Ahoj. Mám starý systém LPG klasicky redukčák s membránou a plyn do sání, žádná sekvence. Startuju vždy na benzín. Moje Tčko je po plynovém servise, vše chodí, teď řeším poruchu alternátoru, ale to je jiný příběh. Jezdilo to předtím normálně, jak na plyn tak benzín? Kdybych to opravoval já tak:
1) Zkontrolovat podávání benzínu.
a) po zapnutí klíčku musím slyšet čerpadlo v nádrži (jinak pojistka)
b) na liště vstřikovačů musím mít tlak, na konci je ventilek, tak odlehčit (s hadrem a při studeném motoru) Kdyby tam byla bublina, tak ať uteče
c) může být blbý vstřik, ale to by se projevilo ztrátou výkonu, když to ještě jelo
d) palivový filtr - ztráta výkonu ve vysokých otáčkách
2) jiskra
a) zkontrolovat že to jiskru dává (strarou svíčku proti bloku a ať ti někdo otočí startérem)
b) zkontrolovat rozdělovač, svíčky a kabely (že neprobíjí a nejsou zaflákaný od oleje (prostě servis alá škoda 120) bacha zejména na kabel od indkučce k rozdělovači, prochází krz otvor v plechu a měl jsem ho prodřený (dal sjem nový a kus plastové trubky jako chráničku)
3) otáčky pro startování se mi zdály dost vysoké, takže startér musel dobře točit jinak mi to nechytlo. dostatečné napětí baterie, případně jestli máš možnost, pomoct tomu jumpstarterem. Mám z levný z Lidlu a funguje...
Můj problém byl asi tisíckrát nic umořilo osla, takže blbě podávající čerpadlo v nádrži, blbé svíčky s vícebodem (teď mám LPG/CNG od Brisku) a malé napětí na baterce.
Hodně zdaru při diagnostice a opravě.
P.S. Jeslti máš odvahu, tak mu můžeš dát čuchnout eteru z modelářského paliva do sání, ať ti to naběhne a můžeš řešit závadu na běžícím motoru...