Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: T4 - PŘETYPOVÁNÍ

T4 - PŘETYPOVÁNÍ 02. bře 2011 09:23 #67007

tak bohuzel import neda povoleni k prestavbe na vyssi strechu a jinny interier westfalia mate nekdo poneti jestli nekdo schvali vlastni vestavbu se zapisem do tp?diky
Vw T4 California Exclusive
Subaru Impreza 160 KW

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

T4 - PŘETYPOVÁNÍ 02. bře 2011 23:07 #67085

To ti odpověděli tak rychle? Já od nich ještě nic nedostal ... tak asi budu muset psát znova.
VW T5 2.5 TDi 96kW Long
VW T4 Karamela 2.5 TDi 75kW Long
Škoda Filc 1.3 MáloPlynu
VW Passat 1.9 TDi B3 Kombi

T4 - PŘETYPOVÁNÍ 04. bře 2011 09:58 #67223

Mě to poslali asi za 3 týdny D:_)9
Caravelle T4 2,4D "Lentilka"

T4 - PŘETYPOVÁNÍ 04. bře 2011 18:44 #67266

volal sem tam abych zjistil zda-li to ma vubec vyznam bohuzel az po zaslani zadosti takze neocekavam ani odpoved :(
Vw T4 California Exclusive
Subaru Impreza 160 KW

T4 - PŘETYPOVÁNÍ 29. bře 2011 10:21 #69688

• kasuh
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 17
Já psal dotaz (email) na import ohledně odstranění přepážky přestavby z N1 na M1 a odpověď dorazila za dva dny:
Pokud autorizovaný servis potvrdí, že je vůz vybaven originálními kotevními úchyty sedadel ve druhé řadě v prostoru pro cestující, potvrzení k přestavbě na M1 vydáme.Potvrzení s žádostí prosím zašlete na adresu: Import Volkswagen Group,s.r.o. Sekretariát AS, Radlická, 158 00 Praha 5
VW Transporter T4 2,5 TDI 75kW
Škoda Octavia 1,9 TDI 66kW
A-team (Almara team)

T4 - PŘETYPOVÁNÍ 29. bře 2011 14:50 #69694

• mulťa
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 169
U jakého auta :?:

T4 - PŘETYPOVÁNÍ 29. bře 2011 15:27 #69697

• kasuh
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 17
Zjišťoval jsem to na T4 (prosklená pět míst k sezení r.v. 2000), kterou budu kupovat. Vyplnil jsem pouze tento formulář: http://www.volkswagen.cz/kontakt/dotaz_na_homologaci/
VW Transporter T4 2,5 TDI 75kW
Škoda Octavia 1,9 TDI 66kW
A-team (Almara team)

T4 - PŘETYPOVÁNÍ 18. čec 2011 20:14 #76611

Zdravim, nevim, jestli jde tak úplně o přetypování, ale ... už nějakou dobu vyhlížim T4 ve verzi (5-)6 míst (dlouhá, bez zadních bočních skel, ideálně se zadníma vyklápěčkama) s kabinou společnou s nákl. prostorem. Viděl jsem jednu - ideál - s nízkou plechovou přepážkou za první řadou sedaček(cca do půlky opěradel), ale buď tyhle kousky lidi skoro neprodávaj nebo jich je jak šafránu ... častěji totiž vídám verzi DOKA, ale tam to vypadá, že zadní řada sedaček je součástí tý přepážky nákl. prostoru, takže se obávám, že tam nebudou ani kolejnice ... nebo tam jsou?
Je možný nějak předělat DOKA 6míst na to co si představuju a aby s tim nebyl problém ani papírově?
Díky
edit: ještě mě napadlo, že by vlastně mohlo stačit, kdyby to šlo celý vyhodit (pak je otázka toho tady zmíněnýho provozu se změněnym počtem míst např. z hlediska pojišťovny/TP), ale stejně by bylo praktičtější (hlavně skladnější - třeba na cestách, kdy to člověk nemůže hodit ven) mít přepážku a sedačky zvlášť ... ono taky otázka rozměrů nákladního prostoru (hlavně délky/délek - nahoře/dole) ... no místo toho sepisování bych si měl jet nějakou prohlídnout :P ...

T4 - PŘETYPOVÁNÍ 08. srp 2011 10:38 #77587

Manas007 napsal: Já mám trochu jiný dotaz, mám 9ti místnou Caravellu a dneska mi chlapík na evidenčce říkal že bych tam měl těch 9 sedaček mít, nebo upraven velký TP tak aby tam bylo napsáno 2 až 9 sedaček. Nepotkal se s tím někdo? Potřebuju tohle vědět na tuty abych měl jistotu že mě v Rakousku nebo Německu nebudou popotahovat za to. (i když nevím jak by zjistili otypování auta).
Druhá věc je, že vepředu mám sedačky z T5 ale to by snad neměli dělat problém.

Tu je odpoved vyrobcu mojho T4, VW Wolfsburg:

Ihr T4 Transporter

Sehr geehrter Herr XX,

vielen Dank fuer Ihre erneute Nachricht.

Wir moechten gerne auf Ihre Anfrage zur Ihrem Volkswagen T4 Transporter eingehen.

In allen Laendern der EU gilt die im Fahrzeugschein eingetragene Stueckzahl der verbauten Sitze. Es liegt in der freien
Entscheidung des Fahrers, ob er aus Platzgruenden auf die mobilen Sitze verzichtet.
Die Anzahl der vorhandenen Sitze im Fahrzeug
sollte jedoch die eingetragene Stueckzahl der Sitze nicht ueberschreiten.

Sehr geehrter Herr XX, wir hoffen, dass wir Ihnen mit diesen Informationen weiterhelfen konnten.

Mit freundlichen Gruessen
i. V. Steffen Behrend i. V. Dagmar Forte

Volkswagen AG
38436 Wolfsburg
Tel +49 (0) 1805 865579*
Fax +49 (0) 1805 329865*
Mail to kundenbetreuung@volkswagen.de
Homepage http://www.volkswagen.de

Takze, ak mas originalne kotvy na tri rady sedadiel, a 9 miest v technicaku, tak je to OK. Ak sa zrieknes nejakeho poctu fyzicky nainstalovanych sedadiel a zadne rady vyberies, je to LEN a LEN na tvojom uvazeni. Je to v sulade aj s platnou slovenskou vyhlaskou c. 169/2010 a jej prilohou c. 5., ods. 25.1, a potvrdili mi to aj z Ministerstva dopravy SR.
Inak tento mail nosim pre sicher furt so sebou......

T4 - PŘETYPOVÁNÍ 08. srp 2011 11:07 #77589

Taky mam z tohodle strach mam psano 9 mist a jezdim ruzne se sedackama vyndanyma. Ale preci kdyz potrebujes neco prevest tak proc by jsi nemohl jet bez zadni rady? nebo kdyz mam u spolujezdce misto dvoj jen jednosedacku kuli mistu na kramy.

T4 - PŘETYPOVÁNÍ 08. srp 2011 11:38 #77591

Dikcia zakona je jasna, kludne vyber zadne rady[/b] (ak ti teda nevadi, ze v pripade havarie ta prevazany naklad, chladnicka napriklad, moze zabit....). Problem je, ze sami policajti jsou taky jen lidi a nemaju v tom jasno, a bohuzial ti maju na cestach AKTUALNU MOC a vedia narobit problemy. Pravne je to ale jasne.

T4 - PŘETYPOVÁNÍ 27. bře 2013 10:52 #117162

sice to neni VW T-ecko ale Transit,
v nedelu idem do Prahy a vezem ludi na firemnej dodavke,
v TP je zapisanych 9 miest ale posledna rada nema pobokoch skla ale plechy, ako to beru policajti? niekto mi povedal ze ked su tam plechy tak nemozem mat 9 ludi ale iba 6 a dalsi ze ked je v TP 9 miest tak sa prihliada na TP a nie stav auta, poradi niekto?
predam diely na T4 2,4D 57kW LONG AAB

T4 - PŘETYPOVÁNÍ 27. bře 2013 11:34 #117171

• Seikel
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 9
tak to Ti přesně nepovím ... ale viděl jsem dodávky různých značek (renult, citroen) co měli druhou řadu sedadel a okna tam nebyla .. nebo jen z jedné strany pidi-okno ... důležíté je co máš v TP a jestli to máš i v malém TP ... a na prosklení bych nehleděl ... BTW. je to origo 9 míst, nebo přestavba - zvýšen obsaditelnosti, to víš?
T5 Multivan 2008, 128 kW, 4Motion SEIKEL - "balonek"
T5 Caravelle 2005, 151 kW/455 Nm - "motorka" - prodáno
T4 1998 2.5 TDI 75 kW - long poloplech
T4 1999 2.4D - třístranný sklápeč - prodáno
.
TenDýmIgnoruj
A-team

T4 - PŘETYPOVÁNÍ 27. bře 2013 11:47 #117176

origo 6-miest je to prestavba, v TP je 9
predam diely na T4 2,4D 57kW LONG AAB

T4 - PŘETYPOVÁNÍ 27. bře 2013 12:39 #117188

• Seikel
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 9
jestli to prošlo oficiální přestavbou, tak to muselo na STK a jestli tam jim nevadily plechy místo skel ... tak to neřeš, policajt do toho v takovém případě už nemá co kecat ...

to je asi jako když by se policajt pozastoval nad tím proč v jednom Golf III VR6 je turbo a 380 koní .. když je to oficiálně v českém TP ... tato raketa se teď na bazatu ofiko prodává ...

tzn. když to máš v TP, tak to neřeš .. je to cajk
T5 Multivan 2008, 128 kW, 4Motion SEIKEL - "balonek"
T5 Caravelle 2005, 151 kW/455 Nm - "motorka" - prodáno
T4 1998 2.5 TDI 75 kW - long poloplech
T4 1999 2.4D - třístranný sklápeč - prodáno
.
TenDýmIgnoruj
A-team

Vygenerováno za 0.105 sekund

Login