovka 1.9 TD -pracant

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 19. led 2014 20:08 #133450

Určitě :-k ................. žena mi to pořád nemůže odpustit ;)

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 21. led 2014 19:58 #133554

• Chewy
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0

kusna napsal: asi máš pravdu,ale zase na druhou stranu si to lidi dělají sami svou hloupostí-věřit někomu(a kord kšefťákům),že na 13-17 let starém autě je najeto 150-200 tis km je také "obdivuhodné"....V dnešní době,kdy v každém druhém motoristickém deníku upozorňují na stažené km a kde k tomu ještě najdeš návod,jak si prověřit ojetý vůz i km a skoro všude se doslechneš o regulérnosti prodejců AAA auto a jim podobných, bych opravdu nevěřil v km na budíku,ale řídil bych se stavem vozidla...
A pravda je ta,že kára může mít opravdu najeto 100 tis Km a může být na odpis a nebo může mít 600 tis km a tipoval bys 150-200 tis km-vše je závislé na předešlé údržbě a servisu

Co jsem od kluků slyšel tak nejhorší je v tomhle ESA, Tam když transportera prodaj tak ho tam pak najdou ve většině s jiným počtem km na tacháku. Záleží na tom, jak polazený T tam daj :-) V áčkách když s něčím neuspějí tak šup do té ESA...

Je taky možný že větší motorizace toho za svůj život víc odtahala..auto může být unavenější :-)

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 22. led 2014 11:38 #133575

Ahoj, chlapi co říkáte na tenhle? http://www.aaaauto.cz/cz/vw-transporter ... &ymax=2015
Má smysl kupovat přes bazar? Na foru to kluci vždycky přestřelí s cenou a pak se díví negativních komentářů. Většinou když někdo jde na forum tak chce poradit a ne naletět:-)

Díky :sos:

T4 - KOUPĚ, ZKUŠENOSTI, RADY NA CO SI DÁT POZOR / KDE KOUPIT 22. led 2014 11:49 #133576

• Chewy
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0

drakem napsal: Ahoj, chlapi co říkáte na tenhle? http://www.aaaauto.cz/cz/vw-transporter ... &ymax=2015
Má smysl kupovat přes bazar? Na foru to kluci vždycky přestřelí s cenou a pak se díví negativních komentářů. Většinou když někdo jde na forum tak chce poradit a ne naletět:-)

Díky :sos:

Prověřeno od Carlife, vypadá udržovaně, tažný, ten plast vpředu se mi už párkrát osvědčil :-) , silnej motor, jen to autorádio teda... D:_)10
S alu kolama by to vypadalo pěkně.
Běž se na něj podívat.

Vygenerováno za 0.134 sekund

Login